Web Analytics Made Easy - Statcounter

در شرایطی که بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه متهم به استفاده از سلاح‌های شیمیایی علیه مردمش است، کشورهای متعددی به مساله ریاست سوریه بر کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح اعتراض کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، رابرت وود، نماینده دائم آمریکا در کنفرانس سازمان ملل با موضوع خلع سلاح در توئیتی نوشت، روز دوشنبه ۲۸ مه با ریاست سوریه بر کنفرانس خلع سلاح برای مدت چهار هفته، یکی از تاریک‌ترین روزها در تاریخ این کنفرانس باقی خواهد ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای این کنفرانس بر اساس حروف الفبای اول اسامی‌شان به صورت دوره‌ای ریاست آن را بر عهده می‌گیرند، این بار نوبت به سوریه رسید و این کشور روز دوشنبه ریاست کنفرانس را به مدت چهار هفته برعهده گرفت.

وود در توئیت خود مدعی شد، دمشق اعتبار و جایگاه اخلاقی خود برای ریاست این کنفرانس را از دست داده است و جامعه جهانی نباید در برابر این موضوع سکوت کند.

این مسؤول آمریکایی باز هم مدعی شد، دولتی که خود از سلاح شیمیایی علیه مردمش استفاده کرده نباید ریاست کنفرانس خلع سلاح را به دست بگیرد.

متئو رولاند، نماینده انگلیس در کنفرانس خلع سلاح نیز با صدور بیانیه‌ای ضمن اشاره به شواهد و مدارکی که ادعا می‌کنند دمشق به صورت مستمر به قوانین و توافقنامه‌های مربوط به ممنوعیت گسترش سلاح‌های شیمیایی و خاله سلاح‌های ممنوعه پایبند نیست، نسبت به ریاست سوریه بر این کنفرانس ابراز تاسف کرد.

رولاند در ادامه گفت،‌ این امر نیازمند آن است که همه اعضای کنفرانس از جمله سوریه به این اتفاق نظر برسند که سوریه ریاست کنفرانس را بر عهده نگیرد اما ما از ممانعت از این امر ناتوان هستیم.

وی تاکید کرد، تمام تلاش خود را خواهم کرد تا ریاست سوریه در فعالیت‌های کنفرانس تاثیری نگذارد.

به گفته یک منبع دیپلماتیک در ژنو، این اعتراضات تنها به آمریکا و انگلیس محدود نشد و کشورهای دیگری نیز موضعگیری‌های مشابهی را در پیش گرفته و ادعا کردند، دمشق از مشروعیت سیاسی و ویژگی‌های اخلاقی لازم برای بر عهده گرفتن این سمت برخوردار نیست.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل که هفته گذشته پیشنهادات خود را برای کنفرانس خلع سلاح ارائه کرد، در پاسخ به سوالی درباره ریاست سوریه بر این کنفرانس تاکید کرد که هیچ قدرت و نفوذی در زمینه ریاست دوره‌ای کنفرانس خلع سلاح ندارد.

گوترش در ادامه ابراز امیدواری کرد که مساله ریاست سوریه بر کنفرانس تاثیر منفی بر عملکرد آن نداشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام سوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۵۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد

نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای به مدت سه روز در هتل عباسی در شهر اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، انجمن هسته‌ای ایران پس از ۲۹ دوره برگزاری کنفرانس هسته‌ای در سطح ملی، شرایط را برای برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای مهیا دانست و در این چارچوب کنفرانس مذکور برتامه ریزی شد. حدود ۵۸۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که با داوری‌های دقیق توسط اساتید بیش از ۵۰ دانشگاه کشور، ‌این آثار بررسی شدند. حدود ۴۲۰ مقاله پذیرفته شده که به‌صورت شفاهی و پوستر ارایه می‌شوند.

همچنین ۵۰ دانشمند از  پنج قاره جهان میهمان نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای هستند و بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه‌ها، بخش های مختلف صنعت ‌هسته‌ای ایران و نیز خارج از کشور در ۱۶ میزگرد علمی و پنل‌های تخصصی سخنرانی می‌کنند. سطح استقبال سایر کشورها از این کنفرانس بسیار خوب بوده به‌طوری‌که بیش از ۵۰ نفر از سخنرانان را افراد خارجی تشکیل می‌دهند.

همچنین در حاشیه این کنفرانس نمایشگاه آخرین دستاوردهای فناوری هسته‌ای ایران برگزار می‌شود.

چرخه سوخت، کاربرد پرتوها، تغییرات اقلیمی به عنوان موضوعی جدید و حکمرانی هسته‌ای از دیگر محورهای این کنفرانس هستند که درباره آنها بحث خواهد شد.

برگزار کننده این کنفرانس بر این نظر است که، این کنفرانس بستر مناسبی را برای حضور صنعت هسته‌ای و دانشجویان حوزه هسته‌ای فراهم می کند و تلاش شده است تا دانشجویان دانشگاه‌ها، اساتید صنعت هسته‌ای و نیز علاقه‌مندان با آخرین پژوهش‌های هسته‌ای ایران آشنا شوند.

شایان ذکر است، در این کنفرانس علاوه بر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، کارشناسانی از  آژانس حضور دارند. یکی از وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حمایت از رخدادهای بین‌المللی برای توسعه علوم هسته‌ای است، بنابراین آژانس از برگزاری این رویداد استقبال گسترده‌ای داشت و حضور رافائل گروسی در این مراسم مهر تاییدی بر حمایت آژانس از رخدادهای علمی بین‌المللی است.

گفتنی است این کنفرانس از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه و با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتومی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای در اصفهان برگزار می‌شود.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختتامیه اولین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته ای۲۰۲۴ -اصفهان
  • مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴
  • بیانیه شرکت‌کنندگان کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای ایران
  • مراسم اختتامیه کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ آغاز شد
  • تبریک بشار اسد به پوتین
  • دیدار و رایزنی گروسی با امیرعبداللهیان در تهران
  • سی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر آغاز شد
  • حضور سفیر عربستان در کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای در اصفهان
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای آغاز به کار کرد