Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ به نقل از سازمان مدیریت بحران کشور، اسماعیل نجار معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور طی احکام جداگانه‌ای مسئولان نظارت بر کمیته‌های ذیربط بزرگداشت بیست و نهمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در خردادماه سال جاری را منصوب کرد.

اسماعیل نجار با بیان اینکه دستورات لازم برای بزرگداشت مراسم ارتحال امام خمینی (ره) به استانداران ابلاغ شده است، گفت: تاکید کردیم که به طور جدی بزرگداشت سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) در دستور کار استانداران قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجار با بیان این که به دلیل تقارن سالروز ارتحال امام (ره) با ماه مبارک رمضان در سال جاری، فقط زائران از استان‌های همجوار در این مراسم حضور پیدا می‌کنند، افزود: باید استان‌های بزرگ‌تر تلاش کنند، برنامه‌های متنوعی را در کل استان و دهیاری‌ها داشته باشند، تا مراسم به خوبی برگزارشود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته تا برنامه‌ها به خوبی اجرایی شوند و ماموریت‌های ستاد به صورت جدی در وزات کشور دنبال خواهدشد.

معاون وزیر کشور گفت: سال گذشته با وجود اینکه مراسم در ماه رمضان انجام شد، همه شاهد برگزاری مراسم باشکوهی بودند و امسال نیز همان طور خواهدشد و مراسمی در خور بنیان گذار انقلاب اسلامی را شاهد خواهیم‌بود.

براین اساس مرتضی اکبرپور مسئول هماهنگی در ایجاد و برقراری تعامل بین کلیه دستگاه‌های کشوری و لشکری، کریم مهرشاد مسئول پشتیبانی و اداری مراسم، بهنام سعیدی مسئول هماهنگی با کمیته بهداشت و درمان و امداد و نجات، مهدی رحمتی نژاد مسئول راه‌اندازی و استقرار کانکس فرماندهی با سامانه شبکه ارتباطی ثابت و سیار و رصد وضعیت جوی منصوب شدند.

همچنین محمد شعیبی مسئول صدور مجوز حمل بیسیم و کارت تردد عوامل ذیربط در مراسم، احمد صادقی هماهنگی شهرداری های مناطق 22 گانه تهران و سازمان‌های تابعه برپایی ایستگاه‌های صلواتی پایش وضعیت شهر تهران به لحاظ حوادث طبیعی، تواهن معاون عمرانی استانداری تهران به عنوان مسئول پشتیبانی اجرایی و ضوابط برپایی ایستگاه‌ها صلواتی، علی بختیاری مسئول کمیته اطلاع رسانی و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی منصوب شدند.

گفتنی است مراسم امسال از عصر روز 14 خرداد ماه، سه ساعت قبل از اذان مغرب و عشاء در صحن مطهر امام راحل آغاز خواهد شد و دو ساعت مراسم رسمی با بیانات مقام معظم رهبری ادامه خواهدداشت و یک ساعت مانده به وقت اذان مغرب و عشاء پایان می‌یابد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا اجتماعی مدیریت بحران مراسم سالگرد رحلت امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۳۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، در رتبه‌بندی تایمز پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ مؤسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته‌اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است

کد خبر 6097399

دیگر خبرها

  • دستگاه‌های کردستان شرایط لازم را برای سفر زائران حرم امام خمینی(ره) فراهم کنند
  • ۴ هزار کردستانی به مراسم سالگرد ارتحال امام راحل اعزام می‌شوند
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • تسلیت فرمانده سپاه امام رضا (ع) در پی رحلت سردار ایافت
  • فرمانده سپاه امام رضا (ع) رحلت سردار «ایافت» را تسلیت گفت
  • طنین معنویت سرزمین وحی در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی تهران+ گزارش عکس
  • همایش آموزشی زائران تمتع برگزار شد