Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار دورود گفت: یک طرح جامع در سطح استاندارد و جهانی برای دریاچه گهر تدوین شود.

به گزارش ایسنا، صیدعلی کورانی‌فر اظهار کرد: وضعیت دریاچه گهر قابل توجیه نیست، حتی سرویس بهداشتی و آب شرب در آنجا وجود ندارد.

وی ادامه داد: این دریاچه می‌بایست به اقتصاد مردم کمک کند اما ابتدایی‌ترین خدمات گردشگری در آنجا ارائه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کورانی‌فر یادآور شد: دو هتل در مسیر گردشگری دریاچه وجود دارد که متأسفانه سه سال است که توسط بانک ملت تملک شده است. سرمایه مردم نباید بلاتکلیف باشد. لذا بانک ملت این هتل‌ها را راه‌اندازی یا واگذار کند.

فرماندار بیان کرد: گهر سرمایه مردم دورود بوده که اگر از آن استفاده نکنیم ممکن است دیگران از آن استفاده کنند.

وی به بحث مالکیت دریاچه گهر اشاره کرد و افزود: بر اساس نقشه تقسیمات کشوری مصوب هیات وزیران به طور کامل این دریاچه در حوزه شهرستان دورود قرار دارد.

کورانی‌فر گفت: در بحث تأمین زیرساخت‌های دریاچه کار باید به صورت سیستمی انجام شود، یعنی هر کدام از دستگاه‌ها کار خود را به خوبی انجام دهند و بخشی‌نگری در موضوعات باید از بین برود.

فرماندار دورود با بیان اینکه دو راهکار بلند و کوتاه مدت پیش روی ماست، تصریح کرد: در کوتاه مدت با توجه به آغاز فصل گردشگری در چند روز آینده می‌بایست وضعیت سرویس بهداشتی، آب شرب و پل بعد از گردنه پنبه کار مشخص شود. در درازمدت نیز باید یک طرح جامع در سطح استاندارد و جهانی برای منطقه تدوین شود.

وی با بیان اینکه عدم آنتن‌دهی تلفن همراه در دریاچه توجیه‌پذیر نیست، افزود: شرکت مخابرات می‌بایست هر چه سریع‌تر و تا قبل از آغاز فصل گردشگری این مشکل را حل کند. راهداری نسبت به تسطیح  مسیر و نصب علائم هشدار دهنده، نیروی انتظامی نسبت به تأمین امنیت گردشگران و شهرداری نیز اقدامات تخلیه زباله و توزیع کیسه زباله را در دستور کار خود قرار دهند.

فرماندار دورود افزود: ادارات صنعت، معدن تجارت، تعزیرات، شبکه بهداشت و میراث فرهنگی بر کالاهایی که در مسیر و محل دریاچه ارائه می‌شوند؛ نظارت داشته باشند.

کورانی‌فر تاکید کرد: باید خدماتی برای این جاذبه گردشگری زیبا تعریف کنیم تا هزینه‌های ساماندهی دریاچه از این طریق تأمین شود. هر کسی که در دریاچه گهر خدماتی ارائه می‌دهد می‌بایست شناسنامه، صلاحیت، تخصص و توان کافی داشته باشد.

وی در پایان گفت: در شورای برنامه‌ریزی سال جاری از سرجمع اعتبارات مبلغی برای ساماندهی دریاچه گهر در نظر گرفته خواهد شد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام درياچه گهر منطقه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۳۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی

تین نیوز

 مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۶۶۰ هزار مسافر و گردشگر بین بنادر مسافری و گردشگری شرق این استان تردد کردند.

 به گزارش تین نیوز، حمیدرضا محمدحسینی تختی امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۶۰ هزار و ۵۴۳ مسافر و گردشگر در بنادر شرق استان جابه جا شدند که بیش ترین آن ها از مسیر دریایی بندر شهید حقانی بوده است.

محمدحسینی تختی تعداد این مسافران و گردشگران از مسیر بندر شهید حقانی به جزایر مقصد جزایر قشم، هرمز و بالعکس را به 397 هزار و 847 نفر اعلام کرد که این میزان نسبت به سال گذشته چهار درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به افزایش ۹ درصدی تردد در مسیر بندر هرمز به بنادر شهید ذاکری (قشم) و شهید حقانی نیز گفت:  در این بازه زمانی 260 هزار و 481 هزار مسافر و گردشگر از طریق این بندر جا به جا شدند.

محمدحسینی تختی، امضای تفاهم نامه همکاری بین وزارت راه و شهرسازی، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت کشور، توسعه بندر شهید حقانی را گامی مهم در ارتقا بزرگترین پایانه مسافری دریایی کشور دانست.

مدیر بنادر شرق هرمزگان گفت: هرساله تعداد زیادی از گردشگران و شهروندان برای انجام سفرهای دریایی خود به مقاصد جزیره قشم، هرمز و ابوموسی انتخاب می کنند و  امضای این تفاهم نامه نیز با هدف گذاری تبدیل این بندر به قطب مسافری و تفریحی در جنوب کشور صورت گرفت.

به گفته وی؛ طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و گردشگری کمک ارزنده ای به اقتصاد گردشگری استان خواهد بود.

 لازم به ذکر است؛ بنادر شهید حقانی،هرمز و خورهای تفریحی خلاصی در شهرستان جاسک، آذینی در شهرستان سیریک و خور تیاب در شهرستان تیاب به عنوان مهم ترین بنادر مسافری شرق استان هرمزگان به شمار می رود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • روستای فهرج یزد در مسیر جهانی شدن + فیلم بنای ناشناخته پیش از اسلام
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد