Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت و درمان در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه 9 خرداد) در پاسخ به سوال جعفرزاده ایمن‌آبادی درباره علت بروز تخلفات عدیده و دسترسی به بیت‌المال از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و درمان، اظهار کرد: برای ما امانتداری، اخلاق و رعایت مسائل امنیتی بسیار حائز اهمیت است و در صورت تخطی هیچ بخششی در کار نیست و با متخلفان برخورد می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه ما در برخورد با متخلفان لحظه‌ای تعلل نمی‌کنیم، گفت: مدیر صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و درمان سال‌های سال است که در این سمت کار می‌کند و تصدی این خدمت را برعهده داشته و کارنامه بسیار خوبی دارد.

وزیر بهداشت و درمان تصریح کرد: در این وزارتخانه مثل هر دستگاه دیگری ممکن است فردی به علت عدم اشراف به قوانین تخلفی کرده باشد، اما باید اجازه دهیم که این مسائل در مسیر قانونی طی شود و اگر در برخورد با آنان مسامحه شد، پس از آن از ما سوال کنید.

قاضی‌زاده هاشمی با تأکید بر اینکه براساس ضرورت حفظ حرمت افراد بنده از نماینده سوال کننده درخواست کردم تا از سوال خود صرف نظر کند تا دیوان محاسبات در این باره اعلام نظر کند، گفت: معمولا در مرحله بازرسی سوالات مختلفی مطرح می‌شود و الحمدلله الان هم که همه مدیران به جای آنکه از مردم بترسند از دیوان محاسبات، دستگاه‌های نظارتی و بازرسی کشور می‌ترسند و کار ما در هفته آن است که به این دستگاه‌ها پاسخ دهیم.

این خبر در حال تکمیل است....

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار مجلس مصوبات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۷۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • نقش مهم سد‌ها در کنترل سیلاب سیستان و بلوچستان
  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان
  • هاشمی تهرانی: امروزه در فضای حقیقی و مجازی حشر با علما از بین رفته/ هیئات مذهبی خیلی اوقات منبری ندارد/ بسیاری از بزرگان و مسئولین نظام دغدغه حجاب دارند/ اگر با جوانان حرف زده می‌شد اینجای کار نبودیم
  • شهید مطهری در اوج حکمت و استادی، روضه خوانی را ترک نکرد
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • اقدام ویژه دستگاه قضایی زرند در حمایت از طرح عفاف و حجاب
  • اعتبارات درمان ایثارگران ۱۰۰ درصد افزایش یافت
  • آزمون استخدامی جامعه ایثارگران را برگزار می‌کنیم
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد