Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري هرمزگان گفت: بانک هاي استان ضمن شناسايي سرمايه گذاران واقعي عرصه توليد و اشتغال تسهيلات را به افراد واجد شرايط اين بخش پرداخت کنند.
به گزارش خبرگزاري آريا ؛ دکتر ايرج حيدري در نشست شوراي هماهنگي بانک هاي استان هرمزگان با اشاره به نقش بانک ها در رونق توليد و اشتغال، عنوان کرد: بانک هاي استان با شناسايي سرمايه گذاران واقعي عرصه توليد و اشتغال، تسهيلات را به افراد واجد شرايط اعطاء و در پرداخت تسهيلات هدف رشد توليد و اشتغال دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به اهميت فعال سازي معادن استان از طريق حمايت هاي سيستم بانکي، افزود: در صورت فعال شدن معادن استان با حمايت سيستم بانکي و تزريق تسهيلات به اين بخش شاهد رشد توليد و اشتغال خواهيم بود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري هرمزگان بيان داشت: با فعال سازي معادن استان براي تامين خوراک صنايع فولادسازي هرمزگان ديگر نياز به واردات مواد اوليه از ساير نقاط کشور و استان هاي همجوار نيست و در صورت فعال سازي معادن غني استان شاهد افزايش چشمگير اشتغال و کاهش تردد ماشين هاي سنگين حامل مواد اوليه صنايع فولادسازي و در پي آن کاهش تصادفات جاده اي در محور هاي ارتباطي استان خواهيم بود.
وي گفت: بايد نگاه ها از نفت به سمت معادن سوق پيدا کند و اين مواد معدني غني است که در شرايط فعلي مي تواند به رشد اقتصاد کشور کمک کند و در اين راه بايد سرمايه گذاران واقعي را شناسايي و تسهيلات فعال سازي معادن به اين افراداعطاء شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري هرمزگان خاطرنشان کرد: همه ما موظف به ارائه خدمات مطلوب به مردم هستيم و در اين راه بايد با حرکت جهادي به کارها سرعت بخشيم و اين سرعت بخشيدن به کارها به معناي دور زدن قانون نيست و فقط انجام امور به صورت سريع و صحيح مدنظر است.
حيدري با تاکيد بر ضرورت اطلاع رساني توسط بانک هاي استان، افزود: بانک هاي استان هر تصميمي که در حوزه استاني و ملي براي اعطاء تسهيلات و ساير خدمات مي گيرند به شعب شهرستاني خود نيز اطلاع رساني و ابلاغ کنند تا در شهرستان ها شاهد وقفه در ارائه خدمات به مردم نباشيم.
وي با اشاره به ابلاغ دستورالعمل ميز خدمت به دستور رئيس جمهوري، تصريح کرد: بانک هاي استان نيز همانند ساير دستگاه هاي اجرايي نسبت به راه اندازي ميزخدمت از ابتداي تيرماه اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۲۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، اولین نشست شورای اداری شهرستان تفت در سال ۱۴۰۳ به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و با حضور امام‌جمعه و فرماندار تفت و مدیران دستگاه‌های اجرایی و نظارتی شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری تفت برگزار شد.
محمدعلی شاه‌حسینی در این نشست با ابراز اینکه مخاطب اصلی رهبر معظم انقلاب در تحقق جهش تولید دولت است، بررسی راهکار‌های جهش تولید و نیز جذب حداکثری مشارکت مردم را از الزامات تحقق شعار سال دانست و اضافه کرد: همه مسئولان مرتبط موظف‌اند برنامه اجرایی دقیق و کارشناسی شده تحقق شعار سال را با لحاظ وظایف و مأموریت‌های زیرمجموعه‌های خود، تدوین و ارائه کنند.
وی با اشاره به عزم جدی استان جهت تحقق شعار سال، گفت: در این راستا در دومین روز از آغاز سال جدید ستاد سهام (ساماندهی هماهنگی اقتصاد مردمی) تشکیل و سه کمیته تخصصی «گفتمان‌سازی»، «مدل‌سازی» و «عملیاتی و اجرایی» ذیل آن تعریف شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد ادامه داد: توسعه متوازن شهرستان‌ها و پاسخ به مطالبات و درخواست‌های مردم با مشارکت خود مردم و تقویت نقش تعاونی‌ها به‌ویژه تعاونی‌های فراگیر در شهرستان‌ها و ارائه مدل‌های موفق مردمی‌سازی اقتصاد در استان از برنامه‌های حوزه اقتصادی است.
شاه‌حسینی با اشاره به تورم بالای استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم؛ ولی در حال حاضر واحد‌های نیمه تمامی وجود دارد که نمی‌توان مانع آن شد و علی‌رغم این موضوع تورم ماهانه به‌صورت محسوسی کاهش‌یافته است که نویدبخش آینده روشنی است.
وی گفت: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد به پائین بودن نرخ بیکاری استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: جایگاه بیکاری استان از ۲۹ به ۲ کاهش یافته است و رشد اقتصادی استان دوبرابر میانگین کشور بود و میزان سرمایه گذاری داخلی دوسال گذشته در استان یزد حدود ۵۰ همت انجام شده است و در بهبود فضای کسب و کار استان یزد جزو بهترین‌های کشور است.
شاه‌حسینی هزینه ۷ درصد و درامد ۲ درصد مردمان استان یزد بیشتر از متوسط کشور است تصریح کرد: صادرات استان یزد از مبادی گمرکی کشور تقریبا ۹۰۰ میلیون یورو است و ۶۵ هزار واحد صنفی در استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد خاطرنشان کرد: ریل‌گذاری دولت سیزدهم برای چشم‌انداز آینده استان در سند تحول یزد نوین گنجانده شده که این سند با نگاه نوآورانه و آینده‌پژوهانه در ۱۵ محور تحولی با ۱۸۰ طرح اقدامی تدوین شده است.
وی افزود: یکی از مزیت‌های استان خورشید است که در این زمینه سیاست‌گذاری شده است توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • بنگاهداری بانک‌ها زنجیری به پای چرخ تولید
  • بسترسازی برای پرداخت کلیه تسهیلات خرد بانک توسعه تعاون از طریق تی تی پلاس