Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا خواجه ای، مسئول ستاد هماهنگی مناطق زلزله زده کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز به آخرین اقدامات صورت گرفته در مناطق زلزله زده کرمانشاه اشاره کرد و گفت: نزدیک به هفت ماه از زلزله کرمانشاه می گذرد که در این مدت زمان ذکر شده، حدود 24 هزار و 500 واحد آواربرداری، 11 هزار و 700 واحد اجرای کنوانسیون، هفت هزار و 800 واحد اجرای اسکلت و نزدیک به پنج هزار واحد ترمیم سقف و دیوار چین انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواجه ای با بیان اینکه در حال حاضر 90 هزار واحد برای اخذ تسهیلات به بانک های عامل معرفی شدند که تا به امروز از این تعداد 65 هزار واحد موفق به عقد قرارداد و اخذ تسهیلات شدند، گفت: روندی که اکنون شاهد آن در منطقه هستیم روند مطلوبی است و اقدامات صورت گرفته از سرعت عمل بالایی برخوردار هستند، امیدواریم تا در صورت مناسب بودن وضعیت اقلیم و شرایط جوی، تعهدات خود را هرچه زودتر به پایان برسانیم.

مسئول ستاد هماهنگی مناطق زلزله زده کرمانشاه با اشاره به اینکه بازسازی واحدهای آسیب دیده نیازمند مشارکت 100 درصدی مردم است، افزود: در حال حاضر مدیریت و هزینه کرد بر عهده خود مردم است، واحدهای مسکونی در روستاها به دلیل تخریب کامل نسبت به دیگر واحدهای آسیب دیده در اولویت هستند که در صورت مساعد بودن مشارکت مردم تا پایان شهریور حدود 12 هزار واحد مسکونی به بهره برداری خواهند رسید.

اتمام بازسازی واحدهای مناطق شهری کرمانشاه تا اواسط سال 98

او با اشاره به زمان اتمام بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده در شهرهای منطقه زلزله زده کرمانشاه، گفت: بازسازی واحدهای آسیب دیده در شهرها نسبت به مناطق روستایی به دلیل مشکلات موجود در شهرها مانند صدور پروانه توسط شهرداری و ارائه نقشه از سوی سازمان نظام مهندسی نیازمند زمان بیشتری هستند که براساس برنامه ریزی های صورت گرفته تا اواسط سال 98 بازسازی این واحدها به اتمام خواهد رسید.

خواجه ای خاطرنشان کرد: در حال حاضر نزدیک به یک هزار واحد احداثی و 34 هزار واحد تعمیری اتمام و به متقاضیان تحویل داده شده است اما بحثی که اکنون وجود دارد تعهد بنیاد مسکن است که واحدها به صورت کلید تحویل نیستند بدین معنا که باید امکان بهره برداری وجود داشته باشد و اقدامات سلیقه ای و نازک کاری واحدها باید توسط خود متقاضیان صورت می گیرد.

مسئول ستاد هماهنگی مناطق زلزله زده کرمانشاه با بیان اینکه چیزی حدود پنج هزار و 500 واحد پول پرداخت شد و مابقی از کانکس استفاده کردند، اظهار داشت: در مجموع حدود 21 هزار و 200 واحد کانکس یا پول کانکس به افراد حاضر در این منطقه تحویل داده شده است اما اکنون صحبت ها در زمینه اسکان موقت به پایان رسیده و مردم با قدرت به دنبال اتمام بازسازی واحدهای مسکونی خود هستند.

او گفت: در حال حاضر به دلیل پس لرزه های موجود در این منطقه، افراد شب را برای خواب در چادر یا کانکس اسکان می کنند در حالی که واحد آنها تکمیل و قادر به اسکان در واحدهای مسکونی خود هستند.

ساخت و ساز واحدهای آسیب دیده تحت تاثیر افزایش قیمت مصالح ساختمانی نبود

خواجه ای به تاثیر افزایش قیمت مصالح ساختمانی در ساخت و ساز واحدهای آسیب دیده منطقه زلزله زده کرمانشاه اشاره کرد و گفت: قراردادهایی که برای تهیه مصالح ساختمانی این منطقه بسته شد برای قبل از گرانی ها بود، بنیاد مسکن میلگردهای ارزان قیمت را در این منطقه توزیع کرد، بتن آماده و آهن آلات با قیمت سال گذشته توزیع شده است بنابراین واحدهای ساخته شده تحت تاثیر افزایش قیمت مصالح ساختمانی قرار نگرفتند اما برخی دیگر از مسایل وجود دارد که قیمت آنها تابع بازار هستند و نمی توان از آن ها چشم پوشی کرد.

مسئول ستاد هماهنگی مناطق زلزله زده کرمانشاه در پایان گفت: علیرغم وجود اختلاف مابین وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی شاهد هیچ گونه کم کاری از سوی سازمان نظام مهندسی این استان در بازسازی واحدها نبودیم و همین طور سازمان نظام مهندسی تخفیف ویژه ای را برای طراحی واحدهای آسیب دیده شهری در نظر گرفت که حدود دو هزار و 200 پلاک پروانه صادر و نقشه را طراحی کرده است.

401

مناطق زلزله زده کرمانشاه تسهیلات سازما نظام مهندسی وزارت راه و شهرسازی قیمت مصالح ساختمانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مناطق زلزله زده کرمانشاه تسهیلات وزارت راه و شهرسازی قیمت مصالح ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۱۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اتباع بیگانه و قاچاق سوخت دو مساله اصلی هرمزگان است
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • اتمام فونداسیون ۱۳۲۴ واحد نهضت ملی مسکن در بندرلنگه
  • اتمام واکسیناسیون مرحله اول فلچ اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی