Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@03:34:17 GMT

حذف دفترچه‌های بیمه در بیمارستان‌ها از تیر ماه

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۱۴۳۹۴

دکتر حنان حاج‌محمودی با اشاره به برنامه حذف دفترچه‌های بیمه در بیمارستان‌ها، گفت: بستر زیرساختی برنامه حذف دفترچه‌های بیمه در حوزه بستری با هماهنگی وزارت بهداشت در بیش از ۲۰۰ بیمارستان و بیش از ۲۹ استان فراهم شده و در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه البته هنوز این موضوع اجباری نشده است، افزود: بنابراین اگر در مقطعی سامانه قطع شد، اینطور نیست که بیمار با دفترچه بیمه‌اش پذیرفته نشود، اما برنامه ما این است که از ابتدای تیر ماه پذیرش بیماران در حوزه بستری از طریق سامانه و با حذف دفترچه بیمه در کشور اجباری شود و حتما افراد کد دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا در این صورت همپوشانی‌های بیمه‌ای هم چک و برطرف می‌شود. بنابراین همپوشانی بیمه‌ای که ممکن است میان بیمه‌شدگان رایگان و سازمان تامین‌اجتماعی یا سایر سازمان‌های بیمه‌ای باشد، از طریق سامانه استحقاق‌سنجی شناسایی می‌شوند. بنابراین فعلا به صورت آزمایشی اتصال سامانه‌ها را انجام می‌دهیم.
هزینه ۳۳۰ میلیاردی بیمه سلامت برای سرطانی‌ها

حاج‌محمودی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به خدمات بیمه سلامت به بیماران سرطانی، گفت: سازمان بیمه سلامت هزینه‌های دارویی بیماران سرطانی را پوشش قرار می‌دهد. در این حوزه بیشترین هزینه دارویی ما مربوط به هزینه‌های شیمی‌درمانی است. به‌طوریکه در سال ۹۶ بیش از ۳۳۰ میلیارد تومان برای داروهای شیمی‌درمانی هزینه شده است. علاوه‌ بر این هزینه‌های جراحی‌ها و رادیوتراپی‌ها را هم تحت پوشش داریم. البته شیمی‌درمانی و رادیوتراپی در بیمارستان‌های دولتی بر اساس تعرفه‌های مصوب به صورت رایگان انجام می‌شود. در سایر بخش‌ها نیز فرانشیز دولتی از بیمار دریافت شده و در بخش خصوصی علاوه بر فرانشیز دولتی سهم بیمار، مابه‌التفاوت تعرفه دولتی و خصوصی را هم بیمار پرداخت می‌کند.
آنتی‌بیوتیک‌ها سطح‌بندی می‌شوند

مدیرکل دفتر مدیریت خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران همچنین از تدوین پروتکل‌های دارویی با همکاری وزارت بهداشت خبر داد و افزود: پروتکل‌های دارویی که مربوط به ۱۴ داروی شیمی‌درمانی بوده است، به ما ابلاغ شده و در حال حاضر در سامانه سازمان بیمه سلامت آنها را اجرایی می‌کنیم. از طرفی در زمینه آنتی‌بیوتیک‌ها هم سطح‌بندیی از سوی وزارت بهداشت انجام شد که آن هم در سامانه سازمان بیمه سلامت اعمال و مشخص شده است که چه آنتی‌بیوتیک‌هایی را متخصصین و چه آنتی‌بیوتیک‌هایی را پزشکان عمومی باید نسخه کنند. این طرح هم از اوایل این ماه (خرداد ماه) در کشور اجرایی می‌شود. بر این اساس اگر آنتی‌بیوتیکی را که پزشک متخصص باید بنویسد، پزشک عمومی بنویسد، داروخانه نمی‌تواند آن را به بیمار دهد.

حاج‌محمودی با بیان اینکه یکسری پروتکل‌ها هم در زمینه خدمات سونوگرافی تدوین شده است، گفت: در این زمینه هشت خدمت سونوگرافی مشخص شده که مرتبط با بارداری هستند. استانداردهای این هشت خدمت به سازمان بیمه سلامت ابلاغ شده است و منتظریم که سامانه نرم‌افزاری‌مان تکمیل شود تا آنها را اجرا کنیم.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۱۴۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به تملکات میدان شهید مطهری قم

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم گفت: برای تکمیل تملکات بازارچه میوه و تره‌بار به میدان شهید مطهری، ۵۰ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرد.

محسن صادقی امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به بهسازی بازار تره‌بار در میدان مطهری، اظهار کرد: سال گذشته عمده تملک این بازارچه انجام شده و حدود ۶۵۰ مترمربع از فضای میدان قدیمی‌تر باقی‌مانده که برای رفع مشکل نقدینگی سازمان، شورای شهر ۵۰ میلیارد تومان به این طرح اختصاص داده است و امسال تملک این بازار به اتمام می‌رسد.

وی افزود: با پیگیری سازمان و شورای شهر این مبلغ در قالب یک وام از بانک شهر به سازمان پرداخت و برای تکمیل تملک از آن استفاده شده است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ در راستای اجرای این پروژه، سازمان میادین ۸۹ غرفه به متراژ ۱۵۹۵ مترمربع را با صرف هزینه‌ای بالغ‌بر ۵۵۰ میلیارد ریال تملک کرده است.

صادقی امینی با اشاره به تدوین دفترچه تعرفه عوارض و بهای خدمات سازمان، اضافه کرد: برای نخستین‌بار تعرفه عوارض و بهای خدمات سازمان در قالب یک دفترچه و مشتمل بر بندهای متعدد با همکاری فرماندار و هیئت تطبیق فرمانداری مصوب شد.

وی گفت: تدوین این دفترچه بر نقش‌آفرینی بیشتر سازمان میادین در حوزه‌های مختلف کمک زیادی می‌کند به نحوی که در چهار سیاست اصلی سازمان که شورای شهر برای سازمان مصوب کرده است از جمله هوشمندسازی، تکمیل شبکه توزیع و تنظیم بازار اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد.

کد خبر 749092

دیگر خبرها

  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تا 12 اردیبهشت 1403
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به تملکات میدان شهید مطهری قم
  • جزئیات تازه از پرداخت یارانه دارو و بیمه سلامت
  • پرداخت یارانه دارو ربطی به بیمه سلامت ندارد
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری