Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:35:01 GMT

لباس حشره‌کش طراحی شد!

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۲۳۵۲۷

لباس حشره‌کش طراحی شد!

مطالعات انجام شده توسط محققان "مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری"(Centers for Disease Control and Prevention) ایالات متحده نشان داده است که "لباس‌های حشره کش"(Insecticide-treated clothes) از نیش زدن کنه‌ها جلوگیری می‌کنند و ممکن است به پیشگیری از "بیماری‌های گزشی" (tick-borne diseases) (بیماری‌های که از طریق نیش حشرات به حیوانات و انسان‌ها منتقل می‌شود) نیز کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و به نقل از تک تایمز، مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری اعلام کردند که تعداد بیماری‌های گزشی نسبت به 13 سال گذشته، بیش از دو برابر افزایش یافته است.

باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌های گزشی می‌توانند توسط نیش کنه آلوده به انسان منتقل شوند. بعضی از بیماری‌های رایج در ایالات متحده شامل "تب منقوط کوه‌های راکی"(Rocky Mountain Spotted Fever) ، "آناپلاسموز" (anaplasmosis)، "بابزیا" (babesiosis) ، ehrlichiosis، "تب کنه‌ای کلرادو" (Colorado tick fever) ، "تب کیو" (Q fever) هستند. "بیماری لایم" (Lyme disease) یکی از رایج ترین بیماری‌های گزشی گزارش شده است.

بیماری نوعی عفونت اسپیروکتی چندسیستمی است. حداقل سه گونه از جنس بورلیا مانند بورلیا بورگدورفری عامل این بیماری هستند. این عوامل بوسیله نیش خانواده سخت‌کنه‌ها منتقل می‌شوند. مهمترین علائم بیماری تب، سردرد، خستگی، افسردگی و خارش پوستی هستند.

"لارس آیزن" از مرکز ملی بیماری‌های عفونی و همکارانش دریافتند که لباس‌های حشره کش "پرمترین" اثرات سمی بر روی سه نوع کنه که پاتوژن‌هایی را ایجاد می‌کنند، دارد.

محققان دریافتند که قرار گرفتن در معرض پرمترین بر توانایی حرکت حشرات اثر می‌گذارد و این باعث می‌شود که حشرات از بین بروند.

تمام حشرات تنها یک ساعت پس از تماس با پرمترین دیگر نمی‌توانند به طور طبیعی حرکت کنند.

ما نتیجه گرفتیم که از بهترین کارها برای جلوگیری از نیش زدن کنه‌ها، استفاده از لباس‌هایی که دارای پرمترین هستند.

کنه‌ها در مناطق جنگلی و چمن زندگی می‌کنند. مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری توصیه می‌کنند از راه رفتن در این مناطق اجتناب کنید و مرتبا لباس‌هایتان را با آب داغ بشویید تا به بیماری لایم مبتلا نشوید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۳۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج

سرپرست معاونت اجتماعی دادگستری استان کردستان گفت: وانت‌بارهای میوه‌فروش که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی سنندج به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ازظهر امروز در نخستین جلسه پیشگیری از تصادفات که در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان برگزار شد، اظهار داشت: ساماندهی وانت‌بارهای دوره‌گرد می‌تواند بخشی از نازیبایی‌های شهر سنندج را ترمیم بخشد. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی وانت‌بارها نیازمند یک کار تیمی و نیاز به همراهی همه ادارات ذیربط دارد، افزود: موضوع دست‌فروشی و وانت‌های میوه‌فروشی واقعیت جامعه ما هستند و توجه به معیشت این افراد در اجرای طرح ساماندهی ضروری است.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود فرهنگ‌سازی و تولید محتوای آموزشی مناسب برای رانندگان را اقدامی پراهمیت و اثرگذار در جهت کاهش تصادفات رانندگی ارزیابی کرد و از رئیس پلیس راهور، اداره کل آموزش و پرورش و صدا و سیمای مرکز استان خواست همکاری مشترکی را در جهت آموزش و فرهنگ‌سازی به منظور کاهش تصادفات در دستور کار خود قرار دهند.

وی با اذعان به اینکه عوامل انسانی مهم‌ترین دلیل تصادفات هستند، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها ابتدا باید وظایف خود را به درستی انجام دهند و در گام بعد تعامل با سایر دستگاه‌های مرتبط با حوزه ترافیک را در دستور کار قرار دهند.

اسدی با اشاره به اینکه بیشترین مشکلات استان در حوزه ترافیک و حمل‌ونقل درون‌شهری مربوط به شهر سنندج است، عنوان کرد: کنترل پلیس راهور در شهر سنندج باید افزایش یابد و شهرداری نیز نسبت به رفع نواقص این حوزه بویژه در نصب دوربین‌های نظارتی و احداث پارکینگ اقدام کند.

به گزارش تسنیم؛ در پایان این جلسه مقرر گردید؛ شهرداری سنندج با همکاری دادستانی، پلیس راهور، نیروی انتظامی، فرمانداری و شورای هماهنگی ترافیک استانداری، وانت‌بارهای میوه‌فروش را که به لحاظ ایجاد ترافیک در معابر اصلی به عنوان یکی از مظاهر بی‌نظمی در مدیریت شهری جلوه‌گر شده است، جمع‌آوری و نسبت به ساماندهی و اسکان آنها در مکان‌های مناسب اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • برگ متحرک ؛ یکی از خاص ترین موجودات کره زمین را مشاهده می کنید! (عکس)
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • عکس ماکرو از حشره اجتماعی با سابقه‌ای 130 میلیون ساله
  • نمایشگاه دست سازه‌های هنرجویان هنرستان دخترانه در شهرستان نقده
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک