Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@06:24:36 GMT

نسخه طب سنتی برای درمان یبوست در ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۴۴۹۸۵

حسن اکبری متخصص طب سنتی در خصوص راه‌های درمان یبوست در ماه رمضان اظهار کرد: افراد برای رفع یبوست باید در کنار غذای خود، سالاد و سبزیجات استفاده کنند؛ سبزیجات برخلاف مواد دیگری که نباید همراه غذا مصرف شوند (مانند آب) بسیار مفید است، علاوه بر آن در کنار سالاد استفاده از روغن زیتون بسیار در رفع یبوست مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه افراد باید در کنار استفاده از مواد غذایی، مصلحات آن را استفاده کنند تا دچار یبوست نشوند، گفت: افرادی که از برنج استفاده می‌کنند، باید مصلح آن را هم مورد توجه قرار دهد و نحوه صحیح مصرف غذا، از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.
روغن فولوس روغنی موثر در درمان یبوست

اکبری با بیان اینکه روغن فلوس در درمان یبوست بسیار موثر است، عنوان کرد: استفاده بیش از حد برگ سنا فرد را به تنبلی مفرط روده و سندرم فلج آن، مبتلا می‌کند و فقط تاحدی در درمان یبوست موثر است؛ اما روغن فلوس در درمان کامل یبوست تاثیر گذاری بیشتری دارد و علاوه بر آن ضرری برای فرد ندارد.

وی ادامه داد: فولوس یا خیار شمبر، میوه‌ی درختی شبیه درخت تمبر هندی است؛ میوه آن مانند تمبر هندی تیغه‌هایی در درون خود دارد که به این تیغه ها، فولوس می‌گویند، از این میوه روغنی تهیه می‌شود که اگر فرد در افطار، نیمه شب و سحر یک قاشق از آن را استفاده کند، یبوست آن کاملا بهبود می‌یابد.

روغن زیتون موثرترین راه درمان یبوست

این متخصص طب سنتی با تاکید بر اینکه روغن زیتون خالص در درمان یبوست موثر است، عنوان کرد: افراد می‌توانند هنگام خواب یا در وعده سحر خود یک تا پنج قاشق روغن زیتون، به همراه یک لیوان آب ولرم مصرف کنند؛ مصرف روغن زیتون خواص بسیاری دارد که اصلی‌ترین آن درمان یبوست است.
با گل محمدی اسهال خود را درمان کنید

اکبری ادامه داد: مالیدن روغن زیتون روی ناف و اطراف آن در درمان یبوست تاثیرگذار است؛ افراد باید روغن زیتون را به مدت پنج دقیقه و به طور چرخشی، در جهت عقربه‌های ساعت روی ناف خود بمالند، همچنین برای درمان اسهال، همین کار را خلاف عقربه‌های ساعت با گل محمدی انجام دهند.

با تقویت سیستم ایمنی بدن بیماری‌ها را از خود دور کنید

وی با اشاره به اینکه افراد برای درمان بسیاری از بیماری‌های خود باید سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنند، تشریح کرد: ضعف در سیستم ایمنی بدن، باعث بروز بسیاری بیماری‌ها می‌شود؛ باید برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود مثلث سلامت شامل اصلاح تغذیه، حجامت، زالو درمانی و اصلاح رفتاری را رعایت کنند تا بدنی مقاوم داشته باشند.

این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه رژیم غذایی مناسب، سطح تحرک و استرس فرد باعث ایجاد یبوست می‌شود، اظهار کرد: یکی از عوامل ایجاد یبوست، مصرف نکردن غذا‌هایی با فیبر کافی، کمبود آب در بدن و مصرف نادرست برخی مواد غذایی است همچنین میزان آب بدن در ایجاد یبوست بسیار موثر است و افرادی که در طول روز مدام اضطراب دارند، بیش از سایرین امکان ابتلا به یبوست دارند.

اکبری با تاکید بر اینکه کربوهیدارت‌ها در درمان یبوست موثر است، یادآور شد: افراد باید نوع تغذیه خود را تنظیم کنند تا دچار بیماری نشود؛ همچنین بی‌خوابی و ناراحتی‌های ناشی از کمبود خواب فرد را دچار یبوست می‌کند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه طب سنتی یبوست ماه رمضان روزه استرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۴۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • برخورد قاطع با مداخله‌گر طب سنتی در نیشابور
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید