Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - استاندار مازندران گفت: بحث آب يک موضوع حياتي است و در دولت بر مديريت ويژه منابع و مصارف حوزه آب تاکيد شده است.
به گزارش خبرگزاري آريا ، محمد اسلامي، استاندار مازندران در جلسه شوراي حفاظت منابع آب استان با اشاره به اين که بحث آب يک موضوع حياتي است و در دولت بر مديريت ويژه منابع و مصارف حوزه آب تاکيد شده است، عنوان کرد: جهان با تغييرات اقليمي مواجه است و ايران هم از اين تغييرات، متاثر است و ضرورت دارد نگاهمان را به مصرف و تامين منابع آب عوض نماييم و فرهنگ مصرف را اصلاح کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار بر ضرورت مهار روان آب ها تاکيد کرد و گفت: تلفات شبکه آب شرب شهري و کشاورزي با اجرا و تقويت زيرساخت ها بمنظور بهره وري آب کاهش يابد.
مقام عالي دولت در مازندران، بر تعيين تکليف چاه هاي فاقد پروانه تاکيد کرد و افزود: ساز و کار مديريت کم آبي در سال جاري در قالب يک برنامه هماهنگ ارايه شود و برنامه جامع مقابله با کم آبي استان براي طرح و تصويب در کارگروه ملي سازگاري با کم آبي کشور در اسرع وقت تهيه گردد.
اسلامي با بيان اين که دوران پرآبي سپري شده است و بايد مصرف بهينه آب در بخش هاي مختلف نصب العين همه قرار گيرد، تصريح نمود: بايد براي کساني که آب گران قيمت را بي رويه مصرف مي کنند، رقم آب بها را افزايش داد.
استاندار بر احيا و تعادل بخشي منابع آب زيرزميني و مديريت و کيفيت منابع آب با استقرار صنايع و حفاظت کيفي رودخانه ها و مجاري تاکيد کرد و بيان داشت: نصب کنتور هوشمند، توسعه سامانه آبياري نوين و توسعه کشت گلخانه اي در راستاي کاهش مصرف آب دنبال شود.
رييش شوراي حفاظت منابع آب استان، بر ارايه طرح آبخيزداري سال 97 و طرح دراز مدت و اعتبارات مورد نياز اين بخش تاکيد کرد.
در آغاز اين جلسه يخکشي، مدير عامل آب منطقه اي استان، گزارشي از وضعيت منابع آب و برنامه پيش روي اين بخش ارايه کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۱۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها تهیه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج حشمتی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست به مناسبت هفته زمین اظهار کرد: با توجه به نامگذاری روز زمین پاک در سال ۱۴۰۳ با شعار «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» به استقبال این روز رفتیم و به منظور اشاعه فرهنگ محیط زیستی برنامه‌هایی در قالب هفته زمین پاک مدنظر قرار دادیم.

وی در ادامه گفت: سعی داریم با مکاتبه و فراخوان کلیه دستگاه‌های دولتی به منظور گرامیداشت و اجرای برنامه‌های مختلف در این روز، شرکت در برنامه‌های تلویزیونی، ساخت تیزر و همراهی با خبرنگاران در قالب بازدیدهای یک‌روزه در آگاهی‌بخشی به کلیه آحاد جامعه و دستگاه‌های ستادی و استانی به منظور حفظ محیط زیست قدم تأثیرگذاری برداریم.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: مطابق آمارهای جهانی استفاده از پلاستیک‌ها از ۱.۵ میلیون تن در سال ۱۹۵۰ به ۲۳۲ میلیون تن در سال ۲۰۱۰ رسیده است و با برآورد ۴ درصدی افزایش میزان سالیانه آن‌ها، قطعاً نگرانی برای محیط زیست وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه میکروپلاستیک‌ها به دلیل وجود مواد شیمیایی مضر و قابلیت جذب، انتشار آلاینده‌های آلی پایدار به عنوان تهدیدی برای کیفیت آب و اکوسیستم‌ها تلقی می‌شوند، ادامه داد: پلاستیک‌ها با توجه به منبع تولید به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می‌شوند و تجمع آن‌ها در سیستم‌های آبی بسیار آسیب‌زاست.

حشمتی اضافه کرد: انواع مختلف بیوپلاستیک‌ها که شامل پلاستیک‌های سلولزی، پلی‌استرهای آلیفاتیک، پلی لاکتیک اسید و رزین‌های پلی آمید می‌شوند نیز جز مخاطرات انسان‌ساخت برای زمین هستند.

وی یادآور شد: حدود ۲۰ میلیون پسماند عادی (شهری و روستایی) و ۴۵ میلیون تن پسماند کشاورزی در سال در سطح کشور تولید می‌شود همچنین تولید ۱۱ میلیون تن پسماند صنعتی و ویژه، ۴۰۰ هزار تن پسماند عفونی سالیانه گزارش شده است. با این مقادیر تولید پسماند در کشور و عدم رعایت ملاحظات دفع اصولی آن‌ها تصور زمین پاک مقدور نخواهد بود.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: ایجاد و گسترش سامانه جامع محیط زیست برای رصد نقل و انتقال پسماندها و مدیریت صحیح آن‌ها از اصلی‌ترین سیاست‌های ما در معاونت است. ابزارهای برخط نظارت بر حسن انجام تکالیف تولیدکنندگان مطمئناً کمک راهبردی به سازمان خواهد کرد همچنین طی دو سال اخیر ۲۹ جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند برگزار و تکالیف دستگاه‌های اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های مدیریت پسماند در آن بررسی و تصمیم‌گیری شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، حشمتی تاکید کرد: رسیدگی به بیش از ۱۰ هزار درخواست در سامانه نقل و انتقال پسماندها نشانگر جدیت سازمان در این بخش است. احصا و پیگیری وظایف دستگاه‌ها در قانون مدیریت پسماندها، تدوین پیش‌نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها، درخواست اصلاح مواد ۱۲ و ۳۶ آئین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماندها، تدوین و پیگیری انجام آئین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی و سایر موارد در دست اقدام از عملکردهای این حوزه در سال پیش است.

کد خبر 6085646

دیگر خبرها

  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • منابع و مصارف هدفمندی در بودجه ۱۴۰۳/ پیشنهاد پرداخت یارانه تشویقی کالابرگ الکترونیکی
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت سیزدهم است
  • حق بیمه کارگران برا اساس دستمزد واقعی است
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها تهیه شد
  • شیر خشک موضوع اصلی نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی شد
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به مقوله فرهنگ
  • افزایش مصرف آب مشترکان گلستانی با گرمای تدریجی هوا/مردم از مصارف غیرضروری خودداری کنند
  • اعلام دستمزد غیرواقعی حقوق بیمه‌شدگان تامین اجتماعی را ضایع می‌کند
  • یوسف نوری استاندار مازندران شد/ انتخاب شفقت به عنوان استاندار لرستان