Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی داداش زاده  رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان شرقی در نشست خبری با رسانه‌ها، با تاکید بر اینکه ستاد بازسازی عتبات عالیات یک نهاد مردمی است که اعتبارات دولتی ندارد اظهار داشت: این ستاد به صورت مردمی و تحت نظر دفتر مقام معظم رهبری مدیریت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نماینده، ولی فقیه در استان در راس هیئت امنای این ستاد قرار دارد افزود: استاندار، فرمانده سپاه و رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات از دیگر اعضای حقوقی هیئت امنای این ستاد هستند.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه این نهاد در سال ۸۲ قبل از تهران در اوج درگیری‌های داخلی عراق راه اندازی شده و بازسازی حرم امیرالمومنین را در نجف بر عهده گرفته بود گفت: سبک سازی ایوان اصلی حرم امام علی (ع) اولین قدم آذربایجان شرقی بود و پس از آن، احداث و ترمیم حسینیه حیدریه، احداث ۲۰۰ چشمه حمام و سرویس بهداشتی و ترمیم دیوار‌های بیرونی حرم به ارتفاع ۱۲ متر از سال ۸۲ تا ۸۴ توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات تبریز اجرا شد.

وی با بیان اینکه بعد از راه اندازی ستاد مرکزی بازسازی عتبات عالیات در سال ۸۴، در ۲۱ شهرستان آذربایجان شرقی هم دفاتر این ستاد راه اندازی شد تصریح کرد: بیش از ۲۰۰ پروژه کوچک و بزرگ تاکنون با مشارکت ستاد بازسازی عتبات عالیات استان اجرا شده که ۱۵۰ پروژه تحویل شده و ۵۰ پروژه بزرگ در دست اجرا است.

داداش زاده سه پروژه مهم ستاد عتبات عالیات که آذربایجان شرقی هم در اجرای آن مشارکت دارد را برشمرد و خاطر نشان کرد: صحن حضرت زهرا (س) در نجف اشرف تا عید غدیر بخش‌های زیارتی آن افتتاح می‌شود که سند افتخارش برای هر متر مربع ۳ میلیون تومان است، پروژه بزرگ صحن حضرت زینب در کربلای معلی در بالاسر حرم حضرت امام حسین (ع) هم که ۵ هکتار وسعت دارد، به دلیل عظمت پروژه همه استان‌ها به ویژه آذربایجان‌شرقی در احداث آن مشارکت دارد و سند افتخار هر متر مربع آن ۴ میلیون است.

وی ادامه داد: پروژه مهم دیگر، ترفیع ۷ متری گنبد حرم سید الشهدا (ع) و لاغر سازی ۴ ستون اطراف ضریح است چراکه بیش از ۲۰۰ سال از احداث حرم می‌گذرد لذا قطر هر ستون ۱۶ تا ۲۰ متر بود که با مهندسی دقیق، به ۲ متر رساندیم که ۳ ستون به اتمام رسیده و ۱ ستون در دست اجرا است و سند افتخار هر خشت طلای این طرح هم برای مشارکت مردم ۳ میلیون تومان است.

این مقام مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان شرقی برخی تبلیغات منفی علیه مشارکت‌های مردمی در این طرح را یادآور شد و با اشاره به اینکه برخی مطرح می‌کنند که در ایران بیکاری و... وجود دارد، چه لزومی دارد این مبلغ به عراق برود؟ اظهار داشت: این پول را مردم هزار تومان، ۵ هزار تومانی تامین کرده اند و دولت نقشی در آن ندارد، ضمن اینکه همه اقلام مصرفی از ایران ارسال می‌شود، این کالا‌ها تولید ایران است و شاغلان طرح هم ایرانی هستند که مصرف تولیدات ایرانی اشتغال را هم در پی دارد.

وی تبلیغ سنگین وهابیون را مورد اشاره قرار داد و گفت: وهابیت به این موضوع دامن می‌زنند، چراکه تا ۹۰ سال پیش ائمه بقیع هم حرم داشتند که وهابیون بقیع را با خاک یکسان کردند و امروز هم به دنبال حذف حرم ائمه در عراق و... هستند.

داداش زاده در ادامه از راه اندازی جشنواره «نشان محبت» به ائمه اطهار در تبریز خبر داد و گفت: فعالان و خیرین صنعت حرکتی برای بازسازی عتبات عالیات آغاز کردند که در آینده این جشنواره در ماه‌هایی غیر از ماه رمضان برگزار می‌شود که عید غدیر و قربان و... برای بهره گیری از ظرفیت مردم و خیرین پیشنهاد شده است.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: دومین نمایشگاه فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات با عنوان «نشان ارادت» هم از ۱۱ تا ۱۸ خرداد از ساعت ۱۲ تا ۲۰ در محوطه مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

وی سهم آذربایجان شرقی برای جذب کمک‌های مردمی برای بازسازی عتبات عالیات را ۳ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه بدون وجود امنیت در عراق، بازسازی بی معنی بود و ممکن بود ساختمان‌های بازسازی شده با نبود امنیت تهدید شود، لذا ضرورت داشت که امنیت حرم‌ها و مدافعین حرم در اولویت قرار گیرد.

داداش زاده اضافه کرد: کمک‌های مردمی به ستاد پشتیبانی مدافعین حرم در سال‌های اخیر بیش از ستاد بازسازی عتبات عالیات بود که با محو داعش، کمک‌های مردمی به سمت ستاد بازسازی رفته است و امیدواریم امسال سهم استان آذربایجان شرقی محقق شود.

وی با تاکید بر اینکه مبلغی که پیش بینی شده، سرانه هر نفر سالانه در کشور و حتی آذربایجان شرقی، ۸۰۰۰ ریال است ابراز داشت: افراد شاغل هم می‌توانند هر روز ۲۰۰ تومان ائمه را در مال خود شریک کنند که این اگر فرهنگسازی شود، می‌تواند در برکت زندگی مردم و حتی مراقبت از اختلاط مال حرام موثر باشد.

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات آذربایجان شرقی در پایان، از طی مراحل پایانی ساخت «نیم ضریح تل زینبیه» توسط هنرمندان تبریز خبر داد و افزود: مجموع طلای به کار رفته در آن یک کیلوگرم است که افتخار آن به نام زرگران تبریزی با اهدای هر طلافروش ۱ گرم ثبت خواهد شد.

 

منبع:تسنیم

 

انتهای پیام/ی

 

ساخت  «نیم ضریح تل زینبیه»  در تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار هنرمندان عتبات عالیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۸۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به عمره مفرده اعزام می‌شوند

محسن مسلمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعزام دانشجویان به عمره مفرده گفت: در این مرحله از عمره مفرده ۱۷۰ نفر از دانشجویان نخبه (دانشجویان پسر) تحت پوشش بنیاد ملی نخبگان در قالب دو کاروان امروز به عمره مفرده اعزام می شوند.

وی ادامه داد: عملیات عمره دانشجویی در بازه محدود امسال انجام شد و فردا آخرین کاروان عمره اعزام می شود بعد از اتمام عملیات حج تمتع زائران عادی عمره اعزام می شوند که دانشجویان نیز اعزام خواهند شد.

معاون پشتیبانی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: برنامه ریزی شده است احتمالا اعزام دانشجویان مهرماه با شروع دانشگاه ها انجام شود رایزنی ها و هماهنگی ها انجام شده که تمام طیف های دانشگاهی اعم از دانشجویان دختر و پسر اساتید و دانشجویان متاهل را دربرمی گیرد.

حجت الاسلام مرتضی مطهری پور رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان نیز به مهر گفت: عملیات عمره دانشجویی در دوره بعدی بعد از اتمام عملیات حج تمتع انجام می شود، سهمیه، ثبت نام و اعزام دانشجویان انجام می گیرد.

رییس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: خداوند را بخاطر این نعمت که بعد از ۹ سال وقفه آغاز شد شاکر هستیم که بعد از وقفه طولانی این توفیق حاصل شد.

وی گفت: ستاد عمره در سال ۷۶ با یک کاروان استادی فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر تنها مجموعه رسمی و متولی اعزام دانشگاهیان به حج و عتبات مقدسه است و تا به امروز بیش از دو دهه در حال فعالیت است.

کد خبر 6093795

دیگر خبرها

  • ۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به عمره مفرده اعزام می‌شوند
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در تبریز
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • بهره‌برداری از ۸۰ درصد پروژه‌های آموزشی تبریز
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • حضور اسکواش باز البرزی در اردوی تیم ملی دختران جوان و نوجوان