Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@17:43:40 GMT

بهترین شهرهای دانشجویی در جهان +جدول

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۴۶۸۵۵

بهترین شهرهای دانشجویی در جهان +جدول

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، بر اساس این رتبه بندی، لندن، با صعود دو پله ای در رتبه بندی شهرها، به عنوان شهر دانشجویی برتر جهان انتخاب شده است.

این شهر برای سال ها مورد علاقه دانشجویان بوده و در بررسی دانشجویان به عنوان شهر برتر انتخاب شد.

دیدگاه دانشجویی یا مشاهده دانشجویی تنها یکی از شاخص هایی است که برای جمع آوری داده ها در این رتبه بندی استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تورنتو از دیگر شهرهای مطلوب دانشجویان است، در حالی که بوداپست به عنوان شهری مقرون به صرفه از سوی دانشجویان معرفی شده است.

رتبه بندی کیواس برای بهترین شهرهای دانشجویان سالانه منتشر می شود و شاخص مناسبی است که بهترین مقصد را به دانشجویان بین المللی نشان دهد.

این رتبه بندی براساس طیف وسیعی از شاخص ها به پنج دسته کلیدی تقسیم می شود که تا سال ۲۰۱۶، این دسته بندی ها شامل: رتبه بندی دانشگاه، ترکیب دانشجویی، مطلوبیت، فعالیت کارفرما و میزان هزینه های زندگی بود.

از سال ۲۰۱۷، یک رده به نام «مشاهده دانشجویی» اضافه شد که داده های آن بر اساس نظرسنجی از دانشجویان و فارغ التحصیلان اخیر در سراسر جهان است.

برای اینکه یک شهر در جمع شهرهای دانشجویی قرار گیرد، آن شهر باید جمعیتی بیش از ۲۵۰ هزار نفر داشته باشد و حداقل دو دانشگاه برجسته که در جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های جهان (کیواس) حاضر باشند، باید در این شهر حضور داشته باشند. برای سال ۲۰۱۸ تعداد ۱۲۵ شهر مورد بررسی قرار گرفته است.

جدول برترین شهرهای دانشجویی جهان از نظر رتبه بندی کیو اس سال ۲۰۱۸

رتبه شهر کشور رتبه شهر کشور ۱ لندن انگلستان ۱۱ وین اتریش ۲ توکیو ژاپن ۱۲ هنگ کنگ هنگ کنگ ۳ ملبورن استرالیا ۱۳ بوستون آمریکا ۴ مونترال کانادا ۱۴ تورنتو کانادا ۵ پاریس فرانسه ۱۵ سنگاپور سنگاپور ۶ مونیخ آلمان ۱۶ ادینبورگ انگلستان ۷ برلین آلمان ۱۷ ونکوور کانادا ۸ زوریخ سوئیس ۱۸ نیویورک آمریکا ۹ سیدنی استرالیا ۱۹ کیوتو - اوزاکا - کوبه ژاپن ۱۰ سئول کره جنوبی ۲۰ تایپه تایوان

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۶۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مینا آژوغ  اظهار کرد: رتبه بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش درمورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل دارو‌های دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد، همچنین در ادامه برای سایر دارو‌های دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • داروخانه‌ها هم رتبه‌بندی می‌شوند
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهرهای مختلف جهان
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)