Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، حمید محمدی رئیس سازمان حج و زیارت در شبکه العالم درباره مذاکرات با وزارت حج و زیارت عربستان گفت: در مذاکراتی که با مسئولان حج عربستان داشتیم، به توافقاتی برای ایجاد بستر لازم به منظور حضور حجاج ایران رسیدیم، همین طور که در سال گذشته هم اقداماتی شد و اطمینان حاصل کردیم که خدمات مناسبی به حجاج ایرانی ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
زمینه برای حضور حجاج ایرانی در عربستان فراهم است
 
رئیس سازمان حج و زیارت از شروع برنامه‌ها و تدارکات این سازمان برای موسم حج خبر داد و افزود: اولین گام بحث تأمین مسکن و هتل برای حجاج بود که گروه‌های کارشناس مسکن ما تقریبا از حدود چهار ماه گذشته مستمراً در عربستان حضور دارند و گروه‌های تغذیه و تدارکات و مسئولان بخش حمل و نقل و همچنین حوزه پزشکی هم به عربستان رفت و آمد دارند و زمینه را برای حضور حجاج ایرانی فراهم کردند.
 
وی با اشاره به آخرین آمار حضور زائران ایرانی در مراسم حج اظهار داشت: حدود 85 هزار و 200 نفر از حجاج ایرانی امسال به مراسم حج مشرف می‌شوند. تا امروز بر اساس همکاری که بین سازمان حج جمهوری اسلامی ایران و وزارت حج عربستان بوده همه کارها به خوبی پیش رفته که امیدواریم این همکاری در سطح بهتر و گسترده‌تر همچنان ادامه داشته باشد تا ما در موسم حج سال جاری هم شاهد خدمات خوبی به حجاج باشیم.
 
عربستان با افزایش سهمیه هیچ کشوری موافقت نکرد
 
محمدی تصریح کرد: همان طور که می‌دانید عدد حجاج هر کشور بر اساس مصوبه سازمان همکاری‌های اسلامی یک هزارم جمعیت است؛ بنابراین اگر نسبت به جمعیت ایران بررسی کنیم می‌توانیم بگوییم عدد خوبی است و حتی مقداری هم مناسب‌تر از تعداد جمعیت است؛ البته ما سعی کردیم امسال سهمیه اضافه بگیریم آن هم به دلیل اینکه دو سال پیش در حج حضور نداشتیم، ولی چون شرایط اسکان مدینه مناسب نیست عربستان با افزایش سهمیه هیچ کشوری موافقت نکرد.
 
رییس سازمان حج و زیارت خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین دغدغه‌های اصلی مردم و مسئولان نظام بحث امنیت حجاج است؛ سال گذشته هم ما روی این موضوع بسیار تاکید داشتیم با توجه به این که نگرانی‌ها برای مردم هم بیشتر بود در متن توافقنامه مسئولیت ایجاد امنیت لازم، حفظ عزت و کرامت حجاج را مسئولان حج عربستان کاملا پذیرفتند و متعهد شدند که این شرایط را فراهم کنند؛ همانطور که در سال گذشته هم این اتفاق افتاد و شرایط بسیار خوبی برای حجاج ما فراهم بود و ما همان شرایط را برای امسال هم پیش بردیم.
 
انتقال حجاج ایران به عربستان توسط شرکت‌های هواپیمایی ایران و عربستان
 
محمدی با اشاره به مچ‌بندهای حجاج خاطرنشان کرد: وزارت حج عربستان بر اساس اطلاعاتی که از زائران دارند، یک مچ‌بند کاغذی به زائران همه کشورها می‌دهد که بر روی آن شماره ویزا و مشخصاتی که روی کارت شناسایی قرار دارد، درج شده است.
 
وی در خصوص نحوه انتقال حجاج به عربستان اظهار داشت: انتقال حجاج ایران به عربستان توسط دو شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از ایران و هواپیمایی عربستان از عربستان انجام می‌شود، این فرایند به صورت مساوی انجام می‌شود، یعنی حدود 43 هزار نفر توسط هواپیمایی عربستان و 43 هزار نفر توسط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران منتقل می‌شوند و برنامه‌ریزی‌های آن انجام و قرارداد با هر دو شرکت هواپیمایی هم منعقد شده است.
 
تدابیر برای ایجاد امنیت در منا و رمی جمرات/ همه کاروان‌ها از مسیر مشخص حرکت می‌کنند
 
محمدی با بیان اینکه 27 تیر پروازها به مدینه اول آغاز می‌شود و تا 19 مردادماه ادامه دارد، خاطر نشان کرد: پروازهای مدینه دوم هم که مستقیما به جده می‌رود از هشتم مردادماه شروع می‌شود و تا 24 مرداد ماه پایان می‌یابد.
 
رئیس سازمان حج و زیارت در ادامه با اشاره به قطع روابط میان دو کشور ایران و عربستان سعودی گفت: در حوزه حج تعامل خوبی بوده است به طوری که همکاری خوبی با وزارت حج عربستان و مسئولان حج عربستان داشتیم و برنامه‌ریزی‌های امسال هم به خوبی پیش می‌رود.
 
وی در خصوص نحوه تامین امنیت حجاج اظهار داشت: یکی از دغدغه‌های ما موضوع امنیت بود؛ با هماهنگی که با مسئولان حج عربستان صورت گرفت به خصوص در حوزه منا و رمی جمرات همانطور که در سال گذشته یک برنامه‌ریزی بسیار دقیقی انجام شد، این برنامه در سال جاری هم پیاده خواهد شد که طبق آن همه کاروان‌های ما از یک مسیر کاملا مشخص که مختص زائران ایرانی است و در زمانبندی دقیق هر نیم ساعت یک تعداد کاروان‌هایی مشخص شده در مراسم شرکت می‌کنند.
 
همچنان پیگیر دیه شهدای منا هستیم  
 
محمدی با اشاره به تخریب هتل‌ها و کمبود محل اسکان برای حجاج گفت: بخش عمده‌ای از هتل‌های موجود منطقه مرکزی مدینه که سهم اصلی اسکان حجاج را ایفا می‌کردند تخریب شدند، شرق منطقه مرکزی تقریبا تخریب شد، همچنین جنوب 70 درصد و غرب نزدیک به 50 درصد تخریب شده و بنا است جایی در 3 کیلومتری مسجدالنبی محلی که برای اسکان حجاج اختصاص یابد که با توجه به تکمیل نشدن این مکان و تخریب صورت گرفته، اسکان کافی برای زائران محیا نیست، به همین دلیل بسیاری از کشورها مجبور شدند مدت اقامت را کوتاه کنند، ما هم با تمام تلاش‌ها توانستیم 6 روز اقامت را برای حجاج در مدینه فراهم کنیم؛ این موضوع به مسائل سیاسی ارتباطی ندارد.
 
وی تصریح کرد: در تمامی مذاکرات که با مسئولان عربستانی داشتیم موضوع منا و دیه شهدا مطرح شده است و آنها همیشه این موضوع را به زمانی که نتیجه بررسی کمیته ایجاد شده برای این موضوع در عربستان موکول کردند و موضوع دیگر مسأله مسجدالحرام بود که در همان روزهای ابتدایی اعلام کردند که مبلغ خاصی پرداخت می‌کنند، نهایتا نتیجه بر این شد که دفتر جمهوری اسلامی در سازمان ملل این موضوع را از دفتر عربستان در این سازمان پیگیری کند.
 
هیچ محدودیتی برای حضور کارکنان ادرای ما در عربستان وجود ندارد
 
محمدی در ادامه اظهار داشت: از زمانی که توافق‌نامه ما با عربستان برای حج امسال امضا شد گروه‌های اجرایی ما به عربستان رفتند، هرگاه تقاضای ویزا برای کارشناسان و هیأت‌های کارشناسی در حوزه‌های مختلف مسکن، تغذیه، تدارکات و ... کردیم به آنها داده شده است و بنابراین هیچ محدودیتی برای حضور ادرای ما در عربستان وجود ندارد، اما مقررات عربستان می‌گوید دفتر امور حج هر کشوری از ابتدای شوال تا پایان ماه محرم هرسال می‌تواند فعالیت رسمی داشته باشد.
 
برقراری حج عمره نیازمند فراهم شدن شرایط امنیتی و حقوقی است/هنوز به اطمینان خاطر برای برقراری عمره نرسیدیم
 
وی در خصوص حج عمره اظهار داشت: موضوع عمره کمی متفاوت با موضوع حج است؛ شما می‌دانید روابط ایران و عربستان قطع است، حج عمره یک سری سازوکار ویژه‌ای می‌خواهد؛ زمانی که بناست یک جمعیت قابل توجهی برای نمونه در آخرین سالی که حج عمره داشتیم چیزی حدود 700 هزار نفر به عمره مشرف شدند و این سیر صعودی داشت؛ طبیعتا این جمعیت گسترده در یک کشور نیاز به یک سری حمایت‌های حقوقی دارد که ما حمایت حقوقی را می‌گوییم توسط کنسولگری هر کشوری فراهم می‌شود؛ اما با توجه به قطع روابط و عدم فعالیت کنسولگری و سفارت ایران در عربستان این جمعیت قابل توجه بخواهد آنجا حضور داشته باشد نیازمند فراهم شدن شرایطی است.
 
محمدی افزود: اگر این شرایط فراهم نشود خیلی منطقی نیست این جمعیت در آنجا حضور داشته باشند، ما بیشتر می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که این سفر به خوبی می‌تواند برگزار می‌شود، اما هنوز به این اطمینان نرسیدیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت ایران اکونومیست شهدای منا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۰۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران حق داشت از خود دفاع کند/ کشورهای غربی همچنان کورند

به گزارش قدس آنلاین، نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره حمله ایران به رژیم صهیونیستی برگزار شد.

امیر سعید ایروانی نماینده ایران در سازمان ملل: متأسفانه سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه تصمیم گرفتند چشم خود را روی واقعیت ببندند

امیرسعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت سازمان ملل پیرامون: «وضعیت خاورمیانه» ضمن دانستن حق ذاتی برای ایران جهت پاسخ به رژیم اسرائیل گفت: متأسفانه سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه تصمیم گرفتند چشم خود را روی واقعیت ببندند.

دبیرکل سازمان ملل: زمان کاهش تنش فرارسیده است

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در نشست اضطراری شورای امنیت سخنرانی کرد و گفت: زمان کاهش تنش، توقف اقدامات تنش زا و در پیش گرفتن نهایت خویشتن داری فرا رسیده است.

وی افزود: صلح و امنیت منطقه‌ای و جهانی هر ساعت تضعیف می‌شود و جهان تحمل جنگ‌های بیشتری را ندارد.

گوترش با بیان اینکه مردم منطقه با خطر واقعی یک درگیری مخرب و دامنگیر روبرو هستند، تاکید کرد: ما مسئولیت داریم خشونت را در کرانه باختری متوقف کنیم، اوضاع را در خط آبی آرام کنیم و کشتیرانی ایمن را در دریای سرخ بازگردانیم.

نشست اضطراری شورای امنیت برای بررسی تنش اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی ساعتی پیش آغاز شده و علاوه بر نماینده رژیم صهیونیستی و آمریا، نمایندگان ایران و سوریه نیز در این جلسه حاضر هستند.

سوریه: کاری که ایران کرد حق دفاع مشروع از خود بود

نماینده سوریه نیز در نشست اضطراری شورای امنیت گفت: ما مقامات رژیم اشغالگر و دولت آمریکا را مسئول کامل حملات اسرائیل و هرگونه تشدید بیشتر که امنیت منطقه را تهدید می‌کند، می‌دانیم. کاری که ایران دیروز انجام داد اعمال صحیح حق دفاع از خود بود. خواهان پایان حضور غیرقانونی و نامشروع آمریکا در خاک کشورمان و پایان حمایت آن از گروههای تروریستی هستیم.

سفیر و نماینده گویان: جهان و مردم جهان نمی‌توانند جنگ دیگری را تحمل کنند

سفیر و نماینده گویان در شورای امنیت سازمان ملل متحد بعنوان نخستین سخنران عضو شورای امنیت سازمان ملل در این نشست گفت: نه جهان و نه خاورمیانه «نمی توانند جنگ دیگری را تحمل کنند» و مطمئناً غیرنظامیان بازهم باید هزینه یک درگیری دیگر را بپردازند و "خشونت باعث خشونت می‌شود."

سفیر و نماینده سیرالئون در سازمان ملل: طرفین را به آرامش دعوت کردیم

سفیر و نماینده سیرالئون در سازمان ملل به «مسیر خطرناکی» که اکنون منطقه خاورمیانه با آن مواجه است، که بسیار فراتر از مرزهای منطقه را به خطر می‌اندازد اشاره کرد. او "حملات تلافی جویانه" را که مطابق با حقوق بین الملل حقوق بشر نیست، محکوم کرد.

نماینده سیرالئون خشونت را رد کرد و از تعهدات تازه برای حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات حمایت کرد. این کشور خواستار استفاده کامل از دفاتر دبیرکل سازمان ملل برای کاهش تنش است.

سفیر و نماینده اسلوونی در سازمان ملل: همه کشورها در قبال حقوق بین‌الملل حقوق بشر و ترویج صلح تعهدات یکسانی دارند

سفیر و نماینده اسلوونی در سازمان ملل در این نشست شورای امنیت در سخنانی از تشدید تنش‌های اخیر ابراز تأسف کرد و یادآور شد که همه کشورهای عضو سازمان ملل متحد در قبال حقوق بین‌الملل حقوق بشر و ترویج صلح تعهدات یکسانی دارند.

سفیر اسلوونی تصریح کرد: اعضای سازمان ملل باید از اقدامات تلافی جویانه بعدی خودداری کنند. از همه طرف‌ها می‌خواهیم به‌جای حملات تلافی‌جویانه از گفت‌وگو و دیپلماسی استفاده کنند.

نماینده اسلوونی در سازمان ملل گفت: ما این سطح از بالا رفتن تنش‌ها را مورد انتقاد قرار می‌دهیم و از بازیگران منطقه می‌خواهیم حداکثر خویشتنداری را از خود نشان دهند. ما قویاً حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل را محکوم می‌کنیم. این تنش‌ها می‌تواند جنگ را به ابعاد غیرقابل پیش‌بینی بکشاند.

نمایندگی آمریکا در سازمان ملل: ایالات متحده به دنبال تشدید تنش نیست‌

رابرت وود معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل در این نشست گفت: ایالات متحده به دنبال تشدید تنش نیست. اقدامات ما کاملاً جنبه دفاعی داشت.

معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل تاکید کرد: سازمان ملل موظف است که اقدامات ایران را بی پاسخ نگذارد. آمریکا اقدامات بیشتری را برای پاسخگو ساختن ایران در سازمان ملل بررسی خواهد کرد و ایران مسئول هر اقدام بعدی خواهد بود.

معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل درباره عملیات وعده صادق ایران علیه اسرائیل گفت: این عملیات تهدیدی برای اسرائیل و کشورهایی مثل اردن و عراق بود. حمله ایران برخلاف صلح بین‌المللی بود.از ایران و متحدانش می‌خواهیم حملات بیشتری انجام ندهند. در روزهای آتی اقدام‌هایی را برای پاسخگوکردن ایران انجام می‌دهد.

او گفت: ایران بیش از ۳۰۰ ماده منفجره به اسرائیل شلیک کرد و آشکارا از تعهدات حقوقی شانه خالی می‌کند و این اتفاق و عملیات تهدیدی برای اسرائیل و سایر کشورها بود.

این دیپلمات آمریکایی در حالیکه واشنگتن مانع صدور بیانیه محکومیت حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه از سوی شورای امنیت شد، افزود که محکومیت صریح ایران از سوی شورای امنیت سازمان ملل مورد نیاز است.

این مقام آمریکایی در ادامه ادعاهای آمریکا ادامه داد: ایرانی‌ها با مسلح‌کردن حزب‌الله ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت هستند. ایران به روسیه پهپاد داده و قوانین بین‌المللی را نقض کرده. ایران برخی شناورها را در خلیج‌فارس توقیف کرده است. ایرانی‌ها حملۀ هفتم اکتبر را محکوم نکردند.

معاون نمایندگی فرانسه در سازمان ملل: حملات شب گذشته منطقه را بی ثبات کرد

نماینده فرانسه در نشست شورای امنیت همسو با آمریکا گفت: حمله بی‌سابقه ایران را محکوم می‌کنیم و از شورای امنیت می‌خواهیم برای برقراری آرامش در منطقه تلاش کند.

این دیپلمات فرانسوی در یک تناقض گویی آشکار از سویی از این گفت که از بالا رفتن تنش‌ها باید جلوگیری کنیم و از سوی دیگر اعلام کرد که بر دفاع از اسرائیل تاکید می‌کنیم.

نماینده فرانسه در سازمان ملل گفت: ما خواستار حفظ امنیت اسرائیل و شرکایمان در منطقه هستیم.

نماینده ژاپن: ما نگران عواقب حمله ایران به اسرائیل هستیم

نماینده ژاپن در سازمان ملل نیز گفت: ما نگران عواقب حمله ایران به اسرائیل هستیم زیرا همه را در معرض خطر قرار می‌دهد. ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که تشدید تنش‌ها را محکوم کنند و حداکثر خویشتن‌داری را اعمال کنند

معاون نمایندگی الجزایر در سازمان ملل: اقدام اسرائیل در حمله به کونسولگری ایران خودسرانه بود

معاون نمایندگی الجزایر در سازمان ملل در این نشست شورای امنیت گفت: اقدام اسرائیل در حمله به کنسولگری ایران خودسرانه بود. اسرائیل کاری کرد که اوضاع منطقه به اینجا برسد

نماینده الجزایر در جلسه شورای امنیت سازمان ملل درباره پاسخ ایران به اسرائیل گفت: نسبت به سیاست دوگانه (آمریکا) هشدار می‌دهیم. سیاست‌ها باید برای همه یکسان باشد. نمی‌شود اول به خاک یک کشور حمله شود و با آرامش برخورد کنیم و وقتی پاسخ دادند نوع دیگر رفتار کنیم.

او تصریح کرد: ما بر سر دوراهی قرار داریم، یا باید قوانین بین المللی را رعایت کنیم یا وارد هرج و مرج شویم. هرگونه حمله به رفح کاملاً غیرقابل قبول است و باید از آن اجتناب کرد.

معاون نمایندگی الجزایر در سازمان ملل ادامه داد: صلح و امنیت با توانمند ساختن مردم فلسطین برای استفاده از حقوق خود حاصل می‌شود. خاورمیانه شرایط حساسی را پشت سر می‌گذارد که همه را ملزم به پیروی از قوانین بین المللی می‌کند.

باربارا وود وارد سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل: صراحتاً حمله ایران به اسرائیل را محکوم می‌کند

نیز در نشست اضطراری شورای امنیت مدعی شد: ایران نقش بی‌ثبات‌ساز در منطقه دارد. حمله شب گذشته اولین حمله مستقیم ایران به خاک اسرائیل بود. نیت ایران ایجاد آشوب در منطقه است.

سفیر انگلیس در سازمان ملل ادامه داد: حمله بی‌مورد ایران به اسرائیل که جان هزاران نفر را تهدید کرد، محکوم می‌کنیم.

نماینده انگلیس که همراه با آمریکا و فرانسه هنگام حمله اسرائیل به کنسولگری تهران در دمشق سوریه از صدور بیانیه محکومیت تل آویو جلوگیری کرده بود، گفت: لندن از امنیت اسرائیل دفاع می‌کند. ما طرف‌ها را به خویشتن‌داری دعوت می‌کنیم.

نماینده کره‌جنوبی در سازمان ملل: حمله دیروز ایران باعث نگرانی شد

نیز در این نشست درباره گسترش تنش‌ها در منطقه هشدار داد و گفت: حمله دیروز ایران باعث نگرانی شد و ما این حمله را محکوم می‌کنیم

نماینده کره جنوبی در جلسه شورای امنیت سازمان ملل درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل گفت: وقتی اسرائیل به ساختمان ایران حمله کرد ما هشدار دادیم. این حمله را محکوم می‌کنیم. آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز به خطر افتاده است. این قابل قبول نیست.

نماینده روسیه: شاهد «نمایش ریاکاری و استانداردهای دوگانه» در شورای امنیت سازمان ملل هستیم

واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل نیز در نشست اضطراری شورای امنیت گفت: دبیرکل سازمان ملل حمله ایران را بلافاصله محکوم کرد اما در مورد حمله اسرائیل به کنسولگری ایران چنین واکنشی نداشت. این رویکرد درست نیست.

سفیر روسیه در سازمان ملل افزود: ما در نشست شورای امنیت هشدار دادیم که اقدام اسرائیل باید صراحتاً محکوم شود اما به آن توجهی نشد. ما پیشنهاد پیش‌نویس برای یک بیانیه اما آمریکا، انگلیس و فرانسه از پذیرش اصول قوانین بین‌المللی خودداری کردند و آن را نپذیرفتند.

او تصریح کرد: کشورهای غربی از جمله فرانسه، انگلیس و آمریکا از حمایت از بیانیه‌ای در محکومیت حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در اول آوریل خودداری کردند و اکنون ایران را محکوم می‌کنند و این «ریاکاری آنها را» نشان می‌دهد.

سفیر روسیه گفت: «نتیجه اکنون برای همه روشن است. شما به خوبی می‌دانید که حمله به یک مرکز دیپلماتیک اقدامی جنگ طلبانه بر اساس قوانین بین‌المللی است و اگر یک نمایندگی غربی مورد حمله قرار می‌گرفت، بلافاصله شما انتقام‌جویانه واکنش نشان می‌دادید.»

نماینده روسیه ادامه داد: این رویکرد به این دلیل است که برای شما، هر امری که به نمایندگی غربی و شهروندان غربی مربوط می‌شود مقدس است و باید از آن محافظت شود. اما وقتی صحبت از حق سایر کشورها، از جمله حق دفاع از خود در مورد اتباعشان می‌شود، موضوع متفاوت است. اگر کنسولگری یا سفارت کشور غربی هدف قرار می‌گرفت بلافاصله همین کشورها آن را محکوم می‌کردند و خواستار تنبیه متجاوز می‌شدند اما وقتی پای کشورهای دیگر وسط می‌آیند و آن‌ها می‌خواهند از حق دفاع از خود استفاده کنند غربی‌ها استانداردِ دوگانه خود را به نمایش می‌گذارند.

سفیر روسیه در سازمان ملل تصریح کرد: امروز در شورای امنیت، آنچه ما شاهد آن هستیم، نمایش ریاکاری و استاندارد دوگانه است که تماشای آن شرم آور است.

نماینده چین: اقدام ایران در پاسخ به حمله در دمشق بود

معاون نماینده چین در سازمان ملل در نشست اضطراری شورای امنیت نیز گفت: وز اول آوریل نمایندگی ایران در سوریه هدف قرار گرفت و موجب تلفات زیادی برای ایران شد و این اقدام نقض منشور سازمان ملل و همچنین نقض حاکمیت سوریه بود.

این دیپلمات کشور چین با ابراز نگرانی از وضعیت کنونی گفت: ایران تاکید کرده که این اقدام تلافی‌جویانه بوده و پایان یافته است. ما خواستار خویشتنداری طرف‌ها و اجتناب از تنش بیشتر در منطقه هستنم.

او در عین حال گفت: اگر بحران غزه مهار نشود، این بحران به تنش بیشتر منجر خواهد شد و از این رو خواستار اجرای فوری قطعنامه اخیر شورای امنیت برای آتش بس فوری در غزه هستیم.

سخنان سخیف و مضحک نماینده رژیم اسرائیل: حمله ایران تهدیدی برای مسجد الاقصی و مسلمانان بود!

نوبت که به «گیلعاد اردان» سفیر و نماینده اسرائیل در سازمان ملل در نشست شورای امنیت رسید، اعتراف کرد: حمله مستقیم ایران به اسرائیل در نوع خود اولین بود و در عین حال مدعی شد جهان پس از حمله ایران شاهد تنش بی‌سابقه‌ای است.

نماینده اسرائیل در سازمان ملل که بسیار عصبانی بود، مدعی شد مقامات جمهوری اسلامی ایران تهدیدی برای صلح جهانی هستند و گفت: ایران شب گذشته با شلیک صدها موشک و پهپاد بیش از ۷۰۰ تن مواد منفجره و بمب به سمت خاک اسرائیل شلیک کرده است.

‏سفیر اسرائیل مدعی شد که حمله ایران تهدیدی برای مسجد الاقصی و مسلمانان بود و همچون همیشه با انجام حرکاتی در جهت فضاسازی و تحت تأثیر قرار دادن جلسات شورای امنیت، ویدئویی از پرواز موشک‌های ایران بر فراز مسجد الاقصی نشان داد و صفحه نمایشگر خود را حتی به سمت سفیر ایران را گرفت.

‏او سپس با اشاره به حوادثی همچون آرامکوی عربستان، آرژانتین و توقیف کشتی مرتبط با خود در روزهای اخیرو ناآرامی‌های ایران، ادعاهای ضد ایرانی خود علیه جمهوری اسلامی را تکرار کرد و تهران را متهم به نقض قوانین بین المللی کرد در حالیکه خود این رژیم تنها در یک مورد، ۶ ماه است با بمباران مداوم غزه، تمام قوانین بین المللی را نقض و زیر پا گذاشته است.

‏سفیر رژیم اسرائیل مدعی شد: ‏ «امروز ماسک ایران افتاد. این کشور خود را به عنوان عامل بی‌ثباتی منطقه معرفی کرد. تنها راه مقابله، محکوم کردن ایران و مقابله با آنها است».

‏این دیپلمات اسرائیلی در حالی که این رژیم مجهز به کلاهک‌های هسته‌ای است، پاسخ ایران را به موضوع هسته‌ای ایران مرتبط کرد و مدعی شد: «تصور کنید که ایران به سلاح هسته‌ای هم دست پیدا کند. همه می‌دانیم که ایران در حال غنی‌سازی اورانیوم است.»

سفیر اسرائیل در یک فرافکنی و جو سازی با طرح این ادعا که تصور کنید شب گذشته فرمان شلیک بمب‌اتمی داده می‌شد، خواستار وضع شدیدترین محکومیت و تحریم‌ها علیه ایران شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • به‌قدرتی نرسیده‌ام که نتیجه بازی را پیش‌بینی کنم
  • دولت با تمام توان پیگیر حل مساله ریزگردها است
  • چه تعداد زائر تهرانی عازم عربستان می‌شود؟
  • شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۸۴۳ نفر رسید
  • چه تعداد زائر تهرانی برای عمره مفرده عازم عربستان می‌شود؟
  • رجزخوانی مهاجری: فنی حریف ما نبودید!
  • آغاز ثبت نام عمره مفرده در استان سمنان
  • شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۷۹۷ نفر رسید
  • نماینده ایران در سازمان ملل: ایران حق داشت از خود دفاع کند/ کشورهای غربی همچنان کورند
  • ایران حق داشت از خود دفاع کند/ کشورهای غربی همچنان کورند