Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل فرابورس گفت:سامانه مذاکره ادغام و تملیک به تازگی در بازار سوم فرابورس راه‌اندازی شده و اطلاعات ۶۴ شرکت اعم از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی نفت، بنیاد تعاون ناجا، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و بانک سپه برای واگذاری سهام روی این سامانه قرار گرفته است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امیر هامونی در مراسم راه‌اندازی «سامانه مذاکره ادغام و تملیک» در فرابورس برای واگذاری سهام شرکت‌های دولتی و خصوصی بیان کرد: با استفاده از این مکانیزم قصد داریم تا عرضه شرکت‌ها و اموال دولتی را به ساده‌ترین شکل ممکن انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه افزود: آیفکس شاخص فرابورس از ابتدای سال جاری با رسیدن به ۱۱۰۷ واحد بیش از ۳ درصد بازدهی را ثبت کرده است؛ همچنین ارزش بازار فرابورس به ۱۵۳ هزار میلیارد تومان رسیده که ۴.۴ درصد افزایش از ابتدای سال را نشان می‌دهد.

مدیرعامل فرابورس تاکید کرد: افزون بر این ارزش معاملات فرابورس نیز با رسیدن به ۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان نسبت به دوره مشابه سال قبل با ۲ درصد افزایش مواجه شده است؛ از سویی دیگر در بازار سوم از ابتدای تاسیس ۴۰۱ میلیارد سهم عرضه شده که از این تعداد ۲۶۸ عرضه شده که شامل ۱۰۳ میلیارد سهم می‌شود و از این بین ۱۴۴ معامله صورت گرفته است.

در ادامه این نشست مرتضی لطفی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) نیز گفت: تامین اجتماعی در سال ۹۷ بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در نظر دارد تا ۹۵ شرکت را واگذار کند که بخشی از این عرضه‌ها از طریق «سامانه مذاکره ادغام و تملیک» فرابورس انجام می‌شود.

وی در این باره یادرآور شد: ۶۰ درصد سود شستا نسبت به سال ۹۵ افزایش پیدا کرده است و با استفاده از «سامانه مذاکره ادغام و تملیک» قصد داریم تا بازدهی شرکت‌ها را ارتقا دهیم و بر همین اساس شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی اطلاعات ۳۸ شرکت زیرمجموعه خود را برای واگذاری سهام روی این سامانه قرار داده است.

هامونی در توضیح راه اندازی بازار سوم در فرابورس اظهار کرد: سامانه مذاکره ادغام و تملیک به تازگی در بازار سوم فرابورس راه‌اندازی شده و اطلاعات ۶۴ شرکت اعم از شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی نفت، بنیاد تعاون ناجا، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و بانک سپه برای واگذاری سهام روی این سامانه قرار گرفته است.

وی در توضیح خصوصیات «سامانه مذاکره ادغام و تملیک» عنوان کرد: این سامانه به عنوان یک بازار مذاکره و بازاریابی میان خریداران عمده و فروشندگان سهام شرکت‌ها شرایطی را فراهم کرده تا توسط آن سازمان‌هایی از قبیل: سازمان خصوصی‌سازی، بانک‌ها، موسسات و نهاد‌های عمومی، سازمان تامین اجتماعی و ... کل فهرست قابل واگذاری سهام شرکت‌های زیرمجموعه خود را با مشخصات آن‌ها در اختیار فرابورس قرار دهند تا پس از آنکه خریداران احتمالی آن‌ها مشخص شد امکان آگهی و در نهایت عرضه آن وجود داشته باشد و در کل فرایند واگذاری سهام شرکت‌ها از این طریق بیش از گذشته تسهیل شود.

مدیر عامل فرابورس در انتها خاطر نشان کرد: بازار سوم فرابورس محلی ایمن، شفاف و سودمند برای انجام معاملات عمده اوراق بهادار مانند سهام شرکت‌های سهامی عام، سهامی خاص، حق تقدم خرید سهام شرکت‌های سهامی عام و ... است که از سال ۸۹ تاکنون سهام تعداد ۲۶۸ شرکت طی ۴۰۱ دفعه به ارزش بیش از ۶۷۹ هزار میلیارد ریال از طریق این بازار به صورت یکجا مورد عرضه قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بورس سامانه مذاکره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است

تین نیوز

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران ضمن تشریح قیمت روز انواع خودرو در بازار گفت: عرضه خودرو همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، سعید موتمنی، رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران از تداوم رکود در بازار خودرو خبر داد و گفت: اوایل هفته جاری قیمت انواع خودرو در بازار تا دو درصد ریزش را هم تجربه کرد اما این کاهش قیمت تداوم نداشت و در اواسط هفته بار دیگر به قیمت های پیشین بازگشت. 

وی افزود: افت قیمتی که در اوایل هفته اتفاق افتاده بوده برآمده از کاهش قیمت ارز و ریزش آن از  رقم ۶۵ هزار تومان بود. 

موتمنی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۳ قیمت بیشتر خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در بازار نسبت به آخرین روزهای سال ۱۴۰۲، افزایش چهار تا پنج درصدی را تجربه کرده است. 

وی تصریح کرد: عرضه همچنان ضعیف است و آنچه درباره تقویت واردات گفته می شود هنوز اثر خود را در بازار نشان نداده است؛ اگر عرضه به اندازه کافی بود، وضعیت قیمت خودرو در بازار متفاوت از امروز بود. 

قیمت انواع خودرو 

رئیس پیشین اتحادیه دارندگان نمایشگاه ها و فروشندگان خودروی تهران در تشریح قیمت روز  انواع خودرو در بازار گفت: اکنون پژو پارس در کانال ۶۷۰ میلیون تومان قرار دارد و قیمت شماری دیگر از خودروها نیز به شرح زیر است: 

۲۰۷ اتوماتیک؛ یک میلیارد و ۸۰ میلیون

دنا؛ یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون 

سمند سورن؛ ۷۶۵ میلیون 

شاهین اتوماتیک؛ ۸۶۰ میلیون تومان و دنده ای ۷۶۰ میلیون تومان 

هایما؛ یک میلیارد و ۷۴۰ میلیون تومان 

تارا اتوماتیک؛ حدود ۹۸۰ میلیون تومان 

تارا دنده ای؛ ۷۲۰ میلیون تومان 

کوئیک دنده ای؛ ۴۴۰ میلیون تومان و کوئیک اتوماتیک ۵۳۷ میلیون تومان

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سامانه خودنویس آرامش را به بازار اجاره مسکن تزریق کرد
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج