Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@06:27:28 GMT

مسمومیت در کلارشت کاهش پیدا کرد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۵۵۰۵۹

مسمومیت در کلارشت کاهش پیدا کرد

نوشهر- ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه از شیوع مسمومیت در کلاردشت کاسته شده، گفت: بر اساس گزارش های دریافتی از شب گذشته تا صبح امروز تنها 25 نفر مبتلا بیماری گوارشی به مراکز درمانی مراجعه کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، از شامگاه یکشنبه برخی از اهالی کلاردشت با داشتن علایم مسمومیت همچون اسهال ، استفراغ و دل درد به مراکز درمانی این شهرستان مراجعه کردند که با دریافت خدمات دارویی ترخیص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این افراد از اهالی مناطق حسن کیف، مکا، ولوال، گرکپس، رودبارک، طویدره و مجل بودند و براساس آمار ارائه شده از شیوع این بیماری تا امروز دستکم 309 نفر دچار مسمومیت شده بودند.
دکتر محسن اعرابی روز سه شنبه در نشست مدیریت بحران در فرمانداری کلاردشت افزود : خوشبختانه هیچ یک از این بیماران در مراکز درمانی بستری نیستند و تعداد 5 نفری که روز گذشته در مراکز درمانی بستری شده بودند نیز شب گذشته مرخص شدند.
وی در خصوص علت بروز این بیماری گفت : هرچند علت شیوع این بیماری نیاز بررسی بیشتر و دقیق تر دارد ولی احتمال شیوع این بیماری ناشی از ذوب شدن یخ ها، بارندگی و علت های دیگر نیز وجود دارد.
وی گفت : علائم افراد مسموم در این منطقه نشان می دهد که بیماری گوارشی از نوع خفیف است که ریشه آن نیز بیماری عفونی دارد که افراد دچار تب شدند.
اعرابی اظهارداشت :‌ اغلب افراد مسموم دچار علائم بیماری ازجمله حالت تهوع ، استفراغ ، تب خفیف ، درد معده و اندکی هم اسهال هستند.
به گفته وی، شواهد بررسی اولیه وضعیت و علائم بیماران نشان می دهد که ممکن است بیماران به ویروسی که علائم گوارشی ایجاد می کند مبتلا باشند که نمونه ان را در برخی از کشورهای غربی هم شاهد بودیم .
دکتر اعرابی با بیان اینکه کارشناسان در حال بررسی دقیق علت شیوع این بیماری هستند ، گفت :‌ خوشبختانه لحظه به لحظه از شمار افراد مبتلا به این بیماری کاسته شده و بر اساس گزارش های دریافتی امروز دستکم 25 نفر به مراکز درمانی این منطقه مراجعه کرده اند و این امر گویای فروکش کردن این بیماری و مداوای افراد مبتلا است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود :‌ نکته مهم تر آنکه از مخازن و تاسیسات آبرسانی زیرپوشش شرکت های آب و فاضلاب شهری ، روستایی و حتی روستاهایی که آب آشامیدنی اهالی آن ها با مدیریت شوراهای اسلامی تامین می شد ، بازدید به عمل آمد و خوشبختانه از نظر بهداشتی ودر عملیات کلرزنی آنها هیچ مشکلی وجود نداشت.
وی آموزش فردی و خانه به خانه را راهی موثر در بعد پیشگیری ، مقابله و مهار این نوع بیماری در این شهرستان معرفی کرد و گفت که مهم ترین نکات بهداشتی که اهالی این منطقه باید برای پیشگیری از شیوع این بیماری به آن توجه کنند شستشو و ضد عفونی کردن دست ها قبل از صرف غذا است.
وی نقش نهادهای خانواده و آموزش و پرورش را نیز در جلوگیری از شیوع این مسمومیت ها اثر بخش دانست و خواستارهمکاری همه جانبه مسئولان ذیربط شد.
شهرستان کلاردشت با جمعیتی دست کم 20 هزار نفر درقالب یک شهر و 19 روستا درغرب مازندران واقع است.
1899/1602/7078/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شيوع مسموميت مردم كلاردشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۵۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟

مجتبی احمدلو با اشاره به تسهیلات درمانی درنظر گرفته شده در مصوبه تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: ۲۶ فروردین‌ هیئت وزیران مصوبه تعرفه‌های خدمات پزشکی را در بخش‌های دولتی، خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی ابلاغ کرد که نسبت به سال گذشته با رشد متوسط ۳۰ درصدی همراه بوده است. در این مصوبه خودپرداخت (فرانشیز) خدمات درمانی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و همچنین دهک‌های پایین درآمدی قابل ملاحظه است.

وی ادامه داد: براساس مصوبه هیئت وزیران، خودپرداخت (فرانشیز) مراجعه بیماران در طرح نظام ارجاع برای مددجویان شهری کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران ۱۳ هزار تومان است. حدود یک میلیون نفر از مددجویان شهری کمیته امداد دارای بیمه نظام ارجاع یک هستند.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد یادآور شد: دارو، ملزومات پزشکی و خدمات پیراپزشکی مورد نیاز بیماران نیز باید توسط مرکز ارائه کننده خدمت تامین شود و مراکز درمانی حق ارجاع بیماران برای تهیه اقلام و این خدمات را خارج از زنجیره ارجاع به بیرون از مراکز ندارند.

احمدلو با اشاره به دیگر موارد مهم در ابلاغ تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳ برای مددجویان، بیان کرد: سهم پرداختی سازمان بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان آن سازمان در سه دهک درآمدی برای خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) در مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی است و خودپرداخت (فرانشیز) بیماران سه دهک رایگان است.

وی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوبه سال ۱۴۰۰)، گفت: از سال گذشته هیئت وزیران تصویب کرده که خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) برای کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان است که این موضوع در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و این مصوبه نیز لحاظ شده است.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به فرانشیز مددجویان، تصریح کرد: همچنین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که دارای بیمه سلامت هستند در سال جاری نیز همچون سال گذشته خدمات بستری و خدمات اورژانسی که دارای پرونده هستند، با نظام ارجاع در مراکز دولتی ۹۵ درصد توسط بیمه و ۵ درصد از محل منابع تعیین شده در قانون بودجه تامین می‌شود و به عبارتی فرانشیز خدمات بستری و اورژانسی دارای پرونده برای مددجویان صفر است. برای خدمات سرپایی در تمامی مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت نیز سهم سازمان از ۷۰ درصد به ۸۵ درصد ارتقا یافته است و خودپرداخت بیماران خاص و صعب‌العلاج برای مددجویان کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران در قالب نظام ارجاع و مددجویان بهزیستی برای دارو و خدمات سرپائی مرتبط با بسته بیماری‌های مذکور رایگان است.

احمدلو در بخش دیگری از سخنان خود این را هم گفت که دولت همچنان در سال جاری بیمه سلامت را مکلف کرده که سهم بیمه برای افراد بدون بیمه درمانی در پنج دهک اول درآمدی همچنان رایگان باشد و دهک ۶‌، ۲۰ درصد حق بیمه، دهک ۷،‌ ۳۰ درصد حق بیمه، دهک ۸، ۴۰ درصد حق بیمه، دهک ۹، ۵۰ درصد حق بیمه سرانه درمان را پرداخت کنند. حق سرانه بیمه خدمات درمانی نیز در سال جاری ماهانه ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر نفر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا جواد صبوحی

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه
  • کاهش ۳۴درصدی مسمومیت با گاز مواکسید کربن درچهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • استفاده هزار و ۱۰۰ بیمار هموفیلی اصفهان از فرآورده‌های خونی
  • کاهش ۳۴ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسید کربن
  • آیا موسیقی درمانی برای همه مردم مناسب است؟
  • با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل