Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@03:05:44 GMT

موسیقی آیینی به یاری کودکان کار و بی سرپرست آمد

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۱۹۳۳۱

موسیقی آیینی به یاری کودکان کار و بی سرپرست آمد

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید بهاالدین حسینی مدیحه سرا و مولودی خوان کردستانی با کمک و همراهی گروه آبیدر به سرپرستی فرید زندی در کنسرتی تلاش کردند در کنار تخصیص عواید فروش بلیت، عرفانی به اشکال مختلف، توجه خیرین جامعه را نیز به سمت انجمن خیریه بطور ویژه در حوزه کودکان کار و بی سرپرست هدایت کنند.
این موضوع مهم انگیزه ایی شد تا حسینی برای نخستین بار غیر از دف در کنار سازهای سنتی دیگری همچون سنتور و عود بخواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او معتقد است: این سازها هم از متانت و معنویت خاصی برخوردارند و ملودی ها هم همان ملودی هایی بود که با دف اجرا می کنیم.
این مدیحه سرا در حاشیه برگزاری این کنسرت به خبرنگار ایرنا گفت: به 2 دلیل بلیت برنامه هنری آنطور که می خواستیم فروش نرفت یکی اینکه می خواستیم برخی از فعالان قرآنی، اساتید برجسته دانشگاهی و هنرمندان شهر را هم به کنسرت دعوت کنیم.
وی افزود: از سوی دیگر علاوه بر شرایط اقتصادی که موجب می شود مردم اولویت بندی های دیگری برای هزینه های خود داشته باشند، تبلیغات کم در مورد کنسرت هم در استقبال از آن تاثیر داشت.
حسینی اضافه کرد: بخشی از جامعه ما که از لحاظ مالی برخوردارتر است، زرق و برق موسیقی های دیگر بر سلیقه های آنها تاثیر گذاشته و نمی گذارد موسیقی دلنواز سنتی و آیینی تلولویی داشته و خود را نشان دهد.
وی تاکید کرد: هزینه بلیت برخی از کنسرت های سبک های موسیقی دیگر چندین و چند برابر هزینه ایی است که در یک کنسرت آیینی و سنتی وجود دارد اما استقبال از آن کنسرت ها بیشتر است به همین دلایل بسیاری از هنرمندان سبک های آییینی و سنتی جرات برگزاری کنسرت ندارند.
حسینی اظهار داشت: به هر حال ما در جبران فروش کم این کنسرت، کارهای دیگری برای انجمن دیاری ژیانی نیشتمان انجام دادیم از جمله در محل کنسرت صندوق این انجمن مستقر شد، بر روی بنرها تبلیغ شد و از خیرین فعال خواستیم که به این انجمن که به کودکان کار و بی سرپرست می پردازد، کمک کنند.
این مداح و مولودی خوان در رابطه با اثرات این موسیقی بر هر فرد گفت: انسان با مبدا و ریشه خود آرامش پیدا می کند، رسیدن به حضور خدای بزرگ این آرامش را می دهد و موسیقی آیینی موسیقی است که از ته قلب های عاشق بر می آید و با سوز و گداز عاشقانه برای خداوند بعد معنوی پیدا می کند.
حسینی در رابطه با فعالیت های خود در زندان و تاثیرات موسیقی آیینی بر زندانیان هم گفت: دف هدف نیست بلکه وسیله بسیار خوب برای رسیدن است که جذابیت معنوی دارد.
وی یادآور شد: 13 سال است که در زندان در کنار امور، دینی و قرآنی به آموزش دف نوازی و مدیحه سرایی می پردازم و کسانی که دست آنها به دف نخورده در عرض یک هفته ارکستری 100، 200 و 300 نفری اجرا می کنند.
وی دلیل گسترش موسیقی های خارجی و غربی در جامعه را نبود خوراک مناسب و نبود کارهای فاخر و ارزشمند در حوزه آیینی دانست و افزود: اجرا کننده ها هم دانش آکادمیک در زمینه شعر و ادبیات و هنر آیینی و موسیقیایی ندارند یا آموزش هایی خاص در این حوزه ندیده اند.
حسینی گفت: شعرهای بسیاری از تولیداتی که در حوزه موسیقی های آیینی دیده می شود بر روی ملودی هایی گذاشته می شود که مرتبط با موسیقی ها و ترانه های ماست و مناسب این سبک از موسیقی نیست.
وی در پایان خواستار حمایت های بیشتر دستگاه های حوزه فرهنگی از این نوع موسیقی شد تا مردم جامعه بتوانند بیشتر از آن بهره مند شوند.
مسئول انجمن دیاری ژیانی نیشتمان هم در مورد فعالیت های این انجمن گفت: تاکید ما بر مادران این کودکان است چرا که تا زمانی که مادران تامین نشوند نمی توان این کودکان را از کار دور کرد و به سمت تحصیل برد.
منیره محمدی با بیان اینکه همسران این زنان یا در زندان هستند و یا در نتیجه طلاق خود سرپرست خانواده اند، افزود: چهار سال است پس از کسب مجوز فعالیت خود را آغاز کردیم و تا امروز 750 نفر را زیر پوشش آموزش های اشتغالزایی قرار داده ایم.
وی با تاکید بر اینکه این آموزش ها کاملا رایگان انجام می شود، اضافه کرد: به این مادران خیاطی، کیف دوزی با چرم، کلاش بافی و سوزن دوزی سنتی آموزش داده می شود.
محمدی با اشاره به اینکه بیشتر مواقع از طریق مراجعه به مدارس این خانواده ها را پیدا می کنیم، اظهار داشت: در تمام مناطق حاشیه ای شهر سنندج برنامه هایی اجرا و یک طرح هم در دهگلان اجرا کرده ایم.
وی با بیان اینکه پس از آموزش مادران، برای فروش تولیدات آنها نمایشگاه هایی برپا می کنیم، گفت: جمعه بازار خاتون را هفته گذشته ایجاد کردیم تا هر هفته بتوانیم تولیدات این زنان را در معرض فروش قرار داده به بهبود شرایط مالی آنها کمک کنیم.
6108/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 ادبیات زنان شرایط اقتصادی شعر کودکان تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۱۹۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 13 به تازگی موسیقی کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» که برای آموزش خردسالان ساخته شده در فضای مجازی وایرال شده اما جامعه‌ای که این موسیقی در فضای مجازی به آن توجه کرده‌اند افراد نوجوان تا بزرگسال هستند! اصل ویدیو و شماری از واکنش‌های کودکان به آنها را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • وزارت ارشاد: بوشهر قلب تپنده موسیقی است / کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند