Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@16:15:08 GMT

چادر مشکی چینی و کره‌ای بر سر زنان ایرانی

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۱۳۷۷۷

بر اساس آمار، سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی به ایران وارد می‌شود. این آمار ناگوار نشان دهنده‌ی تشکیل مافیای قدرتمندی در حوزه واردات پارچه چادر مشکی به کشور است.

بدون شک بهترین راه کاهش واردات هر کالایی به کشور، تقویت تولید داخلی است و این اتفاقی است که در حوزه پارچه چادر مشکی چند سالی است که آغاز شده و تولید کننده‌های داخلی پارچه چادر مشکی به دنبال پررنگ کردن نقش خود در بازار و کوتاه کردن دست وارد کنندگان از این بازار پر سود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این راستا با مدیرعامل یکی از کارخانه‌های تولید منسوجات و چادر مشکی به گفتگو پرداخته ایم که در ادامه آمده است:

میر محمد تقی دانایی هوشیار مدیر عامل کارخانه تولیدکننده پارچه‌های چادری در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزیبا بیان اینکه هر سه کارخانه ما اکنون با تمام ظرفیت در حال کار هستند، اظهار کرد:دو سال از راه‌اندازی خط تولیدی کارخانه چادر مشکی می‌گذرد و این خط اکنون با ۵۰ درصد ظرفیت خود مشغول فعالیت است و امیدواریم در آینده بتواند با ظرفیت کامل کار کند.

دانایی اذعان کرد: امسال برای ۸ میلیون متر تولید، برنامه‌ریزی کرده‌ایم که هنوز به دلیل تعطیلی‌های مختلف به آن دست نیافته‌ایم، اما امیدواریم در آینده‌ای نزدیک این هدف محقق شود.

مدیر عامل کارخانه تولیدکننده پارچه‌های چادری در رابطه با عدم مصرف پارچه‌های ایرانی چادر مشکلی توسط مردم، یادآور شد: بیش از ۱۰۰ سال چادر مشکلی از کشور‌هایی همچون کره و ژاپن وچین به ایران وارد شده است و مردم هنوز کامل باور ندارند که بتوانند چادر مشکلی ایرانی با کیفیت خوب بخرند.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا مردم به خرید چادر مشکلی ایرانی در گذشته اعتماد نکردند گفت: شاید دلیل اصلی این موضوع این بود که تولیدات حداقلی در این حوزه به دست مردم رسید که کیفیت پایین و قیمت بالا داشت.

چادر‌های ایرانی ارزان و با کیفیت

دانایی اضافه کرد:بر خلاف گذشته، کارخانه چادر مشکی با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ میلیون یورو و چند میلیارد تومان در این زمینه توانست بهترین دستگاه‌های تولیدکننده چادر مشکلی مرغوب را وارد کشور کرده و جنس با کیفیتی در حد اجناس خارجی و قیمت پایین‌تر تولید کند.

مدیر عامل کارخانه تولیدکننده پارچه‌های چادری تصریح کرد: اکنون برخی از نهاده‌های اولیه همچون رنگ پارچه را از خارج وارد می‌کنیم، اما امیدواریم با رونق گرفتن این صنعت در کشور بتوانیم تمام این نهاده‌ها را در داخل تولید کرده و هزینه‌های تولید را تا حد امکان کاهش دهیم و به اشتغال جوانان کمک کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا کیفیت تولیدات شما با مشابه خارجی بطور کامل یکسان است، گفت: جنس پارچه‌های چادری گستره وسیعی دارد و ما ادعا نمی‌کنیم که همه پارچه‌هایی که در خارج از کشور تولید می‌شود را در داخل تولید می‌کنیم، اما می‌توانم بگویم در انواعی که در داخل تولید می‌شود با مشابه خارجی، کیفیت بسیار نزدیکی داریم و حتی از اجناس بی کیفیت خارجی درجه بهتری از محصول را به مصرف‌کننده ارائه می‌دهیم.

دانایی تصریح کرد: تجار واردکننده چادر مشکلی در صد سال گذشته تنظیم کننده ذائقه مشتریان ایرانی بوده اند و نه تنها بر روی انواع مختلف اجناس چادر اسم‌هایی همچون الگانس و میتسوبیشی گذاشته‌اند بلکه به سلیقه مشتری داخلی سمت و سو می‌دهند.

مدیر عامل کارخانه تولیدکننده پارچه‌های چادری ابراز کرد:ما انواع مختلف چادر‌های مشکلی در طرح‌های مختلف و با جنس نازک و ضخیم تولید می‌کنیم و در تلاشیم تا با ارتباط با مشتریان ذائقه آن‌ها را بدست آورده و محصولاتی مطابق با سلیقه مشتریان ایرانی به تولید برسانیم.

کیفیت چادر‌های ایرانی بهتر و قیمت آن پایین‌تر از نوع خارجی است

وی در رابطه با کیفیت چادر‌های تولید شده‌ی ایرانی گفت: با وجود اینکه در تولید این محصول تازه‌کار هستیم، اما معتقدم تمام آن چه که می‌توانستیم در رابطه با این صنعت به کشور وارد کنیم، انجام داده‌ایم و اکنون بدون شک می‌توانیم ادعا کنیم که کالایی با کیفیت مشابه خارجی و قیمت مناسب‌تر تولید می‌کنیم.

دانایی با اشاره به شعار حمایت از کالای ایرانی گفت: متأسفانه مشکل اصلی آن جاست‌که وقتی می‌خواهند کالای ایرانی را از جهت کیفیت با مشابه خارجی مقایسه کنند این کار را با گران‌ترین برند‌های خارجی انجام می‌دهند، اما زمانی که بحث قیمت پیش می‌آید، کالای ایرانی باید بتواند با ارزان‌ترین تولیدات خارجی رقابت کند.

مدیر عامل کارخانه تولیدکننده پارچه‌های چادری ادامه داد: این موضوع در واقع بازی بازرگانی بوده و به این واسطه بسیاری از واردکنندگان به دنبال تخریب وجهه کالای ایران در چشم مردم هستند.

وی تصریح کرد: اکنون کارخانه ما چادری را تولید می‌کند که پارچه آن برای دوخت چادر سنتی ایرانی استفاده می‌شود و این پارچه قابلیت آن را دارد که برای دوخت چادر‌های ابایی و آستین دار نیز مصرف شود.

دانایی ابراز کرد: ما به عنوان تولیدکننده ایرانی خود را موظف می‌دانیم که لوگو و نام ایران را در تمام محصولاتمان ثبت کنیم و نمی‌خواهیم با زدن نام‌ها و کلمات خارجی بر روی محصولات خود وانمود کنیم که این محصول، یک محصول خارجی است.

مدیر عامل کارخانه تولیدکننده پارچه‌های چادری اذعان کرد: برای اینکه بتوانیم کالایی با کیفیت بالا تولید کنیم، از مصرف کنندگان قدیمی چادر ایرانی خواستیم تا با امتحان محصولات، نظرات خود را به کارخانه منعکس کنند.

وی افزود: این امر موجب شد تا بتوانیم در ابتدای راه بسیاری از نواقص را برطرف کرده و اجناسی تولید کنیم تا تطابق بیشتری با سلیقه محدوده‌های مختلف جوی و آب و هوایی و همچنین سنت ایرانی داشته باشد.

دانایی در رابطه با استاندارد تولید چادر مشکلی در ایران گفت: قبل از اینکه ما کار خود را به عنوان اولین تولیدکننده چادر مشکلی در ایران آغاز کنیم، هیچ استانداردی در این حوزه برای تشخیص آیتم‌های کیفی یک چادر مشکی استاندارد وجود نداشت.

مدیر عامل کارخانه تولیدکننده پارچه‌های چادری با بیان اینکه سازمان استاندار نقش بازوی اجرایی در تعیین کیفیت محصولات ایرانی دارد، یادآور شد: در این راستا کارگروهی در سازمان ملی استاندارد ایران تشکیل شد و این کارگروه پس از تحقیقات جامع توانست شاخص‌های استاندارد برای تولید چادر مشکلی مناسب را به تولیدکننده‌ها ارائه دهد.

فروشنده‌ها به دلیل فرار از پرداخت مالیات، تمایلی به خرید چادر ایرانی ندارند

وی در تشریح بازار توزیع چادر مشکلی اظهار کرد: متأسفانه نظام قانونی که در بازار حاکم است، موجب شده تا بسیاری از تجّار به خرید اجناس وارداتی تمایل بیشتری نسبت به خریدِ کارخانه‌های تولید داخلی نشان دهند، زیرا در صورتی که بخواهند از ما به عنوان یک کارخانه داخلی، تأمین جنس کنند می‌بایست تمام سهم دولت به ویژه مالیات بر ارزش افزوده را بپردازند در حالی که اگر همان جنس را از واردکنندگان اجناس وارداتی بخرند، نیازی به پرداخت مالیات و سهم دولتی ندارند.

