Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-02@03:34:39 GMT

صفحه اینستاگرام از ما برند نمیسازد!

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۴۶۷۸۸

صفحه اینستاگرام از ما برند نمیسازد!

زهرا فیروزی -کارشناس بازاریابی
پول نیوز- اگرجز 76% جامعه آماری هستید که در روز بالای 3 ساعت از وقت خود را با گوشی هوشمند خود می گذرانید و اگر یکی از 800 میلیون کاربر اینستاگرام هستید ، پس حتما با رقابت های تنگاتنگ بازارهای هجازی مواجه و برای خرید وسوسه شده اید. 
روی صحبت من صفحه هایی ست که اتکا به محتوا و محصول وارد شدند و از ابتدا با یک پلتفرم مشخص از 20 میلیون کابر سخت پسند ایرانی بازار هدف خود را پیدا کردند و از بین آنها اسنپ ، تپسی ، دیجی کلا ، علی بابا ، دیوار ، مدیسه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بیرون آمدند. که شاید سهم کمی در 1792 میلیارد تومان درآمد از کسب و کارهای آنلاین سال 2018 داشته اند ، اما جز موفقترین استارتاپ های چند سال اخیر ایران بوده اند . این آمار چند هزارمیلیاردی هر کس را که به راه اندازی استارتاپ فکر کرده است مشتاق میکند. 
اما خبر بدی هم برایتان دارم ، سالاته هزاران استارتاپ حتی به مرحله ی سودهی هم نمی رسند وبا شکست مواجه میشوند. با این اوصاف، الگوی بازاریابی  و بیزینس مدل استارتاپ های موفق چیست؟
شناخت بازار و استراتژی ارتباطی گام هایی ست که ما را به موفقیت نزدیک میکند. کمپین ، کد تخفیف ، باشگاه مشتریان ، تبلیغات بیرونی ، سایت و پیج های متنوع فقط ابزارهایست بازخورد فعالیت های ما را به خوبی نشان میدهد.اما کلیدی که قفل بیزینس ما را میچرخاند در یک عبارت > است .
Oreo برند محبوب بیسکوییت های کرم دار است و بیشترین فروش را در ایالات متحده امریکا دارد اما طرفداران اصلی آن کودکان در حدود سنی 5 سال است. Oreo به خوبی توانسته است خود را به مشتریانش معرفی کند و استراتژیش را پیاده کند و با این هدفمندی در مارکتینگ موفق به جذب بالای بازار کودکان شده است.
این فقط مثالی از یک استراتژی مارکتینگ بود. استراتژی شاید ، برنامه ، هویت و ساز و کاری باشد که براساس بازار هدف انتخاب میشود.
آمار ها نیز نشاندهنده این است که فقط 20% از سهم رشد و توسعه متعلق به ابزارهای مارکتینگ است در حالی که مدیریت استراتژیک 80% میتواند مارا به موفقین برساند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازاریابی استارت آپ پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل

شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا، اعلام کرد بیش از یکصد شعبه خود در مالزی را به دلیل ضرر مالی تعطیل کرده است؛ تحریم این رستوران‌ها در کارزار تحریم برندهای حامی رژیم صهیونیستی توسط شهروندان مالزیایی صورت گرفته است.

به گزارش ایرنا، شرکت رستوران‌های زنجیره‌ای کی اف سی آمریکا فعالیت خود را در مالزی کاهش داده و بیش از یکصد شعبه از رستوران خود را به طور موقت تحریم کرد. این موضوع پس از ماه‌ها تحریم مداوم کسب‌وکارهای مرتبط با آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی پس از آغاز جنگ جاری در غزه، انجام شد.

کیو اس آر برندز (QSR Brands) که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی اف سی (KFC) در مالزی است، اعلام کرد فعالیت ۱۰۸ فروشگاه در سراسر این کشور را به حالت تعلیق در می آورد.

نقشه‌های گوگل نشان می‌دهند که کدام فروشگاه‌های کی اف سی وضعیت خود را برای نشان دادن عبارت «موقتاً بسته» به‌روزرسانی کرده‌اند.

یک منبع آگاه در کیو اس آر برندز که نامش فاش نشد، گفت: این شرکت تحریم را فرصتی برای توقف برخی از فعالیت‌های فروشگاه کی اف سی می‌داند که بر ترازنامه مالی آن تأثیر گذاشته است.

این شرکت در بیانیه‌ای در ۲۹ آوریل (۱۰ اردیبهشت) گفت: در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای بستن موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی اف سی انجام داده است.

این بیانیه افزود: به کارمندان فروشگاه‌های آسیب‌دیده به عنوان بخشی از یک استراتژی تاکتیکی برای بهینه‌سازی منابع در مناطق تجاری با تعامل بیشتر مشتری، فرصت نقل مکان به فروشگاه‌های عامل ارائه شد.

پروفسور محد نظری اسماعیل، رئیس گروه حامی فلسطین و بایکوت، واگذاری و تحریم برندهای اسرائیل در مالزی، گفت: کی اف سی در لیست بایکوت قرار ندارد اما بسیاری از مالزیایی ها هر اپراتور فست فود آمریکایی را مرتبط با اسرائیل می دانند.

از زمانی که تحریم در اکتبر ۲۰۲۳ (مهر ۱۴۰۲) آغاز شد، کی اف سی استراتژی برندسازی خود را تغییر داده است و با علائمی بر روی تابلوهای منو و بروشورهای خود بر مالکیت شرکت جوهور (شرکت دولتی مالزی) یا متعلق به دولت ایالتی جوهور تاکید می‌کند.

این منبع گفت: برای کاهش تأثیر تحریم، شرکت کیو اس آر، استراتژی نام تجاری خود را تغییر داد تا در سه ماهه چهارم سال گذشته در وب سایت خود اسلامی تر شود.

وب سایت این شرکت نوشت: فرصت های شغلی برای بیش از ۳۰ هزار کارمند، که ۸۶ درصد آنها مسلمان هستند، فراهم می کند.

بر اساس وب سایت کیو اس آر بیش از ۶۰۰ رستوران کی اف سی در مالزی وجود دارد.

کی اف سی و چند برند دیگر مستقر در ایالات متحده مانند استارباکس و مک دونالد به دلیل ارتباط آنها با رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۲۰) با تحریم مواجه شده اند.

برجایا فود که مالک ۴۰۰ فروشگاه استارباکس در مالزی است، از اکتبر تا دسامبر ۲۰۲۳ (مهر تا دی ماه ۱۴۰۲) ضرر خالص ۴۲.۶ میلیون رینگیتی (نزدیک به ۹ میلیون دلار) را گزارش کرده است و طبق گزارش ها، وینسنت تان مالک شرکت، در نظر دارد شرکتش را خصوصی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • بازداشت سازنده صفحه جعلی یک خواننده معروف در اینستاگرام
  • رونمایی از استراتژی آینده چری EXEED در نمایشگاه خودرو پکن
  • سازنده صفحه جعلی از یک خواننده معروف در اینستاگرام دستگیر شد
  • شکایت خواننده معروف به پلیس فتا | گرداننده صفحه اینستاگرام دستگیر شد
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • جباری:شرایط سپاهان کار پرسپولیس را سخت می‌کند/ اصلا انتقادی به اوسمار ندارم
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • مدیریت سرمایه در فارکس چیست؟ معرفی ۳ استراتژی پولساز
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت