Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن هاشمی روز سه شنبه در شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران افزود: درس بزرگ سیره امام حسن (ع)برای امروز ما، مقدم داشتن عقلانیت و تدبیر و مصلحت به شعار و تندروی و تظاهر، در مواجهه با دشمن قدرتمند و بدعهد و دغلکار است که تا به امروز با محوریت رهبر معظم انقلاب و عملکرد مسئولان دیپلماسی کشور عمل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی صبر و مدارای امام حسن (ع ) در برابر توهین ها وبی حرمتی ها را یکی از بزرگترین ویژگی های شخصیتی ایشان برشمرد و افزود: این امام همام که از کودکی نزدیکترین شاهد مصائب و هتک حرمت مادر بزرگوارش فاطمه زهرا (س) بود، در دوران نوجوانی وجوانی نیز خانه نشینی امیرالمومنین و سپس دوران حکومت کوتاه و شهادت ایشان را تجربه کرد و پس از واگذاری منصب خلافت، به مدت 10 سال بیشترین بی حرمتی ها وتوهین ها را از جاهلان امت و حامیان حکومت اموی را مشاهده کرد، ایشان جز با سکوت و فروبردن خشم ونارضایتی، برای حفظ وحدت جامعه، از خود واکنشی بروز نمی داد وحتی در بسیاری از موارد به توهین کنندگان نیکی می کرد و آنان را بر سرسفره کریمانه خود مهمان می کرد.
هاشمی ادامه داد: این رفتار نشان می دهد که تبلیغ اسلام و ترویج اهل بیت جز با مدارا و واکنش احسن و نیکو به توهین ها محقق نمی شود و با خشونت و استفاده از قوای قهریه نمی توان تاثیر رفتار جاهلانی که توهین می کنند یا مغرضانی که هدفمند به تخریب روی می آوردند را بی اثر کرده و آنان را متنبه کرد.
وی در تشریح ویژگی دوم امام حسن مجتبی نیز گفت: کرامت ایشان دومین ویژگی بود که از شدت بخشندگی، کریم آل فاطمه لقب گرفتند، اما بخشش ایشان توام با حفظ شان وکرامت انسانی نیازمندان بود، ایشان علاوه بر آنکه بارها ثروت خود را با فقرا ونیازمندان بالسویه تقسیم کرد، هیچ گاه در کمک کردن به سائل و فقیر به گونه ای عمل نکرد که شخصیت انسانی و جایگاه وی به عنوان یک شهروند آسیب دیده و نیازمند حتی در درون خود احساس ذلت و کوچکی کند و این مشی امام حسن (ع) ما را آگاه می کند که دولت اسلامی، نباید گداپرور باشد که شخصیت بخشی از جامعه که زیرخط فقر ونیازمند کمک هستند آسیب ببیند و آنان احساس سرباری کنند و رفته رفته به سربار جامعه تبدیل شوند، بلکه باید این کمک برای اثر بخش بودن، جنبه حمایتی وتوانمند سازی داشته باشد تا این نیازمند براساس تلاش خود توانمند شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران ویژگی بزرگ و سوم امام حسن (ع) را از خودگذشتگی بی مانند ایشان در ترجیح مصلحت جامعه به تمایل شخصی خویش در صلح با معاویه دانست و تاکید کرد: شجاعت و قدرت امام حسن، کمتر از برادر کوچکتر ایشان حسین بن علی (ع ) نبوده است و اشتیاق ایشان به شهادت و ملحق شدن به جد و والدین خود، جهاد در راه خدا و جنگ با معاویه برای ایشان چون شهدی گوارا می نمود، اما ترجیح مصلحت جامعه اسلامی به تمایل شخصی و به جان خریدن بار شماتت وتوهین جاهلان تندروی جامعه با خطاب کردن ایشان به 'مذل المومنین ' پذیرش صلح حسنی را در تاریخ به نمونه ای ماندگار در کنار رشادت حسینی تبدیل کرد.
محسن هاشمی افزود: مقام معظم رهبری با ترجمه اثر گرانمایه شیخ راضی آل یاسین با عنوان 'صلح امام حسن، پرشکوه ترین نرمش قهرمانه تاریخ' در 50 سال قبل و در اوج دوران مبارزه، بخشهایی از حکمت این تصمیم امام را تبیین کردند که مطالعه این اثر را به همه علاقمندان به خصوص نسل جوان توصیه می کنم.
به اعتقاد رییس شورای اسلامی شهر تهران تصمیم امام حسن (ع) نشان داد که برای حفظ جامعه و جلوگیری از خونریزی، امام معصوم، برخلاف تمایل خود، مصلحت جامعه را بر اعتبار و جایگاه خویش مقدم می دارد و اگر امروز اسلام وتشیع پابرجاست، هم مرهون جهاد حسینی است و هم مدیون صلح حسنی.
تهرام/9343/1735 / 1539
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 جامعه خشونت رئیس شورای اسلامی شهر شورای اسلامی شهر تهران مقام معظم رهبری تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۴۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد/ دلایل عقلی ضرورت حجاب را تائید می کند

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، نشست ماموستا ملااحمد مبارکشاهی؛ امام جمعه نودشه با دانش آموزان دبیرستان‌های نسیبه و حضرت خدیجه (س) نودشه به مناسبت هفته حجاب و عفاف برگزار شد.
 
در این نشست، ماموستا ملا احمد مبارکشاهی ضمن تبریک هفته معلم، به مقام شامخ معلمین ادای احترام نمود و اظهار داشت: تعلیم و تعلم باعث رستگاری انسان در هر دو دنیا می باشد.
 
امام جمعه شهر نودشه افزود: پیامبر (ص) با افتخار خود را معلم معرفی می نماید.
 
این عالم اهل سنت در ادامه ضمن تشکر از مدیران و دبیران مدارس نودشه بخاطر زحماتی که برای آموزش دانش آموزان متحمل می شوند درخواست کرد که در این شرایط حساس که کشور و جامعه از هر طرف مورد هجمه فرهنگی دشمنان قرار دارد، نسبت به تربیت اخلاقی دانش آموزان توجه بیشتر شود.
 
امام جمعه نودشه در ادامه به مسئله حجاب و عفاف اشاره کرد و مطالب مفصلی از تاریخ حجاب را از دیدگاه تاریخی و دینی مورد بررسی قرار داد و عنوان کرد: در تمامی جوانع بشری، از عهد باستان تا آغاز عصر مدرنیسم حتی در جوامع غیر دینی، زن همواره حجاب و پوشش داشته است، حیا و عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد، دلایل عقلی زیادی زیادی نیز ضرورت حجاب را تائید می کند.
 
ماموستا مبارکشاهی در ادامه سخنان خود به بین و تشریح برخی از دیدگاه ها درباره حجاب اشاره کرد و عنوان داشت: حجاب برای دیده شدن زن، انسان مرکب از روح و جسم است و حقیقت انسانی او روح است نه بدن، بدن مرکب انسان است، ما انسانها راه زیادی آمده ایم تا به عالم طبیعت رسیده ایم، خداوند متعال در آفرینش زن زیبایی و ظرافت بیشتری به خرج داده است، اگر این مرکب بی پرده در جامعه عرضه شود، توجه همگان به سمت بدن که مرکب زن است معطوف می شود و هیچ کس توجه نمی کند و اهمیت نمی دهد که روحی که بر این مرکب سوار است کیست؟!.
 
 وی تصریح کرد: زن یعنی اندیشه و کمالات انسانی، زن یعنی شخصیت انسانی او، زن یعنی تفکرات و دانش او و در یک جمله زن یعنی روح او، اما هنگانی که زن خود را آرایش کند و در جامعه در معرض قرار گیرد، همه توجه ها به او متمرکز می شود و کسی به دید انسان با اندیشه، دانش و روحیات و اخلاق انسانی نمی نگرد، کاری که امروز جوامع غربی زن را به آن منحرف کرده اند و متاسفانه جامعه ما هم گرفتار شده است.
 
امام جمعه شهر نودشه در بخشی دیگر از سخنان خود به دیگاه های مختلف نسبت به زن پرداخت وگفت: قرون وسطایی که زن را فقط خدمت گذار ویژه مردان می داند که باید ریشه این تفکر را فلسفه غربی و یونان دانست، که آن را نقد نمود و دیدگاه دوم دیدگاه فمینیستی است که زن را آزاد و بدون هیج قد و بندی می داند، دیدگاه سوم دیدگاه اسلام که برای زن احترام خاصی قائل است که ضمن رعایت حدودات شرعی می تواند در جامعه نقش خوب و موثری داشته باشد.
 
ماموستا مبارکشاهی با اشاره به آیات قرآنی، زن را شریک زندگی مرد دانسته که سعادت و خوشبختی خانواده را مدیون مهر و محبت زنان داست.
 
این عالم اهل سنت در پایان سخنان خود به مضرات عدم رعایت حجاب و مشکلات بعدی آن اشاره کرد.
 
گفتنی است که در این نشست دانش آموزان سوالات و شبهات خود را بیان کردند و ماموستا مبارکشاهی نیز پاسخ های لازم را ارائه کرد.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت اقدام توهین‌آمیز به امام (ره)
  • عذرخواهی ناشر هندی بابت توهین‌ به امام (ره)
  • عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد/ دلایل عقلی ضرورت حجاب را تائید می کند
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان