Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مصطفی مرتضوی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در ارتباط با امنیت پیام‌رسان‌های داخلی اظهار داشت: پیام رسان‌های داخلی تا الان هیچ نوع سابقه هک یا باگی برای نشر اطلاعات نداشتند و هیچ موضوعی در ارتباط با عدم اعتماد به آنها وجود نداشته است.

وی در ارتباط با جو ایجاد شده در راستای عدم اعتماد به امنیت پیام‌رسان‌های داخلی افزود: برخی افراد در محیط شبکه‌های خارجی دارای منافع، مشاغل نامشروع یا درآمدهای غیرقانونی هستند که  این نوع افراد همیشه در صدد هستند تا شبکه‌های رقیب را تخریب و یا تضعیف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دسترسی سازمان‌های امنیتی و قضایی به پیام‌رسان‌های داخلی صحت ندارد

رئیس پلیس فتای اصفهان تصریح کرد: بر این اساس برخی از مردم با توجه به شایعات موجود از نظر بُعد روانی اطمینان کامل نسبت به شبکه های داخلی ندارند اما تا این لحظه هیچ نوع نشت اطلاعاتی و یا عمدی و انسانی از این شبکه‌ها رصد و گزارش نشده است.

وی در ارتباط با دسترسی و امکان هک پیام رسان‌های داخلی توسط سازمان‌های قضایی و امنیتی ماند وزارت اطلاعات ابراز داشت: اگر قرار بر دسترسی باشد، پلیس نیز به عنوان ضابط قضایی باید اجازه این نوع دسترسی را داشته باشد اما این موضوع صحت ندارد.

تبادلات دیتای تلگرام طلایی روی سرور اصلی قرار دارد

مرتضوی در ارتباط با شایعاتی مبنی بر اینکه تلگرام طلایی از سرورهای داخلی هدایت و بررسی می‌شود، گفت: تمام تبادلات دیتای تلگرام طلایی از سرور اصلی در خارج از کشور انجام می‌شود و مرتبط با تلگرام اصلی است.

کد خبر 4308037

منبع: مهر

کلیدواژه: پلیس فتا شبکه پیام رسان داخلی فرماندهی نیروی انتظامی اصفهان ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز سوم خرداد فتح خرمشهر گرگان شهرکرد کرمانشاه مشهد خرم آباد یاسوج خطبه های نماز جمعه بیرجند بارش باران قارچ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۰۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسن منصوری معاون فنی پلیس فتا فراجا گفت: بر اساس تجزیه و تحلیل فنی پرونده‌های قضائی و مرجوعه به پلیس فتا، مشخص است عامل اصلی هک و دسترسی غیرمجاز مجرمان سایبری به حساب کاربری کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان های بومی و غیر بومی عدم فعال سازی رمز تأیید دو مرحله‌ای و استفاده از رمز و پسوردهای آسان و قابل حدس است.

این مقام مسؤول ادامه داد: افراد کلاهبردار با سو استفاده از عدم آگاهی و سهل انگاری تعدادی از کاربران فضای مجازی به راحتی نسبت به هک حساب‌های کاربری آنان در پیام‌رسان ها و شبکه‌های اجتماعی اقدام می‌کنند.

وی با اشاره به تهدیدات و مخاطرات ایجاد دسترسی غیر مجاز به حساب‌های کاربری افراد، افزود: مجرمان سایبری پس از انجام این فرایند ضمن دسترسی به اطلاعات خصوصی و بعضاً محرمانه افراد، فریب خورده؛ زمینه اخاذی و باج‌گیری سایبری را آغاز می‌کنند.

معاون فنی پلیس فتا فراجا در ادامه ضمن توضیح ارتکاب این شگرد توسط افراد سود جو گفت: در مرحله بعد افراد کلاهبردار با دسترسی به مخاطبان این افراد، زمینه فریب آنان را با ارسال پیامک حاوی لینک‌های آلوده، ارائه خدمات و یا مساعدت مالی فراهم می‌کنند.

سرهنگ منصوری از عموم مردم خواست با استفاده از رمزهای پیچیده و غیر قابل حدس بر روی شبکه‌های اجتماعی ، با مراجعه به قسمت تنظیمات (settings) پیام‌رسان های بومی و غیر بومی و داشبورد حساب ( Account) گزینه تأیید دو مرحله‌ای ( two- stepverification) را انتخاب کرده و نسبت به تعیین رمز عبور و تنظیم بر روی ایمیل شخصی اقدام کنند.

این مقام سایبری به هموطنان توصیه کرد: در صورت نیاز به دریافت راهنمایی تخصصی و فنی با برقراری تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از خدمات مشاوره‌ای این پلیس بهره مند شوند.

کد خبر 6100186

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • ۶ شاخص کلیدی برای سنجش اکوسیستم‌های نوآوری
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی