Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد نفریه (مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، در رابطه با وضعیت روحی و روانی کودکانی که با مادران خود در زندان زندگی می‌کنند، هشدار داد.

نفریه با اشاره به تفاهم‌نامه ۱۰ ساله بین بهزیستی و سازمان زندان‌ها گفت: طبق این تفاهم‌نامه کودک بالای دو سال نباید در زندان‌ها بمانند؛ چراکه اثر تربیتی خوبی برای کودک ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور بیان داشت: کودکان زیر دو سال اگر رابطه عاطفی با مادر داشته باشند یا اینکه از شیر مادر تغذیه کنند، بهتر است در کنار مادران خود زندگی کنند؛ در غیر اینصورت بهتر است که این کودکان تحویل بهزیستی شده و در شیرخوارگاه ها نگهداری شوند تا بعد از پایان محکومیت مادر به خانواده بازگردانده شوند.

نفریه تاکید کرد: بهزیستی در حال حاضر به هیچ عنوان توصیه نمی‌کند که کودکان بالای دو سال در زندان زندگی کنند؛ چرا که محیط زندان اثرات مخربی در زندگی آنها خواهد داشت.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در ادامه گفت: برای راه‌اندازی مهدکودک یا شیرخوارگاه در سه زندان اقداماتی صورت گرفته که دو مهدکودک راه اندازی شده است. در زندان‌هایی که بیش از ۱۰ کودک در آن حضور دارند شیرخوارگاه‌هایی در کنار زندان راه اندازی شدند. بهزیستی آمادگی دارد که به هر زندانی که خواهان این شیرخوارگاه‌ها یا مهدهای کودک است، کمک کند. همچنین برای آموزش مربیان این کودکان نیز بهزیستی حاضر است خدمات ارائه کند.

او در ادامه تاکید کرد: طبق تبصره ۱ ماده ۶۹ آیین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها که اجازه داده است محکومین اطفال خود را تا سن دو سال در زندان نگهداری کنند، مادرها این اجازه را کسب می‌کنند. بهزیستی بارها تاکید کرده است که کودک بالای دو سال به هیچ عنوان نباید در زندان نگهداری شود و کودک زیر دو سال هم در صورتی که ارتباط تنگاتنگی بین کودک و مادر وجود داشته باشد، بهتر است که در نزد مادر باشد و به هیچ وجه قبول نداریم که کودک بالای دو سال در زندان نگهداری شود و بهزیستی برای این که این اتفاق کمتر رخ دهد بارها اعلام کرده است آماده پذیرش کودکانی است که مادر زندانی دارند.

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: اخیرا بسیاری از قضات محکومیت جایگزین برای مادرانی که با بچه‌های خود ارتباط خوبی دارند را در نظر می‌گیرند تا اگر امکان آن باشد، مادران در زندان نمانند. مادرهایی هم که شاکی خصوصی دارند توسط کمپین‌های حامی مادرانی که محکومیت غیرعمد دارند، حمایت می‌شوند؛ بخصوص مادرانی که مجازات‌های مالی‌ دارند که این مجازات‌ها توسط این کمپین‌ها پرداخت می‌شود و امیدواریم به این ترتیب مادری در زندان نماند؛ بنابراین انواع محکومیت‌های جایگزین می‌تواند به کودکان کمک کند.

او در ادامه تاکید کرد که نبود مادر در خانواده آسیب‌های اجتماعی شدیدی را متوجه فرزندان می‌کند و این نظریه براساس اصول تربیتی است.

نفریه در پاسخ به این سوال که گزارش‌هایی مبنی بر حضور کودکان بالای دو سال و البته با سن ۶ یا ۷ سال در زندان رسانه‌ای شده است، آیا این مساله صحت دارد یا خیر، بیان داشت: هیچ گزارشی در رابطه با حضور کودکان ۶ یا ۷ سال توسط سازمان زندان‌ها به بهزیستی داده نشده است. ۱۰ سال است که این مساله جا افتاده است که کودک نباید بعد از دو سالگی در زندان باشد. یکی از گروه‌های هدفی که می‌توانند به راحتی کودکان خود را به ما بسپارند مادران زندانی هستند. بنابراین گزارشی در این رابطه به ما نرسیده است و اگر کسی در این رابطه گزارشی داشته باشد قطعا به بهزیستی اطلاع دهد تا سریعا وارد موضوع شویم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بهزیستی مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، بهزيستي در اين طرح کار ارجاع و پرداخت کمک هزينه براي جراحي و خريد عينک را بر عهده دارد.
شهبازي مدير کل بهزيستي استان کرمانشاه گفته :طرح غربالگري بينايي در سنين طلايي 3 تا 6 سال موجب ميشود تا با تشخيص و درمان زود هنگام مشکلات بينايي / از معلوليت کم بينايي و نابينايي پيشگيري شود .
به گفته شهبازي قرار است بهزيستي استان کرمانشاه درصورت نياز کودکان به درمانهاي بعدي /مانند جراحي وعينک براي خانواده هاي تحت پوشش همه هزينه ها و براي ديگر خانواده ها هم بخشي از هزينه ها را پرداخت کند
آنطور که شهبازي مي گويد پارسال 66 هزار کودک کرمانشاهي در پوشش طرح غربالگري بينايي قرار گرفتند . از اين شمار 700 کودک که نيازمند درمان هاي بعدي بودند به مراکز تخصصي ارجاع شدند کمک هزينه هاي درمان از 2 تا سي ميليون تومان به آنان پرداخت شده است .
غربالگري بينايي و شنوايي نوزادان و کودکان و همچنين غربالگري ژنتيک از راهکاري هاي پيشگيرانه بهزيستي براي کاهش و درمان معلوليت هاي جسمي و حرکتي است .
پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي مانند اعتياد آموزش هاي پيش از ازدواج و مهارت هاي زندگي هم در بخش آموزش دنبال ميشود

دیگر خبرها

  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • مگر دیوانه ام که به روانشناس مراجعه کنم؟!/ تفاوت روانشناس با روانپزشک چیست؟
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • ارسال ۹۲ تن دارو به افغانستان
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • چگونه کودکانی قد بلند داشته باشیم؟