Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@18:29:35 GMT

علت “درد سیاتیک” و روش های درمان طبیعی آن

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۰۲۱۷۵

سیاتیک، یا درد سیاتیک ، بیماری است که عصب سیاتیک را گسترش می دهد، و از قسمت پایین تر پشت لگن ها که از هر پا عبور می کند ، میگذرد. نشانه ها ی درد به علت دیسک فتق، تغییر شکل یا آسیب به وجود می آید و بخشی از عصب را تحریک می کند به همین دلیل، واکنش التهابی ایجاد شده که اغلب همراه با درد، بی حسی و کمبود حرکت در قسمت پایینی بدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحالی که سیاتیک در مدلهای مختلف و شدت دردهای متفاوتی بروز میکند ، این بیماری یکی از سخت ترین حالات خود را برای افراد میانسال بروز خواهد داد بنابراین، علاوه بر درمان های معمول، به شما برخی از درمان های طبی و طبیعی، که به کنترل آن کمک می کند را توصیه می کنیم.درد سیاتیک
علاوه بر دنبال کردن توصیه های متخصص، ماساژ با روغن زنجبیل برای کاهش درد ناشی از سیاتیک می تواند بسیار مفید باشد اما این تنها نسخه طب سنتی برای کاهش و رفع درد سیاتیک نیست و در ادامه این بخش از سلامت نمناک می خواهیم این فرصت را برای به اشتراک گذاشتن برخی اطلاعات مربوط به درد سیاتیک و راه حل های خانگی برای کمک به سرعت بخشیدن به بهبود این درد استفاده کنیم.
دلایل بروز سیاتیک:
درد عصب سیاتیک، که با نام مستعار سیاتیک شناخته میشود ، به علت فتق دیسک ایجاد می شود که منجر به فشرده سازی و التهاب در ستون فقرات و یا رشد بیش از حد استخوان در مهره ها می شود .این درد، اغلب به دلیل انجام کاری که نیاز به نیروی زیادی دارد بروز میکند ، و آسیب یا خرابی است که با بیماری هایی مانند دیابت همراه است.


دلایل و علت درد سیاتیک چیست؟
عوامل خطر:
اضافه وزن یا چاقی
بلند کردن اشیاء خیلی سنگین
تغییرات در ستون فقرات با گذشت سن
داشتن یک شیوه زندگی آرام و بدون تحرک
نشستن های طولانی مدت
علائم درد اساسی:
یک احساس تکراری حساسیت و درد، به مدت طولانی در عصب سیاتیک از علائم اصلی این مشکل در سلامتی میباشد.
به طور کلی علائم دیگر عبارتند از:
درد دائمی در باسن یا فقط یک پا ( به ندرت در هر دو پا تاثیر می گذارد)
درد ی که هنگام نشستن بدتر می شود.
سوزشی که به پاهای شما گسترش می یابد.
ضعف، بی حسی یا مشکل حرکتی در پاها.
درد شدید که ایستادن یا راه رفتن را بامشکل مواجه میکند.


درمان سیاتیک معمولا با استفاده از داروهای ضد التهاب و آرامبخشهای عضلانی انجام می شود با این حال، داروهای خانگی بعنوان مکمل نیز وجود دارد که می تواند به شما برای تسکین و درمان کمک کند.

1. پیاز:
اگر چه ممکن است بوی دلپذیری نداشته باشد، اما اجزای ضد التهابی و آرامش بخش در پیاز میتواند باعث کاهش تحریک عصب سیاتیک شود. چگونه از آن استفاده کنید؟
پیاز را از وسط به دونیم جدا کنید وقسمت بریده شده را روی محل درد قرار داده و به مدت 10 دقیقه بصورت چرخشی ماساژ دهید.
این کار را دو بار در روز تکرار کنید تا احساس تسکین به شما دست دهد.

2. برگ کلم:
خواص درمانی برگ های کلم می تواند به طور طبیعی در تسکین دردهای سیاتیک موثر باشد ،چگونه از آن استفاده کنید؟
برگ های کلم را حرارت داده و آنها را بر روی قسمت دردناک قراردهید.
برگ ها را 10 دقیقه به همین حالت رها کنید و در صورت لزوم دو بار در روز تکرار کنید.

3. روغن زنجبیل
روغن زنجبیل شامل یک ترکیب فعال به نام gingerol است که علاوه بر خاصیت ضد التهابی باعث ایجاد گرما می شود که به کاهش درد کمک می کند ،چگونه از آن استفاده کنید؟
کمی روغن زنجبیل را در کف دستان خود قرار داده و در مناطقی که تحت تاثیر درد سیاتیک قرار دارند ، ماساژ دهید.
این کار را برای 8 تا 10 دقیقه انجام دهید و سپس استراحت کنید.
هر روز تا زمانی که درد از بین برود، تکرار کنید.

4. سیر:
سیر حاوی اسیدهای فعال است که به بهبود گردش خون کمک می کند. این فرآیند باعث میشود تا از درد ناشی از آسیب های عصب سیاتیک رهایی یابید، چگونه از آن استفاده کنید؟
یک حبه ی سیر را با معده ی خالی و قبل از رفتن به رختخواب مصرف کنید.


5. روغن جعفری:
این روغن به دلیل خواص ضد باکتری و ضد التهابی آن محبوب است. این محصول دارویی موضعی است که به کاهش انواع درد کمک می کند. ماساژ آن بر روی نواحی آسیب دیده و دردناک ، کمک می کند تا گردش خون را بهبود بخشیده و بنابراین باعث کاهش التهاب و کمک به حرکت این نواحی می شود ؛ چگونه از آن استفاده کنید؟
مقدار کمی از روغن را در امتداد عصب سیاتیک بگذارید،( جایی که احساس درد می کنید) با یک ماساژ نرم و آرام برای 10 تا 15 دقیقه برروی محل درد انجام دهید.
سعی کنید از ماساژ خشن اجتناب کنید تا وضعیت بدتر نشود.
این درمان را دو بار در روز تکرار کنید.
به یاد داشته باشید که علاوه بر استفاده از این داروها، باید از فعالیت بدنی شدید و عادتهایی را که موجب بدتر شدن وضعیت می شوند، اجتناب کنید. منبع: نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه سلامتی سیاتیک سیر زنجبیل کلم پیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۲۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج

تجمع اعضای تعاونی‌های مسکن مقابل استانداری کردستان یکی از داستان های پرتکرار و سریالی است.

موضوع یکی از این تجمع‌ها بحث زمین‌های هفت آسیاب سنندج است که بعد از گذشت ۳۰ سال اعضا همچنان در گیرو دار مشکلات احقاق حق خود هستند و  به عنوان یک معضل اساسی مطرح شده و روز به روز کلاف آن پیچیده تر می شود.

سال‌ ۷۲ محدوده‌ای از زمین‌های کوه آبیدر سنندج به تعدادی از کارمندان منابع طبیعی و افراد دیگر واگذار و مبالغی از آنها گرفته می‌شود، غافل از آنکه این اراضی در محدوده کوه آبیدر و منابع طبیعی است، حال این تعداد از افراد سند رسمی داشته و خواهان احقاق حق ۳۰ ساله خود هستند، در این شرایط نیز نه دولت و نه فعالان محیط زیستی اجازه واگذاری این اراضی را به این افراد نمی‌دهند.

ادعای مالکان زمین ها

نماینده اعضای مالکان زمین‌های هفت آسیاب سنندج در این باره می گوید: زمین‌های هفت آسیاب در سال ۷۲ از طرف وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی به نیروهای خود واگذار و آنها نیز به افراد دیگر می‌فروشند، اما زمین‌ها تا کنون نه تحویل داده شده و نه تغییر کاربری شده است.

وی افزود: از طرفی استاندار کردستان قول داد که تا پایان سال ۱۴۰۲ تکلیف زمین‌ها مشخص و احقاق حق شود اما تاکنون اتفاقی در این باره رخ نداده است.

وی ادامه می دهد: زمین‌ها ۲۴ هکتار است و در زمان تحویل خارج از محدوده بوده اما اکنون ورودی شهرک وحدت سنندج است و حدود ۸ هکتار از این زمین‌ها در محدوده کمربندی آبیدر بوده که در سال‌های گذشته تغییر کاربری شده است.

این مدعی مالکیت اراضی زمین‌های هفت آسیاب سنندج می افزاید: در سفر ریاست جمهوری به استان کردستان مصوب شد که ۵.۷ هکتار زمین بابت ۲۴ هکتار زمین معاوضه شود، کمتر از یک چهارم زمین‌های فعلی، در یک محدوده بسیار دور که با موقعیت زمین فعلی ما بسیار متفاوت است که با مخالفت افراد مواجه شد.

مخالفت فعالان محیط زیستی

در مقابل اما یکی از فعالان محیط‌زیست سنندج با اعلام مخالفت از واگذاری این زمین‌ها برای ساخت و ساز مسکونی اظهار می دارد: زمان مدیرکل وقت جهاد کشاورزی در سال‌های ۷۰، زمین‌هایی در قالب طرح طوبی که برای ایجاد اشتغال و تولید محصولات کشاورزی به دوستان ، پیمانکاران و نیروهای خود واگذار می‌کنند و اکنون بسیاری از این افراد این زمین‌ها را به افراد دیگر فروخته‌اند.

این فعال زیست محیطی با اشاره به مخالفت مردم برای ساخت و ساز در این اراضی می افزاید: اگرچه این افراد نیز حق دارند و باید به حق چندین ساله خود برسند، اما باید این زمین‌های محدوده هفت آسیاب با زمین های دیگر کاربری مسکونی معاوضه شود، آبیدر سنندج ثبت ملی شده و بسیار از گونه‌های جانوری و گیاهی ثبت جهانی شده و ساخت و ساز دراین محدوده اصلاً قابل قبول نیست و این ظرفیت بکر و سرمایه کردستان نابود خواهد شد.

باطل شدن اسناد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان نیز ضمن اشاره به کلاف سردرگم اراضی هفت آسیاب سنندج، اظهار می دارد: در سال ۷۲ اراضی هفت آسیاب در دل آبیدر سنندج با دستور وقت جهاد سازندگی به اعضای تعاونی مسکن اداره کل منابع طبیعی واگذار و کلیه اعضا سند دفترچه‌دار ۵۰۰ و ۱۰۰۰ متری در دست دارند.

بهزاد شریفی‌پور با بیان اینکه ۳۰ درصد اراضی به کارکنان منابع طبیعی و ۷۰ درصد کارکنان جهاد سازندگی تعلق داشت، افزود: سال ۷۶ زمین ها از طرف منابع طبیعی به اعضای تعاونی جهاد و کارکنان منابع طبیعی واگذاری شد اما  سال ۸۸ به دلیل خارج شدن این اراضی در محدوده خارج از شهر با طرح تفضیلی شهر، از اختیارات منابع طبیعی خارج می‌شود، همچنین سال ۸۸ طبق دادگاه شعبه‌ای در مشهد توسط موقوفه معتمد وزیری اسناد منابع طبیعی به نام این اعضا را باطل می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان می افزاید: کنشگران زیست‌محیطی، سازمان‌های مردم نهاد و NGOها مخالف واگذاری اراضی هفت آسیاب به این اعضا هستند، اواخر سال گذشته با چندین جلسه مختلف و سفر نهاد ریاست جمهوری طبق مصوبه شورای بیت‌المال مصوب می‌شود تا آخرسال ۱۴۰۲ دستگاه‌های اجرایی و جهاد کشاورزی زیر نظر دستگاه‌های نظارتی، این مشکل تعیین تکلیف و اراضی معاوضه شود.

وی با بیان اینکه این اراضی به دست چند نفر خرید و فروش شده اند ادامه می دهد:  با جلسات مختلف زیر نظر معاونت عمرانی استانداری مقرر شد  ۵.۷ دهم هکتار اراضی منابع طبیعی در قالب آپارتمان‌سازی با اراضی هفت آسیاب معاوضه شود اما تعدادی از اعضا مخالف و توافق نمی‌کنند.

شریفی‌پور در پاسخ به این سؤال که بألاخره این مشکل چه زمانی برطرف می‌شود؟ اذعان داشت: جز اختصاص این میزان اراضی در نظر گرفته شده که مسئولان استانی متعهد و موافق اجرای آن هستند، هیچ حکم دیگری قابل اجرا نیست تا شورای انجمن بیت‌المال در این راستا تصمیم جدی نگیرد.

زارعی‌کوشا، استاندار کردستان نیز سال گذشته با وعده اینکه مشکل اراضی هفت آسیاب تا پایان سال۱۴۰۲ برطرف خواهد شد، اذعان کرد: هزار و ۲۰۰ خانواده درگیر این اراضی‌ هستند و از سال ۱۳۷۲ چشم انتظار واگذاری آن هستند و این مشکل را به گونه‌ای که به آبیدر هم صدمه‌ای وارد نشود، حل خواهیم کرد.

رضا طلبی

دیگر خبرها

  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در شاهرود کشف شد
  • کشف و توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • (تصاویر) جاذبه‌های گردشگری و طبیعی آستارا
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)