دانایی ادامه داد: با وجود این موضوع بسیاری از تجّار ایرانی به دلیل حمایت از کالای ایرانی اجناس خود را از ما تهیه کرده و در بازار توزیع می‌کنند.

مدیر عامل کارخانه تولیدکننده پارچه‌های چادری با اشاره به ضرورت تحول و نوگرایی در بازار، اذعان کرد: برنامه‌هایی برای آینده در نظر داریم تا بتوانیم چادر و منسوجات ایرانی را در قالب پوشاک با برند‌های معروف به بازار عرضه کنیم تا مردم با استقبال بیشتری کالای ایرانی بخرند.

وی در خصوص صادرات چادر مشکلی به کشور‌های مسلمان همسایه، ابراز کرد: تلاش‌هایی برای صادرات محصول چادر ایرانی به عراق انجام داده‌ایم، اما از آنجایی که دولت عراق تعرفه‌های سنگینی برای واردات منسوجات خارجی به داخل کشور خود تعیین کرده است، نتوانستیم توفیقی در این حوزه کسب کنیم.

دانایی یادآور شد: بازار ایران، بازار بسیار بزرگی برای مصرف پارچه‌های چادری است و اکنون بزرگترین هدف ما کسبِ سهم بیشتری از این بازار پر سود است تا بتوانیم دست خارجی‌ها را تا حد امکان از بازار ایران کوتاه کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کیفیت پارچه چادر مشکی چینی زنان ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۱۳۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!

تین نیوز

براساس مجموعه ای از داده ها، چیزی که برای مدت طولانی اجتناب ناپذیر به نظر می رسید اخیرا محقق شده است:«چین به عنوان بزرگترین صادرکننده خودرو در جهان تایید شد.» یکی از شرکت های تولیدکننده خودرو در چین با نزدیک شدن به پایان سال ۲۰۲۳ تبدیل به بزرگترین تولیدکننده خودروهای الکتریکی شد و فروش سالانه آن در خارج از کشور ۳۳۴ درصد افزایش یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، فولاد قطعا در اقتصاد جهانی یکی از مولفه های قدرت در قراردادهای تجاری است؛ صنعت خودروی چین نیز مقدار زیادی فولاد وارد می کند. از ۳۲ کشوری که زنجیره فولاد را تشکیل می دهند، تقریباً نیمی از آنها به چین به عنوان مقصد برتر متصل هستند. یکی از بخش های اصلی خودرو اما لاستیک است که تقاضای مرتبط با گسترش تولید خودرو در چین اخیراً به افزایش قیمت این کالا به بالاترین سطح سه سال اخیر کمک کرده است. بزرگترین صادرکنندگان آن، مانند تایلند و اندونزی، فهرستی از واردکنندگان برتر لاستیک دارند که چین اصلی ترین آن ها است.

تاریخچه صنعت خودروسازی در چین

صنعت خودروسازی چین در ۱۹۵۰ میلادی شکل گرفت، زمانی که چین با کمک اتحاد جماهیر شوروی و به لطف اصلاحات گسترده دنگ شیائوپینگ، رهبر حزب کمونیست در اقتصاد و صنعت چین، در طول سه دهه روند صعودی به خود گرفت و در ۱۹۹۰ به شکوفایی رسید. تولید سالانه ی خودرو در چین برای نخستین بار در سال ۱۹۹۲ از مرز یک میلیون دستگاه گذشت؛ اما ۲۱ سال بعد، در سال ۲۰۲۳ شاهد بودیم که چینی ها به تنهایی ۵.۲۲ میلیون دستگاه خودرو صادر کردند.

شرط جالب چینی ها برای سرمایه گذاران خارجی

یکی از اصلی ترین عواملی که موفقیت چین را توضیح می دهد، سرمایه گذاری مستقیم کشورهای خارجی در این کشور است. سرمایه گذاری خارجی در چین در اندازه بازار، هزینه های نیروی کار و کیفیت زیرساخت ها موثر بود. سرمایه گذاری مستقیم خارجی به افزایش سرمایه گذاری و رشد بهره وری در چین کمک کرد و باعث ایجاد شغل و شکل گیری بخش صادرات پویا شد.

چینی ها برای استقرار خودروسازان برتر دنیا در کشورشان که به لطف بازار مصرف گسترده، نیروی کار ارزان و هزینه ی تولید پایین به یکی از بهترین زیرساخت ها برای صنعت خودرو تبدیل شده بود، شرط جذابی را مطرح کرده اند؛ هر خودروسازی که خواهان سرمایه گذاری در چین است باید با یک خودروساز چینی شریک شود تا طرفین معامله از بستر صنعتی شکل گرفته به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

سیاست جذاب چینی ها باعث تولد خودروسازان متعددی شد که بسیاری از آن ها صاحب سبک به نظر می رسند. خودروسازی FAW که زیرمجموعه های متعددی دارد از دل سرمایه گذاری فولکس واگن در چین به یکی از چهار خودروساز برتر این کشور تبدیل شد و شرکت SAIC نیز با رشد زیرمجموعه های جنرال موتورز در چین به شهرتی باورنکردنی دست پیدا کرد. برند برلیانس که خودروهای آن را در بازار ایران هم مشاهده کرده ایم، نشأت گرفته از سرمایه گذاری گسترده بی ام و در چین بوده است.

بی وای دی، جیلی، چانگان، چری و دانگ فنگ از جمله مهم ترین و شناخته شده ترین خودروسازان چینی هستند. اگرچه صنعت خودروسازی در چین هنوز رنگ و بوی دولتی دارد و بسیاری از هلدینگ های غول پیکر صاحبان اصلی خودروسازان شناخته شده چینی هستند، واقعیت این است که رویکرد دولتی هم نتوانسته مانع رؤیاپردازی های شرکت های چینی باشد.

۲۰۲۳، سال سرنوشت ساز صنعت خودروسازی چین

سال ۲۰۲۳ یک لحظه مهم در تکامل صنعت خودرو چین بود. این صنعت به تولید ۳۰.۱۶ میلیون دستگاه و فروش ۳۰.۰۹ میلیون دستگاه دست یافت که نشان دهنده نرخ رشد سالانه ۱۱.۶ درصد و ۱۲ درصد است.

ریشه دوانی خودروسازی چین در کشورهای همسایه

ژاپنی ها اما در شکل گیری سیاست گذاری چین برای توسعه صنعت خودروسازی این کشور، بی تاثیر نبوده اند. ژاپنی ها در دهه ۱۹۹۰ میلادی و اوایل قرن بستم خطوط تولید خود را به کشورهای گوناگونی در سارسر جهان منتقل کردند و تلاش کردند تا بازارهای بزرگی برای محصولات خود پیدا کنند؛ ایده ای که بی شباهت با سیاست های خودروسازان چینی نیست.

بی وای دی نمونه ی بارزی از تلاش چینی ها برای موفقیت بیشتر است. این خودروساز برای ساخت کارخانه های بیشتری در خارج از چین از جمله یک کارخانه ی ۶۰۰ میلیون دلاری در برزیل و دیگری در مجارستان برنامه ریزی می کند. ام جی و چری نیز علاقه مند هستند که کارخانه ای برای مونتاژ خودروهایشان در مکزیک تأسیس کنند. درعین حال، چری سعی دارد که با موفقیت زیرمجموعه های شناخته شده اش یعنی اومودا، جیکو، جتور و اکسید در اروپا، به تأسیس کارخانه ی تولید خودرو در قاره ی همیشه سبز نزدیک شود.

چری با اومودا ۵ [که در ایران با نام فونیکس اف ایکس شناخته می شود] وارد بازار استرالیا شده و امیدوار است که در بازار پویای این کشور هم فرصت های متعددی داشته باشد. فونیکس اف ایکس اخیرا در بازار بریتانیا هم عرضه شده؛ اما آن چه چینی ها در حال مقدمه سازی اش در کشورهای گوناگون هستند، به لطف ارتباطات عمیق میان ایران و چین همین حالا در ایران ریشه دوانده است. محصولات چری در ایران با نمایندگی مدیران خودرو تحت برندهای «ام وی ام»، «فونیکس» و «اکستریم» با رده های قیمتی مختلف مونتاژ و عرضه می شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران
  • ورزنه شهر فرشتگان چادر سفید ایران + فیلم
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • تولید فیلم‌های غیراخلاقی از دختران ۱۵ تا ۲۶ ساله ایرانی برای مردان خارجی | انهدام باند بزرگ قاچاق زنان و دختران ایرانی به ترکیه و گرجستان + جزئیات
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • پیش‌بینی تولید ۱۵۰ هزار تن شن و ماسه در شهرکرد
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • بازگشت دوباره کارخانه فروآلیاژ ازنا به چرخه تولید