Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، محسن بهمنی، محقق ارشد گروه پژوهش‌های کاتالیستی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، درباره کاتالیست سنتز متانول گفت: این پروژه حدود ۱۰ سال است که درحال پژوهش و بررسی در مقیاس‌های آزمایشگاهی، بچ و مینی پایلوت و پایلوت است.
وی افزود: هم‌اکنون یک واحد پایلوت نیمه‌صنعتی با ظرفیت تولید روزانه ۶۰۰ کیلو در اراک ایجاد شده است و افزون بر معرفی آن در داخل برای آزمایش به کشورهای اروپایی ارسال شده و تایید محصول گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال مذاکره برای امضای قرارداد فروش به شرکت‌های اروپایی یا شرکت مشترک برای عرضه این کاتالیست در بازارهای جهانی هستیم.
محقق ارشد گروه پژوهش‌های کاتالیستی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی ادامه داد: هم‌اکنون فرمولاسیون این کاتالیست در قالب دو حق اختراع خارجی ثبت و در EPO و PCT منتشر شده است و در آینده با توجه به انتشار این حق اختراع‌ها، کاتالیست سنتز متانول تحت عنوان برند شرکت پژوهش‌وفناوری پتروشیمی در دنیا امکان عرضه خواهد داشت. بر همین اساس به نظر می‌رسد که باید میزان ظرفیت تولید به ۱۲۰۰ کیلو در روز ارتقا یابد تا ضمن تامین نیاز داخل، شرایط صادرات محصول نیز فراهم شود.
بهمنی اظهار کرد: همه شرکت‌های دارای لایسنس کاتالیست هیچ‌وقت تنها لایسنس عرضه نمی‌کنند، بلکه خود یک واحد تولیدی صنعتی کاتالیست دارند که محصول را تولید و به مشتریان عرضه می‌کند، اما با تعریف وظایف گذشته شرکت پژوهش ‌و فناوری پتروشیمی که مبنی بر تحقیق و کسب دانش فنی بود، تولید کاتالیست میسر نبود، اما با تغییر عملکرد این شرکت به منظور تولید محصولات فناورانه، در نظر داریم امکان تولید کاتالیست سنتز متانول در مقیاس صنعتی را فراهم کنیم. واحد پایلوت اراک هم‌اکنون به‌صورت مداوم و روزانه تولید نمی‌کند که در صورت صنعتی شدن واحد تولید کاتالیست سنتز متانول، ضمن افزایش مقیاس از ۶۰۰ کیلو به ۱۲۰۰ کیلو در روز باید تولید روزانه نیز داشته باشد و در این صورت ضمن تامین نیاز داخل، امکان صادرات به کشورهای دیگر نیز وجود خواهد داشت.
وی میزان نیاز داخل به این کاتالیست را ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن در سال عنوان کرد و گفت: هم‌اکنون پنج واحد فعال متانول در کشور داریم که برای تولید به این کاتالیست نیاز دارند و از کشورهای دیگر وارد می‌کنند. این واحدها شامل ۲ واحد ۵ هزار تنی در روز تولید متانول در پتروشیمی زاگرس، واحد ۳ هزار تن در روز پتروشیمی فناوران، واحد ۲ هزار تن در روز پتروشیمی خارک و واحد ۲۵۰ تن در روز پتروشیمی شیراز است.
محقق ارشد گروه پژوهش‌های کاتالیستی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در ادامه به کاتالیست‌های دیگر این گروه که دارای لایسنس است و پایلوت آنها اجرا شده، اشاره کرد و گفت: ۲ کاتالیست انتقال آب و گاز در دمای پایین و دمای بالا در واحد‌های آمونیاکی که Co را به Co۲ تبدیل می‌کند نیز دستاوردهای دیگر این گروه است.
وی ادامه داد: تولید کاتالیست انتقال آب و گاز در دمای پایین از نظر مواد اولیه شبیه کاتالیست سنتز متانول است و تنها از نظر ترکیب درصد اجزای سازنده با هم تفاوت دارند. به عبارتی، از نظر فرمولاسیون شبیه هم هستند، بر همین اساس این امکان وجود دارد که از واحد تولید کاتالیست سنتز متانول در مقاطع زمانی کاتالیست انتقال آب و گاز در دمای پایین تولید کرد. به عبارتی، ایجاد یک واحد تولیدی برای تولید ۲ کاتالیست مختلف خواهد بود.
بهمنی یادآور شد: در صورت جذب مشتری نیازمند تولید روزانه خواهیم بود و باید تولید مداوم هر چه زودتر آغاز شود. بی‌شک با تاییدی که از شرکت‌های اروپایی دریافت کردیم تولیدکنندگان ایرانی نیز در آینده به جای واردات این کاتالیست از نمونه داخلی استفاده خواهند کرد.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کاتالیست ایرانی بازار اروپایی متانول شرکت ملی صنایع پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید

آخرین گزارش بانک مرکزی از بازار مسکن (مربوط به اسفند ۱۴۰۲) نشان می‌دهد اجاره‌بها مسکن در شهر تهران و کل مناطق شهری نسبت به اسفندماه سال ۱۴۰۱ به ترتیب ۴۴.۵ و ۵۱.۶ درصد افزایش یافته است. این میزان افزایش در حالی صورت گرفته که به‌طور معمول آخرین ماه سال جابجایی‌ها در بازار اجاره مسکن به حداقل می‌رسد.

در این بین با وجود آن‌که حدود یک‌ماه به آغاز فصل جابجایی‌ها در این بازار فرصت مانده که در برخی شهر‌های جدید افزایش عجیب نرخ اجاره‌بها شروع شده است. در شهر جدید پرند که سال گذشته مترو آن پس از سال‌ها وعده و وعید افتتاح شد، برخی مالکان واحد‌های خود را با قیمت‌های چندین برابری نسبت به سال گذشته آگهی کرده‌اند.

یکی از مستاجران که حدود دو هفته‌ای است در فاز ۶ شهر جدید پرند به دنبال آپارتمانی برای اجاره است به ما می‌گوید: هفته آخر فروردین امسال یک واحد ۸۷ متری در فاز ۶ پرند با پول پیش ۵۰ میلیون و اجاره ماهانه ۶ میلیون تومانی (رهن کامل ۲۵۰ میلیون تومان) عرضه می‌شد.

وی ادامه داد: این در حالی است که طی دو هفته اخیر رهن و اجاره آپارتمانی با همین ویژگی به‌طور مداوم در حال افزایش است. بر این اساس یک واحد مسکونی با همین مشخصات با ودیعه ۲۰۰ میلیون تومانی و اجارخ ماهانه ۲ میلیون تومانی (رهن کامل ۲۸۰ میلیون تومان) فایل شده است.

به گفته وی، در پروژه کیسون که واحد‌های آن همچنان در حال تحویل است، واحد‌های مسکن مهر با ودیعه حدود ۷۰ میلیون تومانی و اجاره ماهانه ۷ میلیون تومانی عرضه می‌شود. به عبارت دیگر با رهن کامل ۳۰۳ میلیون تومانی!

وی بیان کرد: در فاز پنج ۵ یعنی جایی که پروژه‌های کم کیفیت‌تر و بدون امکانات است یک واحد ۸۵ متری با ودیعه ۵۰ تومانی و اجاره ۵ میلیون تومانی عرضه شده است.

بررسی آگهی‌ها اجاره در شهر جدید پرند نشان می‌دهد مالک یک واحد مسکونی ۱۰۵ متری در فاز یک آنرا با رهن ۶۵۰ میلیون تومانی عرضه کرده است. همچنن رهن یک واحد ۸۰ متری ۲۸۰ میلیون تومان، آپارتمان ۸۰ فاز ۵ با رهن ۷۰ میلیونی و اجاره ۳.۵ میلیون تومانی، واحد ۸۰ متری فاز یک با رهن ۳۵۰ میلیون تومانی و آپارتمان ۸۳ متری با رهن ۲۰۰ و اجاره ۴ میلیون تومانی فایل شده است.

منبع: تسنیم

tags # مسکن سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • اعلام آماده‌باش در مناطق نفت‌خیز جنوب برای آب‌گرفتگی‌های احتمالی
  • پراپ تریدینگ: سفری هیجان‌انگیز در دنیای معاملات با سرمایه شرکتی
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • پتروشیمی خراسان واحد نمونه ملی شد
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول