Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، شنیده‌ها حاکی از آن است که برخی تلاش‌های مدیران شهرداری برای صدور حکم مدیریت مهرداد رایانی مخصوص به عنوان مدیرکل هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران خبر داده؛ این در حالی است که پس از انتخاب و معرفی شهردار جدید تهران، تغییرات مدیران میانی و معاونان کلید خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
امیر عبدالحسینی، معاون هنری شهرداری تهران از دوران محمدباقر قالیباف تا کنون از جمله مدیرانی است که برای امضای حکم مدیریتی رایانی مخصوص تلاش کرده اما شواهد از جایگاه سست معاون هنری حکایت دارد. عبدالحسینی اردیبهشت ٩٣ با حکم حجت‌الاسلام شهاب مرادی رئیس وقت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، معاون هنری شده است و به رغم دو بار تغییر در ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، همچنان در مسندش حضور دارد.
 
اما مهرداد رایانی مخصوص کیست؟ رایانی مخصوص در میانه دهه هشتاد، پس از یک دوره مدیریتی پر حاشیه در تئاتر شهر که با انتقادات از شرایط بازسازی این بنای مهم هنری همراه بود، برای ادامه تحصیل راهی انگلستان (منچستر) شد و پس از بازگشت دوره‌ای کوتاه را به عنوان مدیر بخش بین‌الملل اداره کل هنرهای نمایشی پشت سر گذاشت.
 
رایانی مخصوص در دولت‌های نهم و دهم (دوران مدیریت حسین پارسایی در اداره کل هنرهای نمایشی) نیز مدیریت مجموعه تئاتر شهر را برعهده گرفت. او تاکنون کارگردانی و نویسندگی چند نمایش را در کارنامه خود ثبت کرده است که آخرین اثر او با عنوان «خشم و هیاهو» با حواشی بسیاری بابت محتوایش روبه‌رو شد.
 
تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی و چاپ و انتشار چند نمایشنامه با کمک ناشران دولتی از جمله فعالیت‌های جنبی گزینه مدیرکلی مرکز هنرهای نمایشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است. پیگیری‌های خبرنگار فارس نیز نشان می‌دهد معرفی رایانی مخصوص به عنوان جایگزین شهرام کرمی جدی است. کرمی از سال ۱۳۷۸ تا اسفند گذشته مدیر امور نمایشی سازمان فرهنگی هنری شهرداری بود تا اینکه با حضور در مدیرکلی هنرهای نمایشی کشور،‌ اکنون پستش در سازمان خالی مانده است.
 
حال باید منتظر ماند و دید عبدالحسینی چه زمانی دست به کار می‌شود و آیا تغییرات احتمالی در مدیران زیرمجموعه شهرداری تهران مجال این تغییرات را می‌دهد یا نه؟
 
* تغییرات در خانه هنرمندان ایران؟
 
آذرماه سال گذشته بود که با وجود شایعاتی مبنی بر تغییر مجید رجبی‌معمار، وی در مدیرعاملی خانه هنرمندان ایران ابقا شد. اما مدتی است احتمال تغییر وی بار دیگر مطرح است و نشست خبری تأمل برانگیز مدیر عامل خانه هنرمندان را نیز می‌توان در همین راستا تعبیر کرد. مجید رجبی معمار یکشنبه در قالب یک نشست رسانه‌ای به میان خبرنگاران آمد. نکته قابل توجه در جلسه مذکور اختلاف نظر جدی او با خبرنگاران بود. حواشی به وجود آمده در این نشست به حدی بود که رجبی معمار در نهایت به پرسش‌های جدی خبرنگاران درباره وضعیت نمایش‌های تماشاخانه ایرانشهر با مدیریت حسین پارسایی پاسخ روشنی نداد.
 
رجبی معمار در حالی در غیاب «حسین پارسایی» و «اعضای شورای هنری» تماشاخانه ایرانشهر در جلسه حضور یافت که خبرنگاران در این نشست به گلایه از وضعیت برنامه‌ریزی در تماشاخانه پرداختند که با واکنش‌های عصبی رجبی معمار مواجه شد.
 
این در حالی است که انتقاد به کیفیت نمایش‌ها، افت شدید مخاطب، جابجایی بعضی آثار و پاسکاری با سالن‌های خصوصی از موارد جدی پرسش‌های خبرنگاران بود که عملا بی‌پاسخ ماند. برگزاری نشست رسانه‌ای در چنین برهه‌ای که بحث ایجاد تغییرات مدیریتی در شهرداری تهران جدی است تأمل‌برانگیز به نظر می‌رسد. گمانه‌ها حاکی از آن است علی مرادخانی قصد دارد عرصه‌های فرهنگی شهرداری را از سازمان فرهنگی هنری جدا کند و آن را به معاونت اجتماعی بسپارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیریت هنری شهرداری تهران ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۴۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • نمایشگاه کاریکاتور "فرهنگ شهروندی" در اردبیل
  • شهرداری قزوین قدمی برای مناسب‌سازی شهر برنداشت
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد