Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان؛ عبدالحمید حمزه پور در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد راهکارهای حل مشکل تامین آب روستای خشک آباد در شهرستان میناب بیان داشت: روستای خشک آباد یکی از روستاهای مجتمع آبرسانی به نام خط «کناره» از توابع شهرستان میناب است، که منبع تأمین آب این مجتمع نیز از طریق ٤ حلقه چاه عمیق واقع در دشت میناب و حاشیه رودخانه میناب تأمین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در اثر برداشت های بی رویه سنوات گذشته و همچنین کاهش بی سابقه بارش سال گذشته، دبی این ۴ حلقه چاه به میزان  بیش از ٣٠ تا ٥٠ درصد کاهش و با افت مواجه شد، که در نتیجه روستای خشک آباد که در انتهای این شبکه و مجتمع واقع و قرار گرفته و با افزایش مصرف روستاهای بالادست با کمبود و افت آب در شبکه مواجه شد.  از امروز با اختصاص یک دستگاه تانکر آبرسانی و ادامه این کار نسبت به تأمین و کمبود آب مورد نیاز توسط شرکت آبفا روستایی اقدام شده است .

حمزه پور خاطرنشان کرد: امیدوارم با مدیریت مصرف و استفاده بهینه مشترکان و روستاهای بالادست بخش قابل توجهی از کمبود آب مورد نیاز این مجتمع جهت گذر از فصل تا بستان که مصادف است با خشکسالی بی سابقه  برطرف شود.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان تصریح کرد: علاوه بر اقدام به آبرسانی سیار ، به زودی عملیات احداث و اجرای مسیر خط انتقال جدید و کمکی به طول بیش از ٤ کیلومتر نیز انجام خواهد شد، علاوه بر این یک سایت آبشیرین با حجم تولید ٣٠٠٠ مترمکعب تولید آب شیرین در شبانه روز و با سرمایه گذاری بیش از ١٥٠ میلیارد ریال در سواحل بندر کرگان ( یکی از روستاهای این مجتمع ) در دست اجراء است.

وی اضافه کرد: ان شاء الله تا دهه مبارک فجر سالجاری تکمیل و با بهره برداری از آن بخش قابل توجهی از کمبود آب مورد نیاز این مجتمع و از جمله روستای مذکور بطور اساسی مرتفع خواهد شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۳۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • وزیر کشور: بازگشت ۱.۵ میلیون اتباع خارجی به کشور‌های خود/ اتباع جدید نمی‌پذیریم
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • زمان مناظره‌ کاندیداهای پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز