Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزآنلاین > گزارش - همشهری آنلاین:
امکان ترابردپذیری شماره‌های اختصاصی مشترکان در شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات تلفن همراه هر چند در گام اول شیرین به نظر می‌رسد اما در ادامه به یک دردسر عظیم تبدیل می‌شود.

به گزارش همشهري آنلاين، آنچه در اين گزارش مي‌خوانيد تجربه عيني يكي از مشتركان همراه اول است كه اواخر سال گذشته شماره خود را به ايرانسل ترابرد كرد و وقتي پس از يك ماه هوس بازگشتن به همراه اول به سرش زد، نمي‌دانست در ابتداي راهي است كه پاياني بر آن متصور نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر اين مشكل براي شما هم پيش آمده يا در آينده مي‌خواهيد شماره‌تان را ترابرد كنيد، ابتدا نگاهي به اين گزارش بيندازيد.

براي مشتركي كه بيش از 15 سال با زير و بم خدمات يك اپراتور همراه بوده، ورود به فضاي يك اپراتور ديگر شبيه جابه‌جا شدن ميان اندرويد و ios است؛ جذاب و شيرين در نگاه اول و پردردسر در ادامه راه. نكته اميدبخش اينجاست كه تبليغات هر دو اپراتور شما را به بازگشتن اميدوار مي‌كند؛ درست بسان اينكه با خريدن يك گوشي تازه بخواهيد به همان سيستم عامل آشنا و محبوب خودتان برگرديد و سري را كه درد نمي‌كند، دستمال نبنديد.

ترابرد از همراه اول به ايرانسل گرچه اندكي دردسر دارد اما پس از يكي دو تلاش نافرجام سرانجام به نتيجه مي‌رسد. از جمله اين تلاش‌ها تسويه‌حساب كامل با اپراتور مبدا (اينجا همراه اول) است. پس از آنكه همه مراحل را پشت سر مي‌گذاريد و سيمكارت تازه خود را در خانه تحويل مي‌گيريد، ناگهان يك روز صبح پيامكي دريافت مي‌كنيد كه به شما هشدار مي‌دهد از چند ساعت بعد ديگر خدمات اپراتور همراه اول شامل حال شما نمي‌شود و بايد به اپراتور تازه نقل مكان كنيد.

پس از چند روز و چند هفته كه به هر دليل مي‌خواهيد به اپراتور اصلي خودتان برگرديد و به اصطلاح ترابرد كنيد، نمي‌دانيد در چه دامي گرفتار شده‌ايد. مراجعه به سايت همراه اول و بخش ترابرد، راهي ساده پيش پايتان مي‌گذارد. كافي است اطلاعات شخصي‌تان (شناسنامه‌اي) را وارد كنيد و پس از تعيين محل دريافت سيمكارت، روند ثبت نام را نهايي كنيد. اينجاست كه يك ظهور يك عبارت عجيب روي صفحه، زندگي را به كام‌تان تلخ مي‌كند.

«حداقل یکی از مقادیر واردشده با اطلاعات سازمان ثبت احوال مطابقت ندارد.» در چند بار اول خوشبينانه برمي‌گرديد و صحت اطلاعات واردشده را بازبيني مي‌كنيد اما از آنجا كه هر ايراني اطلاعات دقيق شناسنامه‌اي خود را مي‌داند و از بر است، هر بار ظاهر شدن اين پيام روي صفحه بدون اينكه مشخص كند كدام اطلاعات ناقص يا اشتباه است، بسان پتكي است كه روي سر كاربر بخت‌برگشته مي‌خورد.

يكي از راه‌هاي حل اين مشكل تماس با شماره 9990 است. پس از چند دقيقه انتظار، كاربري از آن سوي خط شما را به تامل بيشتر فرامي‌خواند چون «سيستم در حال به‌روزرساني است.» بعد تصميم مي‌گيريد مراجعه به فروشگاه همراه اول را تجربه كنيد كه در سايت توصيه شده است. اين راه هم بار اول ناكام مي‌ماند چون «سيستم در حال به‌روزرساني است» و از دست اپراتورها تا «دو سه هفته آينده» كاري برنمي‌آيد.

پس از چند هفته كه پايگاه آنلاين همان پيام «حداقل یکی از مقادیر واردشده با اطلاعات سازمان ثبت احوال مطابقت ندارد» را به شما تحويل مي‌دهد، تصميم مي‌گيريد دوباره به فروشگاه مراجعه كنيد. اين بار ظاهرا به‌روزرساني سيستم تمام شده و چون فردا قرار است آقاي وزير ارتباطات از ساختمان همراه اول بازديد و چند طرح را افتتاح كند، همه با روي خوش از شما پذيرايي مي‌كنند. هر چند اين بار هم كاري پيش نمي‌رود.

به توصيه يكي از خانم‌ها، با شماره 9990 تماس مي‌گيريد و «تيكت» مي‌گذاريد. آقاي آن سوي خط مشكل را گردن ايرانسل مي‌اندازد كه براي دادن اطلاعات همكاري نمي‌كند «چون نمي‌خواهد مشتركانش را راحت از دست بدهد.» با 700 تماس مي‌گيريد و كارشناس ايرانسل اعلام مي‌كند شما را با همان اطلاعات ارائه‌شده از سوي همراه اول پذيرفته و دليلي ندارد سر راه بازگشت شما به اپراتور قبلي سنگ بيندازد.

تماس دوباره با 9990 يك راه تازه پيش پاي شما مي‌گذارد؛ تماس با 195 و شكايت به وزارت ارتباطات. اين را هم در نظر بگيريد كه هر كدام از اين تماس‌ها دست‌كم بين سه تا پنج دقيقه تا وصل شدن به افراد پاسخگو زمان مي‌برد و ممكن است طرح مساله هم همين مدت طول بكشد. به توصيه كارشناس 195، بايد به سايت 195.ir برويد و شكايت خود را ثبت كنيد؛ سامانه‌اي كه با اين نشاني وجود خارجي ندارد و نشاني دقيق آن اين است: 195.ict.gov.ir

تقريبا يك هفته بعد پيامكي به شما مي‌رسد به اين مضمون كه شكايت بررسي و پاسخ آن داده شده است. با مراجعه به سايت درمي‌يابيد شكايت وارد دانسته نشده و اپراتور همراه اول بايد مشكل را برطرف كند. ضمن اينكه سه روز وقت داريد به راي صادرشده اعتراض كنيد. چاره كار تماس دوباره با 9990 است و تعريف كردن داستان از ابتدا تا امروز. قول پيگيري مي‌دهند و شما كه اميدوار شده‌ايد، منتظر رسيدن پيامك يا تماس از سوي كارشناسان همراه اول مي‌مانيد.

يك هفته بعد، خانم كارشناس صبح زود تماس مي‌گيرد و از رفع مشكل خبر مي‌دهد. همان‌جا وارد سايت مي‌شويد و همان پاسخ هميشگي را دريافت مي‌كنيد: «حداقل یکی از مقادیر واردشده با اطلاعات سازمان ثبت احوال مطابقت ندارد.» دوباره برايتان يك تيكت ثبت مي‌كنند تا مشكل را بررسي كنند و نتيجه را به شما خبر بدهند. تذكر اين نكته كه در چند نوبت گذشته هم تيكت ثبت شده، موثر نمي‌افتد و چاره كار همان است كه خانم كارشناس مي‌گويد.

چند روز مي‌گذرد و شما نااميد از ترابرد شماره‌تان به اپراتور پيشين، با كارشناس 195 تماس مي‌گيريد. پاسخي ندارد و پيشنهادش، ثبت شكايت در سايت 195 است. شايد نمي‌داند شما تمام اين راه را رفته و نوميد برگشته‌ايد. او هم مامور است و معذور و اين از لحن صدايش كاملا پيداست.

يك ماه تلاش شما براي ترابرد شماره‌تان به نتيجه نرسيده و بعيد است به اين زودي‌ها مشكل حل شود. اطلاعات شخصي شما را اپراتورهاي تلفن همراه گروگان گرفته‌اند و آنها هستند كه تصميم مي‌گيرند تا كي بايد در اين اپراتور بمانيد يا از آن يكي خارج شويد. اين راهي است كه حتي به تركستان هم ختم نمي‌شود...

در همین زمینه: بررسی موضوع افشای اطلاعات مشترکان موبایل | هنوز چیزی ثابت نشده است واکنش تند وزیر ارتباطات به یک اقدام اپراتورها

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۳۲۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر عادی شده: یک گزینه دیگر به بایرن نه گفت!‏

به گزارش "ورزش سه"، به نظر می‌رسد عبارت «سر نخواستن بایرن ‏دعواست» به این زودی‌ها از تیتر رسانه‌ها حذف نخواهد شد. امروز ‏یک گزینه دیگر که به عنوان جانشین احتمالی توماس توخل از او نام ‏برده می‌شد به صراحت به بایرنی‌ها جواب منفی داد. ‏

روجر اشمیت، سرمربی آلمانی بنفیکا، امروز در نشست خبری دیدار ‏تیمش با فامالیسائو شرکت کرده بود. همانطور که انتظار می‌رفت ‏خبرنگاران از او درباره ترک بنفیکا و پیوستن به بایرن به عنوان ‏جانشین توماس توخل سوال کردند و اشمیت لبخندزنان این شایعات ‏را قویا تکذیب کرد. ‏

سرمربی بنفیکا گفت:" چند بار باید به این سوال جواب بدهم؟ من ‏اصلا در بازار نیستم. در بنفیکا مشغول به کار هستم و عاشق شغلم ‏هستم. دلم نمی‌خواهد کسی با من تماس بگیرد، هیچکس، مطلقا ‏هیچکس. موضع من کاملا روشن است. برایم روشن است که تا سال ‌‏2026 در بنفیکیا خواهم ماند. اصلا انتظار نداشتم چهار بار قهرمان ‏لیگ بشوم ولی کار کردن در پرتغال چالش بزرگی است. ما فصل ‏خوبی داریم که البته شاید آنقدر خوب نباشیم که قهرمان شویم ولی ‏اگر به وضعیت دو سال پیش بنفیکا نگاه کنید و با الان مقایسه‌اش ‏کنید می‌بینید که کاملا فرق کرده. تمرکز من روی باشگاهم است و از ‏اینجا بودن خیلی راضی‌ام. در بنفیکا پتانسیل بالایی برای بهتر شدن و ‏بیشتر جام گرفتن می‌بینم و دو هفته پیش و یک هفته پیش همین ‏حرف را زدم. در این مدت هیچ چیز تغییر نکرده". ‏

دیگر خبرها

  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر ۲۴ ساله در تهران
  • ‌گروگانگیری در شیراز
  • گروگانگیری ۱۰۰ میلیاردی دختر نوجوان در تهران / متهم دستگیر شد
  • ‌گروگانگیری فرد ۵۶ ساله در شیراز
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟
  • نکونام: هر کاری دلم بخواهد می‌کنم
  • پایان حملات نکونام به خطیر؟ | یعنی واقعا راحت شدیم؟
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • کورتوا: چه روز خوبی، اگر تیم بخواهد من آماده‌ام
  • دیگر عادی شده: یک گزینه دیگر به بایرن نه گفت!‏