Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-27@21:35:00 GMT

لباس حشره کش برای مدیریت و پیشگیری بیماری ها

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۴۸۹۲۱

لباس حشره کش برای مدیریت و پیشگیری بیماری ها

رکنا: لباس حشره کش توسط محققان طراحی شد.

مطالعات انجام شده توسط محققان "مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری"(Centers for Disease Control and Prevention) ایالات متحده نشان داده است که "لباس‌های حشره کش"(Insecticide-treated clothes) از نیش زدن کنه‌ها جلوگیری می‌کنند و ممکن است به پیشگیری از "بیماری‌های گزشی" (tick-borne diseases) (بیماری‌های که از طریق نیش حشرات به حیوانات و انسان‌ها منتقل می‌شود) نیز کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش  تک تایمز، مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری اعلام کردند که تعداد بیماری‌های گزشی نسبت به 13 سال گذشته، بیش از دو برابر افزایش یافته است.

باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌های گزشی می‌توانند توسط نیش کنه آلوده به انسان منتقل شوند. بعضی از بیماری‌های رایج در ایالات متحده شامل "تب منقوط کوه‌های راکی"(Rocky Mountain Spotted Fever) ، "آناپلاسموز" (anaplasmosis)، "بابزیا" (babesiosis) ، ehrlichiosis، "تب کنه‌ای کلرادو" (Colorado tick fever) ، "تب کیو" (Q fever) هستند. "بیماری لایم" (Lyme disease) یکی از رایج ترین بیماری‌های گزشی گزارش شده است.

بیماری نوعی عفونت اسپیروکتی چندسیستمی است. حداقل سه گونه از جنس بورلیا مانند بورلیا بورگدورفری عامل این بیماری هستند. این عوامل بوسیله نیش خانواده سخت‌کنه‌ها منتقل می‌شوند. مهمترین علائم بیماری تب، سردرد، خستگی، افسردگی و خارش پوستی هستند.

"لارس آیزن" از مرکز ملی بیماری‌های عفونی و همکارانش دریافتند که لباس‌های حشره کش "پرمترین" اثرات سمی بر روی سه نوع کنه که پاتوژن‌هایی را ایجاد می‌کنند، دارد.

محققان دریافتند که قرار گرفتن در معرض پرمترین بر توانایی حرکت حشرات اثر می‌گذارد و این باعث می‌شود که حشرات از بین بروند.

تمام حشرات تنها یک ساعت پس از تماس با پرمترین دیگر نمی‌توانند به طور طبیعی حرکت کنند.

ما نتیجه گرفتیم که از بهترین کارها برای جلوگیری از نیش زدن کنه‌ها، استفاده از لباس‌هایی که دارای پرمترین هستند.

کنه‌ها در مناطق جنگلی و چمن زندگی می‌کنند. مراکز مدیریت و پیشگیری بیماری توصیه می‌کنند از راه رفتن در این مناطق اجتناب کنید و مرتبا لباس‌هایتان را با آب داغ بشویید تا به بیماری لایم مبتلا نشوید.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت تماس پیشگیری لباس بیماری حشره عکس حوادث روزنامه تهران ناصر ملک مطیعی دختر فیلم قتل گذشت من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • بازداشت سرایدار خیانتکار یک مزون در شمال تهران
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری