Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم قزوین در مجلس با بیان اینکه اتفاق‌نظر درباره فیلترینگ تلگرام وجود دارد، گفت: با تقویت پیام رسان داخلی موافق هستم؛ اما در یک بستر یکسان به صورت شفاف که همه رقابت کنند و ما آنها را تقویت کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیده حمیده زرآبادی در گفت‌وگو با صبح قزوین؛ درباره علت عدم افزایش بودجه قزوین در مجلس اظهار کرد: اعلام افزایش بودجه در ایام انتخابات مجلس از سوی برخی کاندیداها، نوعی شعار تبلیغاتی بود که با برآورده نشدن آن برای مردم نارضایتی ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


وی افزود: بحث وسعت استان و میزان جمعیت دو پارامتر موثر در تعیین بودجه است؛ میزان بودجه هر استانی طبق این دو مولفه تعیین می‌شود و استان قزوین هم از این امر مستثنی نیست؛ باید تلاش قزوین به سمتی رود که رشد بودجه ای داشته باشیم.

این نماینده مجلس ابراز کرد: در سال ۹۶ رشد ۲۶درصدی و امسال رشد ۱۳درصدی را در بودجه استان شاهد بودیم که این موضوع برای سال‌های آینده باید روند بیشتری داشته باشد.

وی درباره فیلترینگ تلگرام اذعان کرد: این بحث خیلی وقت است که درباره آن اتفاق نظر وجود دارد؛ اما به طور شفاف بیان نمی‌شود.

نماینده مردم قزوین در مجلس ادامه داد: نظرم این است ما تجربیاتی در خصوص محدودیت کردن داشته ایم که آسیب‌های زیادی به همراه داشته است؛ مثل استفاده از ماهواره که امروز افزایش طلاق و عدم استحکام بنیان خانواده به این موضوع ربط پیدا می‌کند. 

سیاستگذاری‌های ما درخصوص حجاب درست نبوده است 
وی با بیان اینکه تکنولوژی مسیر خود را پیش می‌برد و محدودیت پذیر نیست، گفت: با تقویت پیام رسان داخلی موافق هستم؛ اما در یک بستر یکسان به صورت شفاف که همه رقابت کنند و ما آنها را تقویت کنیم.

زرآبادی درخصوص اینکه شعار دولت حفظ حقوق شهروندی بود اما چرا دیده نمی‌شود، اذعان کرد: نکته بااهمیت در این حوزه شفافیت است که هرکس این رویه را ادامه دهد، می‌تواند حتی بدون اینکه عملی داشته باشد جامعه را با خود همراه کند. 

وی درخصوص هجمه دشمن در بحث حجاب در کشور بیان کرد: روش‌ها و سیاستگذاری‌های ما درخصوص حجاب درست نبوده است و باید این تغییر نگرش تصحیح شود، بانوان و دخترانی که با تفکر حجاب را انتخاب کرده اند درحال ضربه خوردن هستند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ۱۱۵۰۶مکاتبه تا به امروز درخصوص مشکلات مردم با دفتر من انجام شده است، گفت: برخی از مکاتبات نیازمند پیگیری چندباره است و برخی مکاتبات بحث اشتغال است که به اداره کار معرفی می‌شوند. 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد




به گزارش خبرگزاری صداوسیما،به نقل از خانه ملت، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه ستاد بابیان اینکه استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی یکی از راهکارهای کلیدی مبارزه با فساد است افزود: الکترونیکی کردن فرآیند انجام معاملات از طریق سامانه‌های الکترونیکی در مسیر شفافیت گامی مهم است که نظارت بر خط و سریع را ممکن می‌کند.

این نماینده مجلس گفت: افزایش بهره وری و کاهش کسری بودجه با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از بودجه دولت صرف انجام معاملات می‌شود، بخشی دیگر از مزایای این سامانه است همینطور سیاست‌گذاری، اجرای سیاست‌ها و ارائه خدمات با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد و نقش و جایگاه آن در پیشرفت کشور، توجه به تصمیم سازی بر مبنای اطلاعات در این حوزه بسیار مهم است.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس تصریح کرد: با ایجاد سامانه ستاد می‌توان بر تمامی مراحل انجام معاملات نظارت کرد. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی می‌توان ظرفیت‌های نظارتی را افزایش داد.

خضریان با اشاره به اهمیت اصلاح ساختار بودجه مبتنی بر عملکرد و آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: یکی از گلوگاه‌های اصلی نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد، شفاف‌سازی منابع صرف شده و خروجی‌ها و پیامدها است که روش اصلی تحقق آن، استفاده از سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است با توجه به اهمیت این موضوعات کمیسیون اصل نود به عنوان بازوی نظارتی مجلس و اهمیت زیادی برای اجرایی شدن این سامانه داشته است.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس ادامه داد: در آخرین جلسه این کمیسیون نشستی با موضوع پیگیری انجام تکالیف قانونی مندرج در جزء ۳ و ۴ بند ک تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور برگزار و مقرر شد جهت حل مسائل الکترونیکی شدن مزایدات دوایر اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی به شکلی عمل کند که تا در مهلت ۱۰ روزه مزایدات یک استان به صورت آزمایشی در سامانه ستاد ثبت شود. و مزایدات اراده تصفیه امور ورشکستگی در یک استان از این طریق انجام شود و مشکلات پیمانکار سامانه نیز پیگیری و مرتفع شده و گزارش همه اقدامات به کمیسیون ارسال شود.

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • اتفاق‌های عجیب در کمیسون فرهنگی مجلس
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • ماده واحده بودجه ۱۴۰۳ هلال‌احمر تصویب شد
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