Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@04:34:43 GMT

بیش از 700 زوج در استان یزد متقاضی فرزندخواندگی هستند

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۰۷۷۸۸

بیش از 700 زوج در استان یزد متقاضی فرزندخواندگی هستند

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان یزد گفت: در حال حاضر براساس آخرین آمار مربوط به پایان سال گذشته، 703 زوج در استان یزد در پشت نوبت دریافت فرزند خواندگی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون امور اجتماعی بهزیستی استان یزد در مصاحبه با خبرنگار یزد آوا، گفت: در حال حاضر براساس آخرین آمار مربوط به پایان سال گذشته، 703 زوج در استان یزد در پشت نوبت دریافت فرزند خواندگی هستند که بالاترین آمار مربوط به شهرستان یزد با 445 متقاضی و بعد از آن شهرستان‌های میبد و ابرکوه به ترتیب با 59 و 50 متقاضی فرزند خواندگی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمال پایدار با بیان اینکه میانگین واگذاری فرزند  در سال دراستان یزد بین 20 تا 30 نفر متغیر هست، ادامه داد: در سال گذشته تعداد فرزند واگذار شده 21 مورد بوده که 10 مورد از آنها پسر و بقیه دختر بوده‌اند و از این 21 فرزند،  هفت مورد از استان‌های دیگر به متقاضیان یزدی واگذار شده است.

وی افزود: پارسال تعداد 7 خانواده از مجموع متقاضیان فرزند خواندگی که در یزد تشکیل پرونده داده بودند به استان‌های دیگر معرفی شدند و پس از تحقیق و تایید هفت فرزند که سه تا از شیرخوارگاه استان کرمان و بقیه از استان‌های البرز، کرمانشاه، هرمزگان و لرستان بودند به آنها واگذار شد.

پایدار با اشاره به انتظار حتی بالای 10 سال متقاضیان فرزند خواندگی گفت:  متقاضی فرزندخواندگی زیاد است اما در مقابل کودکان واجد شرایط کم هست و این زمان انتظار را بالا می‌برد و اکنون در مرکز استان در حال بررسی پرونده‌های متقاضیانی هستیم که در سال 91 اقدام به درخواست فرزندخواندگی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه امسال تعداد هشت فرزند به خانواده‌های متقاضی واگذار شده است، ادامه داد: از این تعداد پنج فرزند از شیرخوارگاه خود استان و سه فرزند از شیرخوارگاه استان‌های دیگر بوده‌اند ضمن اینکه فرزندان واگذار شده به خانواده‌ها اکثرا شیرخوار هستند اما فرزند زیر 6 سال نیز به آنها واگذار شده است.

 

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان یزد با اشاره به آمار تعداد کودکان در شیرخوارگاه استان گفت: اکنون تعداد 19 بچه زیر 6 سال در شیرخوارگاه هستند که از این تعداد 11 مورد معلول هستند که مسلما متقاضی فرزند خواندگی برای آن‌ها وجود ندارد و ماندگاری آنها در شیرخوارگاه زیاد خواهد بود.

پایدار اضافه کرد: در صورتی که کودکی که در شیرخوارگاه نگهداری می‌شود مشکلی نداشته باشد و واجد شرایط واگذاری باشد از این نظر که مجهول الهویه باشد و یا والدین وی صلاحیت نگهداری از او را نداشته باشند پس از تحقیق و بررسی، تایید و دستور قضایی به متقاضی واگذار می‌شود.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نرخ ناباروری با رشد مواجه هست و آمار زوجینی که صاحب فرزند نمی‌شود افزایش پیدا کرده و از طرف دیگر با کاهش ورودی شیرخوارگاه بهزیستی، شاهد رشد آمار متقاضیان فرزند خواندگی هستیم و با گذشت زمان بر این آمار افزوده خواهد شد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان یادآور شد: طبق قانون حمایت از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست که در سال 92 تصویب شده است شرایطی برای متقاضیان فرزندخواندگی تعیین شده است و به سه گروه تقسیم می‌شوند که زن و شوهری که صاحب فرزند نشده‌اند و یکی از آنها بالای 30 سال سن دارد، دختران و زنان بی شوهر فاقد فرزند؛ و زن و شوهری که دارای فرزند هستند و یکی از آنها بالای 30 سال سن دارد و باز هم متقاضی فرزند هستند به ترتیب دراولویت واگذاری فرزند قرار دارند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۷۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟

وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹ بورس مبنی بر الزام شرکت‌ها به داشتن بازارگردان، موجب بازنگری سازمان بورس در مصوبه و تصویب مصوبه جدید واگذاری بازارگردانی به بورس و فرابورس شد.

به گزارش مشرق، شرکت بورس تهران در سال ۹۹ همزمان با وضعیت نزولی بازار سرمایه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اهمیت الزامات نقدشوندگی بازار و لزوم تنظیم عرضه و تقاضا جهت حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سهامداران، لازم است بازارگردانی از سوی ناشران و سهامداران در پذیرش شرکت‌ها الزامی شود.

بر این اساس هر ناشر ثبت شده در سازمان بورس مکلف شد از بازارگردان استفاده کند و کلیه ناشران قرارداد بازارگردانی با بازارگردان منعقد کردند.

بررسی چالش‌های مصوبه سال ۱۳۹۹ بورس

در این میان وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹، مشکلاتی ایجاد کرد که سازمان بورس را برآن داشت تا مصوبه را مورد بازنگری قرار دهد.

یکی از چالش‌های مصوبه سال ۹۹ انبوه منابع ناشران بود که منابع مالی آن‌ها می‌توانست صرف تولید، سرمایه در گردش و پروژه‌های شرکت‌ها شود، اما صرف بازارگردانی شده بود.

چالش دیگر ممنوعیت تملک سهام شرکت‌های اصلی بر شرکت‌های فرعی زیر مجموعه بود که در پی آن باعث می‌شد یک ناشر، خود مالک سهام شرکت اصلی شود.

براین اساس مقرر شد مصوبه سال ۹۹ بازنگری شود و جلساتی با بورس و فرابورس برای ارائه راهکارهای لازم برای خروج از این چالش‌ها تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شد.

در نهایت طی روزهای گذشته با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت و در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس به جزئیات این مصوبه پرداخته شد.

به گفته عیوضلو عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهاداردر بازارهای بورس تهران، بازار اول و دوم فرابورس مصوبه سال ۹۹ از حالت الزام خارج شده است و این اختیار به بورس و فرابورس واگذار شد که اگر ناشری می‌خواهد از بازارگردان استفاده کند به این کار ادامه دهد.

عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که ناشران بازار اول بورس، همچنان می‌توانند بازارگردان داشته باشند اظهار کرد: دیگر ناشران نیز در طی زمان با هماهنگی بورس و فرابورس برای الزام داشتن و یا عدم استفاده از بازارگردانی آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست

همچنین گودرزی مدیرعامل بورس تهران با ارائه توضیحاتی درباره لغو مصوبه سال ۹۹ گفته است حدود ۲.۵ درصد از ارزش معاملات سهم بازارگردان است که نشان می‌دهد در نقد شوندگی اثر بالایی ندارند.

به گفته گودرزی تا ۲ ماه آینده اسامی شرکت‌های بورسی که از بازارگردانی معاف هستند اعلام خواهد شد و شرکت‌هایی که ملزم به بازارگردانی هستند نیز مشخص می‌شود.

مدیرعامل بورس تهران معتقد است لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست و تنها اختیار بازارگردانی را به بورس و فرابورس واگذار می‌کند.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • احداث ۳۸۱۱ واحد مسکن ملی توسط بنیاد مسکن کردستان+فیلم
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • تسهیل واگذاری کودکان در شیرخوارگاه مشهد به خانواده‌های متقاضی
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • روایتی از طلبه جهادگر و مادر ۵ فرزند/ بچه ها برکت آوردند
  • پرداخت بیش از ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری از ابتدای سال تاکنون
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند