Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@07:51:45 GMT

نکاتی درباره رابطه زناشویی بعد زایمان

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۰۴۷۶۱

یکی از سوالات رایج و البته مهم زنان بعد از زایمان در مورد رابطه زناشویی است ، اینکه چه زمانی و با وجود چه شرایطی می توانند آن را داشته باشند موضوعی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

چه زمانی برای داشتن رابطه زناشویی بعد زایمان خوب است
باید صبر کنید تا خونریزی بعد از زایمان متوقف شود، که حدود سه هفته پس از تولد نوزاد است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خاطر این که زخم در رحم از جفت بیرون آمده و درحال التیام است . اگر قبل از این که خونریزی متوقف شود ، رابطه جنسی داشته باشید، ممکن است عفونت بگیرید.

چه وقت تمایل به رابطه زناشویی بعد زایمان دارید
همه با هم فرق دارند. هیچ قاعده یا زمان معینی نیست، زمانی که می خواهید رابطه جنسی داشته باشید. مهم ترین چیز این است که از لحاظ فیزیکی و احساسی آماده باشید. تعداد کمی از زوج ها در ماه اول بعد از تولد شروع به سکس می کنند، اما در حدود نیمی از آن ها حدود شش هفته صبر می کنند، مثل بیشتر زنانی که پارگی واژینال یا اپیزیوتومی دارند. بعد از سه ماه ، اغلب زوج ها روابط جنسی را شروع می کنند، هر چند که برخی از زوج ها ترجیح می دهند حدود شش ماه صبر کنند.
اگر هر دو زوج احساس آمادگی برای داشتن رابطه جنسی بعد از حدود شش هفته پس از زایمان داشتند اینکار را انجام دهند برخی متخصصان بهداشتی پیشنهاد می کنند پس از زایمان، رابطه جنسی با همسر داشته باشید تا در صورت وجود هر مشکلی به آن رسیدگی کنند.

زمانی که شروع به رابطه جنسی می کنید باید پیش گیری از بارداری را مد نظر داشته باشید. حتی اگر هنوز شیر می دهید و پریود نمی شوید ، ممکن است باز هم باردار شوید.اگر هنوز حاضر نیستید رابطه جنسی داشته باشید ، با بوسیدن و لمس کردن فیزیکی یکدیگر رابطه برقرار کنید . سعی کنید این کار را انجام دهید، حتی زمانی که خسته و نگران کودک جدید هستید، تلاش زیادی بکنید. بازگشت به سکس ،باعث احساس افسردگی کمتری خواهد شد و بیشتر شبیه یک پیشرفت طبیعی خواهد بود.
چرا بعد از تولد نوزادتان میلی به رابطه زناشویی ندارید
خیلی شایع است که در چند هفته و ماه های اول بعد از بچه دار شدن احساس سکس نداشته باشید. احتمالا به خاطر کمبود خواب ، احساس خستگی می کنید، نه اینکه تحت تاثیر خواسته های مادرانه قرار می گیرید. اگر شیر می دهید، پرولاکتین می تواند میل جنسی را کاهش دهد. احساس کم، و یا رنج ناشی از افسردگی بعد از زایمان، باعث می شود تمایل کمتری به داشتن رابطه جنسی داشته باشید. اگر فکر می کنید چنین مشکلی دارید ، با پزشک عمومی، ماما صحبت کنید.
همچنین ممکن است از پاره شدن بخیه یا واژینال احساس ناراحتی کنید. اگر پارگی داشته باشید یا اگر نوزادتان با ابزار به دنیا آمده باشد ، ممکن است کمی بیشتر طول بکشد تا دوباره تمایل به رابطه زناشویی پیدا کنید کاملا طبیعی است و باید زمانی را برای بهبودی صرف کنید. اگر سزارین داشتید، نیاز به بهبود دارید.

درد ممکن است نسبتا سریع از بین برود اگر چه درد بخیه و یا پارگی شدید ممکن است کمی طول بکشد تا التیام یابد . ممکن است برای چند روز یا چند هفته دردآور باشد. بگذارید زخم التیام یابد ، و بخیه ها خوب شود قبل از این که دوباره رابطه جنسی داشته باشید ؛ حتی اگر پارگی نداشته باشید، موضع تماس می تواند مدتی حساس و سوزش داشته باشد.

اگر سزارین داشتید:

جای زخم و بخیه هاباید خوب شود .اگر هنوز احساس درد دارید ، شما و همسرتان می توانید حالتی را پیدا کنید که روی جای زخم فشار نیاورید. شروع به عشق بازی کاهش هر ترسی که ممکن است جای زخم را بهبود بخشد کمک خواهد کرد.
اگر نگران، جای زخم هستید؛ می توانید بالش نرم بین شکم و همسرتان قرار دهید . ممکن است آرامتان کند شاید بهتر باشد خود بالای همسر تان قرار بگیرید، تا کمتر احساس درد کنید.

درک شما از بدن ممکن است تغییر کرده باشد، شاید احساس کنید بدن با بارداری و زایمان تغییر کرده است و به زمان نیاز دارید تا دوباره به حالت اولیه برگردید .شاید نسبت به تغییراتی که حاملگی ایجاد کرده احساس غرور کنید و یا برای مقابله با این تغییرات سخت تلاش کنید تمام این احساسات قابل فهم و طبیعی هستند.بسیاری از زنان نگران این هستند که همسرشان دیگر آن ها را جذاب نبیند، اما وقتی آن ها نگرانی های خود را توضیح می دهند ، متوجه می شوند این موضوع کاملا اشتباه است
اگر همسرمان قبل از آمادگی شما نیاز به رابطه زناشویی داشته باشد چه
در مورد این که چه احساسی دارید با یکدیگر صحبت کنید و کانال های ارتباطی را باز نگه دارید. همسرتان ممکن است احساس کند شما نمی خواهید رابطه جنسی داشته باشید و او این کار را می کند، اما نباید قبل از آماده شدن دوباره رابطه جنسی داشته باشید. سکس باید لذت بخش باشد ، نه یک کار عادی. رابطه جنسی نباید به معنای دخول کامل باشد، تحریکات لمسی به تنهایی می تواند بسیار لذت بخش باشد. کلمات و درآغوش گرفتن راه زیادی برای انتقال محبت و احساسات هستند. هر دو از این نزدیکی بهره مند خواهید شد ، زمانی که هر دو آماده اید دوباره رابطه جنسی را شروع کنید.
همسرتان ممکن است نسبت به داشتن رابطه جنسی پس از زایمان احساس تردید کند. او ممکن است نگران باشد سکس برای شما دردناک خواهد بود و یا در مورد احساسات خودش مطمئن نیست. در مورد نگرانی های خود صحبت کنید. با به اشتراک گذاشتن این مشکل و صادق بودن با یکدیگر، می توانید رابطه برقرارکنید.


توصیه های رفع بی میلی به رابطه زناشویی در زنان بعد از زایمان

در ابتدا سعی کنید او را در آغوش و ببوسید بعد به تدریج اندام های جنسی را لمس کنید . از اندام های یکدیگر لذت ببرید بدون این که انتظار داشته باشید به سکس منجر شود.
اگر نگران یا عصبی هستید ، که آسیب ببیند، به اوج لذت نخواهید رسید پس رابطه جنسی ممکن است ناخوشایند باشد ، زیرا واژن نرم نخواهد شد.
سعی کنید از ژل روی موضع استفاده کنید اگر حساس درد دارید چون می تواند رابطه جنسی را راحت تر کند.
در صورتی که از کاندوم استفاده می کنید ، از روغن استفاده نکنید، چون ممکن است باعث نشت آن ها شود. این روغن کاری نیز به هر گونه خشکی واژینال کمک می کند که ممکن است هنگام شیردهی تجربه کنید.

زمانی که احساس آمادگی کردید، عجله نکنید. طبیعی باشید ، تا به اوج لذت برسید حالتی را امتحان کنید که فشار زیادی نداشته باشد.
در هر جایی که احساس درد می کنید می توانید میزان و عمق دخول را کنترل کنید.
اگر حساس هستید از همسر تان بخواهید مدتی توقف کند.
اگر خستگی بزرگ ترین مانع شما است، سعی کنید زمانی که کودک خواب است عشق بازی کنید، بنابراین آنقدر خسته نیستید که از آن لذت نبرید. صبور باشید وقتی کودک خواب است همه چیز راحتر می شود.
انجام دادن حرکات کف لگن برای کمک به عضله آوردن واژینال . به افزایش لذت جنسی کمک خواهد کرد.
خوب بخورید و مقدار زیادی مایعات بنوشید و هر وقت می توانید استراحت کنید.
مراقبت از نوزاد تازه بسیار طاقت فرسا است پس برای داشتن انرژی، باید مراقب خود باشید.


باید متوجه چه مشکلاتی باشیم ؟
اگر رابطه جنسی با وجود دقت و آرامی دردناک بود با پزشک صحبت کنید، . گاهی اوقات ، پارگی یا بخیه می تواند باعث ناراحتی طولانی مدت شود. اگر ترشح واژینال بوی نامطبوعی دارد، ممکن است عفونت داشته باشید که نیاز به مراقبت پزشکی دارد.
اگر هنوز بعد از 4 هفته خون از مهبل از دست می دهید، یا افزایش ناگهانی در خون ریزی احساس می کنید ، به پزشک مراجعه کنید.
نکته مهم این است هر چه زودتر دنبال کمک باشید و با پزشک عمومی خود صحبت کنید. منبع: نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه زایمان روابط جنسی زناشویی سزارین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۴۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم

ما اغلب به «نه» به عنوان یک کلمه منفی نگاه می کنیم، اما در واقع این کلمه می تواند یکی از قدرتمندترین ابزارهای ما در زندگی باشد.

نه گفتن به این معنی نیست که شما سختگیر یا نامهربان هستید. در برخی شرایط خاص، این بهترین پاسخی است که می توانید بدهید.

به گزارش روزیاتو، در ادامه به بررسی هشت موقعیت کلیدی می پردازیم که در آن ها «نه گفتن» می تواند سالم‌ترین گزینه برای شما باشد. مخالفت کردن لزوماً به معنای لجبازی یا درگیری نیست؛ بلکه نشان‌دهنده درک و تاکید بر مرزهای خود است.

۱) هنگامی که موضوع احترام به خود است

«احترام» یک کلمه ساده است، اما بار معنایی زیادی دارد؛ به خصوص وقتی صحبت از احترام به خود باشد.

اصول روانشناسی اغلب بر اهمیت حفظ احترام به خود تأکید می کنند. شما باید ارزش های خود را بدانید و مرزهایی را تعیین کنید که از سلامت عاطفی و ذهنی شما محافظت می کنند.

در مواقعی ممکن است که افراد از ما توقع بیش از حد و انتظارات غیر واقعی داشته باشند یا حتی ارزش ها و اصول ما را نادیده بگیرند.

در چنین مواردی، نه گفتن تنها یک گزینه نیست، بلکه بهترین پاسخی است که می توانید بدهید. مخالفت کردن به این معنی نیست که شما خودخواه یا نامهربان هستید. در واقع به این معناست که شما به ارزشتان احترام می گذارید و از خودتان دفاع می کنید.

۲) زمانی که درخواستی خلاف باورهای شخصی شما باشد

بر اهمیت وفادار ماندن به باورهای شخصی خود در بسیاری از مکتب ها، از جمله بودیسم تاکید شده است.

این باورها، ارزش ها و اصول ما هستند که هویت ما را شکل می دهند. آنها اعمال ما را هدایت می کنند، دیدگاه هایمان را شکل داده و به ما احساس داشتن هدف در زندگی می دهند.

ما باید بیاموزیم که هماهنگ با ارزش ها و اصول خود زندگی کنیم، حتی اگر به معنای نه گفتن به چیزهایی باشد که با آنها همسو نیستند.

۳) هنگامی که رفاه و سلامت شما در خطر باشد

شاید شما هم دائماً با هر درخواستی موافقت کنید، اما با این کار سلامتی خود را به خطر می‌اندازید.

روانشناسان اغلب روی اهمیت اولویت دادن به سلامت و رفاه و مراقبت از خود تاکید دارند.

لازم به یادآوری است که همه ما محدودیت های فیزیکی، ذهنی و عاطفی داریم. فرای مسئولیت های خود عمل کردن می تواند منجر به استرس، فرسودگی شغلی و حتی مشکلات سلامتی شود.

اگر موافقت با یک درخواست به معنای بی خوابی، حذف وعده‌های غذایی یا نادیده گرفتن سلامت روان شما باشد، بهترین پاسخ یک نه قاطع است.

۴) زمانی که چیزی باعث ترس شما می شود

تصمیمات مبتنی بر ترس به ندرت رضایت و شادی شما را به دنبال خواهند داشت.

ما باید بر اساس خرد و منطق تصمیم بگیریم؛ نه ترس. اگر به دلیل ترس از ناامید کردن دیگران یا مواجهه با تعارض به چیزی بله می‌گویید، وقت آن است که تجدید نظر کنید.

به یاد داشته باشید که وقتی موافقت کردن ناشی از ترس است، نه گفتن اشکالی ندارد. از خود دفاع کنید و انتخاب هایی داشته باشید که منعکس‌کننده خواسته ها و ارزش های واقعی شما باشند.

۵) هنگامی که موافقت کردن آسان ترین کار در موقعیت های دشوار است

گاهی اوقات، ما با درخواست هایی موافقت می کنیم؛ نه به این دلیل که این کار درستی است، بلکه به این دلیل که ساده ترین کار است. نه گفتن و مواجهه با ناامیدی یا تعارض می تواند ناراحت‌کننده باشد.

با این حال، انتخاب راه آسان اغلب می‌تواند ما را به مسیری برساند که واقعاً آن چیزی نیست که می‌خواهیم یا به آن نیاز داریم. ممکن است که این کار موقتاً از ناراحتی جلوگیری کند، اما در درازمدت، می تواند باعث ایجاد مشکلات مهم تری شود؛ مانند احساس رنجش، استرس یا فشار روانی.

روانشناسان ما را تشویق می کنند که این لحظات ناراحت‌کننده را به چشم فرصتی برای رشد ببینیم. نه گفتن، حتی زمانی که سخت است، می تواند فوق‌العاده قدرتمند باشد.

ممکن است که این کار در کوتاه مدت سخت تر باشد، اما در دراز مدت ارزشش را دارد.

۶) زمانی که درخواستی آرامش درونی شما را به هم می زند

دستیابی به آرامش درونی باید اولویت شما در زندگی باشد. آرامش درونی، به معنای یافتن احساس آرامش و تعادل در درون خود، صرف نظر از شرایط بیرونی است.

مواقعی پیش می آید که موافقت کردن با درخواستی می تواند این آرامش درونی را به دلیل تضاد با ارزش های شما، بار بیش از حد مسئولیت ها یا درگیری در موقعیت های سمی مختل کند.

در چنین مواردی، نه گفتن نه‌تنها بهترین پاسخ است، بلکه از از آرامش شما محافظت خواهد کرد.

آرامش درونی ما ارزشمند است و باید به هر قیمتی حفظ شود. بنابراین اگر در موقعیتی قرار گرفتید که این آرامش را تهدید می کند، به یاد داشته باشید که نه گفتن اشکالی ندارد.

۷) هنگامی که موافقت کردن باعث خوشحالی و رضایت آنی می شود

این مورد ممکن است شما را متعجب کند، اما گاهی اوقات بهتر است هنگامی که موافقت کردن فوراً باعث خوشحالی می شود، نه بگویید.

ما در دنیایی زندگی می کنیم که در آن حس رضایت فوری اغلب در اولویت قرار می گیرد. ما می خواهیم دیگران را راضی کنیم، مورد پسند واقع شویم و از تعارض اجتناب کنیم. بله گفتن اغلب می تواند به ما احساس رضایت و موفقیت فوری بدهد.

با این حال، بسیار مهم است که دیدی فراتر از آن رضایت آنی داشته باشیم و تأثیر بلندمدت انتخاب هایمان را در نظر بگیریم. آیا موافقت با این درخواست منجر به استرس خواهد شد؟ آیا با اهداف و ارزش های بلندمدت ما همسو است؟

گاهی اوقات، بهترین پاسخ نه است، حتی اگر بله گفتن باعث خوشحالی ما در کوتاه مدت شود. شما باید انتخاب های مسئولانه ای بگیرید که در دراز مدت به نفعتان باشد، حتی اگر در لحظه احساس رضایت نداشته باشید.

بنابراین دفعه بعد که وسوسه شدید برای لذت و رضایت در لحظه با درخواستی موافقت کنید، لحظه ای مکث کنید و در نظر بگیرید که آیا نه گفتن ممکن است انتخاب بهتری برای آینده شما باشد یا خیر.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماجرای رابطه جنسی یک مرد انگلیسی با اجساد
  • هنگام خرید ورق آلومینیوم کامپوزیت به چه نکاتی توجه کنیم؟
  • ویژگی‌های افراد پر انرژی
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی 
  • ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم
  • جنجال رابطه جنسی عجیب مرد انگلیسی در بیمارستان!
  • رابطه جنسی مرد انگلیسی با اجساد
  • ۶ قدم تا آرامش؛ ترفندهای طلایی برای پایان دادن به اختلافات و درگیری های زناشویی
  • ۶ قدم تا آرامش؛ ترفند‌هایی برای پایان دادن به اختلافات زناشویی
  • چه نکاتی قبل از خرید بلیط قطار باید بدانیم؟