Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، جزئیات نشست امروز سه کمیسیون با مدیران پیام رسان های داخلی را تشریح کرد. ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، سیدحسین نقوی حسینی در تشریح نشست مشترک امروز (دوشنبه 7خردادماه) کمیسیون‌های امنیت ملی، صنایع و معادن و اقتصادی مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیران پیام‌رسان‌های داخلی، اظهار داشت: مدیران پیام‌رسان‌های داخلی در ابتدای این جلسه اعتقاد داشتند که برخی از دستگاه‌های دولتی مانند آموزش و پرورش از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده نمی‌کنند و همچنین بانک مرکزی به طور کامل نظام بانکی را بر روی پیام رسان‌های داخلی بسته و قفل کرده، به همین دلیل پیام‌رسان‌های داخلی نمی‌توانند اشتغال‌زایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

نشست مجلس و دولت با مسئولان پیام‌رسان‌های داخلی

**حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، نیازمند عزم ملی است

وی گفت: مدیران این پیام‌رسان‌ها در ادامه اعلام کردند که وزارت ارتباطات نهایت همکاری با پیام‌رسان‌های داخلی را دارد. رسانه ملی انحصارگرایی می‌کند و اجازه رقابت به پیام‌رسان‌های داخلی نمی‌دهد، شرکت‌های خصوصی به دنبال پیام‌رسان‌هایی برای خودشان هستند و همچنین اعتقاد داشتند حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی، نیازمند عزم ملی است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اینکه مدیران پیام‌رسان‌های بومی مطرح کردند که مجلس در تبین عزم ملی، فرهنگ‌سازی و تقویت نقش پیام‌رسان‌های داخلی نقش بسیار مهمی دارد، ادامه داد: این مدیران معتقد بودند که ادامه کار نیازمند ادامه عزم همه جانبه است و مهاجرت خوبی از پیام‌رسان‌های خارجی صورت گرفته اما اگر حمایت از پیام‌رسان‌های داخلی صورت نگیرد، فرهنگ‌سازی نشود، دستگاه‌ها وارد پیام‌رسان‌های داخلی نشوند، برخورد با پیام‌رسان‌های داخلی سیاسی شود، اعتماد ملی از بین می‌رود و مهاجرت معکوس می‌شود.

نقوی‌حسینی با بیان اینکه بوروکراسی اداری در دستگاه‌ها دولتی از مشکلاتی بود که مدیران پیام‌رسان‌های داخلی به آن انتقاد داشتند، تصریح کرد: هدف جلسه پیگیری مطالبات پیام رسان‌های داخلی و رفع موانع آن‌هاست؛ یکی از مباحث مهم تقویت پیام‌رسان‌های داخلی، فراهم کردن سرویس دهی پیام‌رسان داخلی در حوزه اقتصادی، مالی و بانکی است و همچنین به بانک مرکزی انتقاد جدی وارد است و انحصارگرایی قابل قبول نیست.

وی به نقل از رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ضرورت دارد جلسه مشترکی بین حوزه بانکی و پیام رسان‌های داخلی تشکیل شود و این کار انجام می‌شود.سیستم پرداخت‌ها کمترین خدماتی است که در حوزه بانکی باید از طریق پیام رسان‌های داخلی انجام شود؛ پیام رسان‌های داخلی سرفصل‌های فعالیت اقتصادی، مالی و بانکی مورد نیاز را فراهم کنند تا جلسه مشترک بگذاریم و حل کنیم.

نقوی حسینی با اشاره به اینکه پور ابراهیمی در این جلسه مطرح کرد که ابلاغیه وزارت آموزش و پرورش مبنی بر عدم همکاری با پیام رسان‌های داخلی موجب تاسف است، ادامه داد: رئیس کمیسیون اقتصادی معتقد بود افزایش کیفیت و ظرفیت خدمت‌رسانی پیام رسان‌های داخلی باید مورد توجه جدی مدیران آنها قرار بگیرد.

**دولت عزم خود را برای تقویت پیام‌رسان‌های داخلی به کار گرفته است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شواری اسلامی به نقل از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: باید همه ابعاد و زوایای کار را ببینیم؛ دولت همه عزم خود را برای تقویت پیام‌رسان‌های داخلی به کار گرفته و آن را امر حاکمیتی می‌داند، بانک مرکزی هم اعلام می‌کند باید شورای پول و اعتبار به ما مصوبه بدهد و آموزش و پرورش نیز اعلام می‌کند ما یک عرصه وسیعی داریم که خودمان می‌خواهیم آن را مدیریت کنیم، البته در حوزه رسانه‌ها و ابعاد آن باید بحث کرد که خیلی ارتباطی با حوزه وزارت ارتباطات ندارد.

وی با تاکید بر اینکه جهرمی در ادامه این جلسه مطرح کرد که مقام معظم رهبری در زمینه حریم خصوصی افراد حکم صادر فرموده‌اند و اهتمام به این موضوع یک تکلیف شرعی، دینی، شرعی و حاکمیتی است، گفت: وزیر مطرح کرد که موضوع تقویت پیام‌رسان‌های داخلی مبتنی بر مرکز ملی فضای مجازی و شورای عالی مجازی یک امر حاکمیتی و تکلیف ملی است و همه باید تمامی امکانات و ظرفیت‌های خود را در این زمینه استفاده کنند. البته باید همه مشکلات، نواقص و ایرادات پیام‌رسان‌های داخلی را حل کنیم تا از یک تهدید جدی عبور کنیم و در این مسیر مجلس و دولت نیزمصمم هستند.

**تلگرام تهدید امنیت ملی بود و هست

نقوی حسینی به نقل از رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: اینکه دومین جلسه مشترک کمیسیون با هدف بررسی موضوع پیام‌رسان‌ها تشکیل می‌شود نشان‌دهنده توجه مجلس به این موضوع است، تلگرام تهدید امنیت ملی بود و هست و دولت و مجلس برای مقابله با آن تصمیم گرفته‌اند و در اجرای این تصمیم مصمم هستند. انتظار مجلس این است که مصوبه شورای عالی فضای مجازی باید در این امر عمل شود و در این راستا کار فرهنگی عمیق صورت پذیرد البته ما انتظار داریم عزم ملی، همه جانبه شکل بگیرد و پیام‌رسان‌های داخلی تقویت شوند البته پیام‌رسان‌های داخلی هم باید جاذبه ایجاد کنند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شواری اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اعلام کرد که باید کارگروه مشترکی در این زمینه تشکیل شود و مکاتبات لازم با دستگاه‌ها صورت پذیرد، خاطرنشان کرد: اکبریان در این نشست مطرح کرد که باید تشکیل کارگروه مشترک و تقویت پیام رسان‌ها نیز در دستور کار وزارت ارتباطات قرار بگیرد و بالاخره اینکه پیام‌رسان‌های داخلی باید نواقص خود را رفع کنند.

انتهای پیام/

R1373/P1360/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط نمایندگان مجلس مجلس دهم

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس دهم نمایندگان مجلس مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۶۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

بنابر گزارش مهر، وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901989

دیگر خبرها

  • ایجاد امید با روایت‌گری درست وظیفه همه مدیران است
  • مردم تقسیم‌بندی‌های سیاسی مجلس را مشخص می‌کنند
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • بازنگری در بودجه دانشگاه‌ها؛ طرح جمهوریخواهان برای فشار به دانشجویان ضدصهیونیستی
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تصویب جدول مربوط به مصارف استانی در مجلس
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد