Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند سالی است که تعدادی شرکت فعال در زمینه‌ آی تی در زمینه‌ سفارش آنلاین غذا فعالیت می‌کنند. این شرکت‌ها از استقبال خوبی از طرف مردم روبه‌رو شده‌اند. شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید، این شرکت‌ها چطور کار می‌کنند و رابطه‌ بین این دسته از نرم‌افزارها و رستوران‌ها چگونه است؟

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام سامانه‌ سفارش غذای آنلاین چنگال، نحوه فعالیت نرم‌افزارهای  سفارش غذا در این شرکت‌ها طی قراردادی با رستوران‌هایی که سرویس ارسال غذا به‌صورت بیرون‌بر دارند، به این صورت است که نام و منوی آن‌ها را روی وب‌سایت و نرم‌افزار موبایلشان قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امکان را برای کاربرانشان فراهم می‌کنند که به ساده‌ترین حالت ممکن بتواند غذای دلخواه‌شان از رستوران مورد نظر را با همان قیمت منوی رستوران، سفارش دهند و وجه غذا را آنلاین یا نقد پرداخت کنند.

چرا کاربران از این نرم‌افزارها سفارش غذا سفارش می‌دهند؟

در واقع لازم است این موضوع را بررسی کنیم که ما در ثبت سفارش به روش سنتی به چه مشکلاتی برمی‌خوریم؟ ممکن است به دلیل شلوغی تلفن رستوران مدت‌ها اشغال باشد، یا رستوران تعطیل یا خارج از ساعت کاری باشد و موفق به برقراری تماس تلفنی نشویم. یا قصد سفارش از منویی که در اختیارمان هست را داشته باشیم، غافل از این‌که منوی رستوران تغییر کرده و یا افزایش قیمت داشته است. گذشته از این، ممکن است مشکلاتی در انتقال پیام ما توسط اپراتور رستوران پیش بیاید، مثلاً غذا اشتباه به دست ما برسد و یا آدرس نادرست ثبت شده باشد. این امکان وجود دارد که پیک کارت‌خوان و یا پول خرد نداشته باشد. رقم نهایی فاکتور با وجود هزینه بسته‌بندی، هزینه ارسال، مالیات یا سایر موارد با تصور شما کاملاً متفاوت باشد و...

این‌ها مشکلاتی است که در صورت سفارش آنلاین غذا با آن‌ها مواجه نخواهید شد و همین موضوع دلیل اصلی اقبال عمومی این نرم‌افزارها میان مردم بوده است.

با ثبت سفارش از طریق وب‌سایت و یا نرم‌افزار موبایل امکان اشتباه در ثبت سفارش به حداقل می‌رسد. کاربران این امکان را دارند که سر فرصت و با فراغ خاطر جدیدترین منوی رستوران را بررسی کنند، قیمت غذا را مدنظر قرار دهند، سفارش خود را ثبت کرده و هزینه‌ی غذا را آنلاین پرداخت کنند.

فارغ از این‌ مشکلات، تجربه‌های خوبی چون سفارش غذا از طریق موبایل، سفارش صبحانه اینترنتی و استفاده از تخفیف‌های دوره‌ای، انگیزه بیشتری در استفاده از این برنامه‌ها در کاربران ایجاد می‌کند.

چرا رستوران‌دارها با این شرکت‌ها قرارداد می‌بندند؟

تبلیغات و معرفی کسب‌وکار از مهم‌ترین دغدغه‌های صاحبان هر واحد اقتصادی هست. نرم‌افزارهای سفارش آنلاین غذا کمک شایانی در این زمینه به صاحبان رستوران‌ها می‌کنند.

امکان پرداخت آنلاین، نمایش منوی کامل و به‌روز شده رستوران‌ها، به اشتراک گذاشتن تجربیات قبلی کاربران از یک رستوران خاص، همه و همه این شرایط را برای مشتریان و صاحبان رستوران فراهم می‌کند که از منافع این دست خدمات اینترنتی منتفع شوند و  استاندارد بازار غذا را از وضع موجود بالاتر ببرند.

 بنابراین نه تنها دلیلی وجود ندارد که رستوران‌داران نسبت به فعالیت نرم‌افزارهای تهیه غذا نگران باشند، بلکه می‌توانند مطمئن باشند همکاریشان به این دست نرم‌افزارها میزان فروش و سودآوری‌شان را به حداکثر خواهند رساند و از طرف دیگر سطح رضایت مشتریانشان از گذشته بالاتر رفته و تجربه بهتری از سفارش غذا از این رستوران خواهند داشت.

۵ دلیل که رستوران‌ها به سفارش آنلاین غذا نیاز دارند

۱. افزایش بهره‌وری کارکنان

روند دریافت یک سفارش تلفنی را مجسم کنید. کارکنانی که برای انتقال سفارش‌ها به آشپزخانه درگیر کار می‌شوند، علاوه بر صرف انرژی و زمان زیادی برای دریافت سفارش دقیق، آدرس، توضیحات احتمالی مشتری و... امکان اشتباه دارند. بسیار پیش آمده که یک غذای اشتباه صرفاً به دلیل تشابه اسمی برای مشتری ارسال شود. علاوه بر این سفارش آنلاین غذا، در تنظیم زمان پیش‌سفارش‌ها بسیار مفید است.

۲. دقت در سفارش‌ها

سفارش‌ها وقتی توسط خود مشتری ثبت شوند، دقیقا همان چیزی منتقل می‌شوند که مشتری درخواست داده است. ده‌ها نفر در آن واحد می‌توانند سفارش‌شان را به رستوران برسانند. در شرایطی که نه آن‌ها تلفن به دست گرفته‌اند و نه هیچ کدام از کارکنان رستوران.

۳. توسعه‌ کسب‌وکار

بسیاری از افراد امروزه به سفارش آنلاین عادت کرده‌اند. ممکن است فردی در همسایگی یک رستوران زندگی کند اما به دلیل اینکه آن رستوران آنلاین سفارش نمی‌گیرد، غذای خود را از رستورانی به‌مراتب دورتر سفارش دهد. از سوی دیگر افراد در خیابان‌ها و محله‌های دورتر از یک رستوران هم با آن آشنا می‌شوند و ممکن است به مشتری دائمی آن رستوران تبدیل شوند. در نظر داشته باشید که سفارش آنلاین راحت‌تر سریع‌تر و بی‌دردسرتر است.

۴. امکان تهیه‌ بانک اطلاعاتی مشتریان

رستوران‌ها با استفاده از سیستم‌های سفارش آنلاین غذا به افرادی سرویس‌دهی می‌کنند که در حالت معمول اصلاً از وجود آن‌ها خبر ندارند. صاحبان رستوران از طریق همکاری با این اپلیکیشن‌ها به بانک اطلاعاتی بزرگی از مشتریان شامل ایمیل، آدرس، تلفن، سلایق غذایی و... دست پیدا می‌کنند که به‌خوبی می‌توانند در توسعه‌ی کسب‌وکارشان از آن‌ها استفاده کنند.

۵. امکان تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات فروش

از طریق کار کردن با سرویس‌های سفارش آنلاین غذا، می‌توان به‌خوبی آمار و اطلاعات فروش را تجزیه و تحلیل کرد. گزارش‌هایی مانند میزان فروش، درصد فروش هر محصول، استقبال از محصولات، بهترین زمان فروش و... به‌راحتی از این سرویس‌ها قابل استخراج است.

تجربه شرکت چنگال از تعامل با رستوران‌ها

چنگال یکی از سامانه‌های پرطرفدار سفارش اینترنتی غذا در ایران است. این سایت با وجود یک سال و نیم که از فعالیتش در بازار ایران می‌گذرد، با توجه به نیاز بازار از تقاضای بالایی برخوردار است.

مدیرعامل لهستانی این شرکت که معتقد است استقبال رستوران‌داران از این صنعت بیشتر از حد انتظارش بوده است، می‌گوید: چنگال، کار را برای مدیران رستوران‌ها خیلی ساده می‌کند؛ فرآیند ثبت سفارش و گزارش‌گیری از سفارش‌های مشتریان در اپلیکیشن چنگال بسیار راحت است. واقعیت این است که وقتی مدیران رستوران‌ها راضی باشند، به کمک آن‌ها می‌توانیم لذت خرید مشتریان از چنگال را نیز دوچندان کنیم.

به صورت کلی به نظر می‌رسد که حضور سامانه‌ سفارش غذای آنلاین چنگال و شرکت‌های مشابه نه تنها برای کسب و کار رستوران‌داران و سایر صنایع فعال غذایی تهدید محسوب نمی‌شوند، بلکه فرصت‌های تجاری بی‌شماری برای صاحبان رستوران‌ها به‌وجود آورده که باعث رشد بیشتر این تجارت نسبت به گذشته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام رستوران سفارش غذا کسب و کار اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!

تین نیوز

غول خودروهای برقی چین (XPENG) و شرکت وابسته آن (AEROHT) قصد دارند با ورود بلندپروازانه خود به صنعت خودروهای پرنده، حمل ونقل شهری را متحول کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، AEROHT به دریافت گواهینامه صلاحیت پرواز، برای خودروی پرنده نوآورانه خود، نزدیک شده است که نشانگر پیشرفت بزرگی در فناوری حمل ونقل شهری است.

AEROHT، یکی از زیرمجموعه های XPENG، یک دهه است که در حال توسعه خودروی پرنده خود بوده است و آزمایش های موفقیت آمیز اخیر پرواز در ارتفاع پایین در منطقه تجاری شلوغ مرکزی گوانگژو، پیشرفت آن را نشان می دهد. مدیرعامل این شرکت، هی شیائوپنگ، در سخنرانی خود در Auto China ۲۰۲۴ بر پتانسیل تحول آفرین سفر هوایی در ارتفاع پایین تاکید کرد و تأثیر عمیق آن را بر زندگی روزمره شهری برجسته کرد.

خودروی پرنده آتی AEROHT که قرار است در سه ماهه چهارم سال جاری پیش سفارش های آن آغاز شود، نوید یک وسیله نقلیه برقی دو حالته برای نشست و برخاست عمودی (eVTOL) را می دهد که قادر به انتقال یکپارچه بین سفرهای زمینی و هوایی است. در حالی که تاریخ دقیق عرضه و جزئیات قیمت هنوز فاش نشده است، افراد داخلی محدوده قیمتی را در حدود ۱ میلیون یوان (۱۳۸۰۰۰ دلار) پیش بینی می کنند و برنامه هایی برای کاهش بیشتر هزینه در خط تولید وجود دارد.

محدوده کاری XPENG فراتر از خودروهای پرنده است و بخش روباتیک آن بر ایجاد ربات هایی برای کارهای خانگی و تعامل انسانی متمرکز است. این رویکرد چند وجهی بر تعهد XPENG به نوآوری در بخش های مختلف تأکید می کند و موقعیت آن را به عنوان یک پیشگام در فناوری های پیشرفته مستحکم می کند.

در زمینه وسیع تر، شرکت های چینی مانند XPENG و AEROHT در حال پیشروی تجاری سازی خودروهای پرنده در سطح جهانی هستند و از تخصص بی نظیر چین در فناوری های EV استفاده می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • ارسال سریع تکنولایف در تبریز راه‌اندازی شد
  • رستوران های هتل چمران شیراز
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • ببینید | منوی عجیب رستوران وحید شمسایی؛ چه غذایی در منو نیست؟
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • باج‌افزارهای جدید چطور حمله می‌کنند؟
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است