Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، طی روزهای گذشته دانشجویان واحدهای مختلف دانشگاه آزاد در سطح شهر تهران به موضوع انتقال واحدهای این دانشگاه به منطقه سوهانک اعتراض داشتند که این اعتراضات از دانشجویان واحد هنر تهران مرکز آغاز و در دیگر واحدهای این دانشگاه در سطح تهران نیز ادامه یافت.

براساس اعلام یکی از مسئولان دانشگاه آزاد ساختمان سوهانک کمیته امداد به این دانشگاه رسید تا بستری فراهم شود که واحدهای پراکنده شهر تهران در یک مکان تجمیع شوند چراکه به گفته صالح اسکندری رئیس سازمان امور رسانه ها، چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد بسیاری از ساختمان های فعلی واحدهای دانشگاه که در مرکز شهر قرار دارند علاوه بر عدم وجود مقاومت با مشکلات زیرساختی و آموزشی نیز مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که هنوز به طور دقیق مشخص نیست کدام یک از واحدهای این دانشگاه به منطقه سوهانک منتقل خواهند شد.

ساختمان سوهانک کمیته امداد ۷۰ هزار متر مربع مساحت دارد و تا چندماه گذشته قرار بود مشکل پراکندگی ساختمان های دانشگاه خواجه نصیر در شهر تهران را حل کند اما به دلیل مشکلات مالی این دانشگاه نتواست پیش پرداخت اولیه را تامین کند و در نهایت این ساختمان به دانشگاه آزاد رسید.

در همین راستا درصدد آمدیم با علی خاکی صدیق رئیس دانشگاه خواجه نصیر در خصوص آخرین وضعیت ساختمان سوهانک و چرایی عدم تحقق پروژه تجمیع این دانشگاه پس از ۴۰ سال گفتگویی داشته باشیم.

به دلیل برخی تعلل ها در تامین هزینه پروژه تجمیع دانشگاه عملیاتی نشد

علی خاکی صدیق رئیس دانشگاه خواجه نصیر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قرار بود دانشگاه خواجه نصیر با کمک دولت ساختمان سوهانک کمیته امداد را خریداری کند و در آنجا تجمیع شود اما به دلیل برخی تعلل ها در تامین هزینه این ساختمان به دانشگاه آزاد فروخته شده است.

وی افزود: در دانشگاه خواجه نصیر حدود ۲.۵ سال است که بر روی این پروژه بررسی صورت گرفت و تمام افرادی که مسئولیت های کلان داشتند با موضوع انتقال دانشگاه خواجه نصیر به ساختمان سوهانک موافقت کرده بودند.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر اظهار داشت: وزیر وقت علوم، معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت این موضوع را تایید کرده بودند و ما براساس تایید این نهادها به دنبال اجرای این پروژه  بودیم.

خاکی صدیق تاکید کرد: قرار بود مبلغی به عنوان پیش پرداخت از سوی دولت به کمیته امداد ارائه شود و با فروش ساختمان های این دانشگاه این مبلغ تامین شود.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: بنا بود هزینه پیش پرداخت اولیه تامین شود اما متاسفانه بخش هایی تعلل کردند و این پول به دانشگاه اختصاص داده نشد.

خاکی صدیق اظهار داشت: علی رغم قول های داده شده و پیگیری های صورت گرفته نتوانستیم از بانک وام بگیریم و یا از اوراق صکوک استفاده کنیم.

مشکل ۴۰ ساله دانشگاه خواجه نصیر باقی ماند

وی عنوان کرد: مشکل ۴۰ ساله دانشگاه تا نزدیکی حل شدن رفت اما به دلیل عدم حمایت حل نشد.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: بنابراین ما ماندیم و این ساختمان های پراکنده و مشکل مدیریتی، فرهنگی و مالی که دانشگاه با آن روبرو است.

خاکی صدیق افزود: این دانشگاه حدود ۲ و نیم سال و صرف صدها نفر ساعت بر روی این پروژه کار کرد و توانستیم موافقت های لازم را کسب کنیم چراکه مسئولین معتقد بودند اجرای این طرح بخشی از مشکلات آموزش عالی را رفع می کند.

وی اظهار داشت: آرزو می کنیم دانشگاه آزاد بتواند به خوبی از این ساختمان استفاده کند و موفق شود چراکه موفقیت هر نهادی در کشور موجب خوشحالی ما خواهد شد.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر تاکید کرد: اما گله ما از این است که مشکل این دانشگاه هنوز حل نشده است.

مشکل تعدد ساختمان های آموزشی، پژوهشی و خوابگاهی دانشگاه های مختلف از جمله تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف و خواجه نصیر یکی از مهمترین معضلات آموزش عالی در پایتخت است.

دانشگاه علامه نیز تا همین چند سال پیش گرفتار این معضل بود اما پس از سالها توانست با اختصاص زمینی در منطقه دهکده المپیک و تامین بودجه های لازم در یک پردیس تجمیع شود.

در این بین دانشگاه خواجه نصیر بیشترین درصد پراکندگی را با ۱۱ دانشکده در شهر تهران دارد.

این در حالی است که عدم تجمیع ساختمان ها و پردیس های دانشگاهی هزینه های مالی، فرهنگی و مدیریتی زیادی را برای دانشگاه ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 4307970 زهرا ساختمانیان

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی علی خاکی صدیق کمیته امداد امام خمینی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سازمان سنجش حسین توکلی دانشجویان دوره دکتری دانشگاه تهران پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی حکم انتصاب پذیرش بدون آزمون آزمون کاردانی به کارشناسی آزمون استخدامی فرهاد رهبر طلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا نیکو عصر چهارشنبه در این آئین اظهار کرد: پروژه ساختمان خدماتی رفاهی با ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار ظرف مدت سه ماه احداث می‌شود.

رئیس اداره بندر و دریانوردی دیلم بیان کرد: امید است با احداث این ساختمان شاهد توسعه روند خدمات رسانی اداره بندر و دریانوردی بندر دیلم باشیم.

وی اضافه کرد: به تازگی با پهلوگیری یک فروند بارج ۲ هزار تنی ظرفیت تخلیه و بارگیری در بندر دیلم ۲ برابر شده است.

رئیس اداره بندر و دریانوردی دیلم تصریح کرد: در بندر دیلم متناسب با مطالبات مردمی برنامه‌های توسعه‌ای مناسبی برای رونق کسب و کار بندر نشینان در دستور کار قرار دارد.

کد خبر 6088196

دیگر خبرها

  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • دستگیری ۵ متهم حفاری غیرمجازو کشف ۲ دستگاه گنج‌یاب در نیشابور
  • دانشجویان در دل آمریکا «فلسطینِ آزاد» را فریاد می‌زنند/ سرکوب شدید دانشجویان در فرانسه و آمریکا
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • زیرساخت‌های بندر دیلم تقویت می‌شود
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی