Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > اقتصاد‌ ایران - پای پیام‌رسان‌های داخلی به مجلس باز شد تا مشکلات‌شان برطرف و حل شود. روز گذشته، وزیر ارتباطات در نشستی شرکت کرد که به جز نمایندگان پیام‌رسان‌های داخلی، نمایندگانی از کمیسیون‌های امنیت ملی و سیاست خارجی، صنایع و معادن و اقتصادی مجلس هم در آن حاضر بودند.

هدف، حل مشکلات پیام‌رسان‌های داخلی و ارائه آخرین آمار در این‌باره بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه را وزیر ارتباطات بعد از پایان جلسه، در گفت‌وگو با خبرنگاران اینطور اعلام کرد: «25درصد کسانی که در شبکه‌های پیام‌رسان‌های خارجی فعال بوده‌اند، وارد پیام‌رسان‌های داخلی شده‌اند اما 75درصد هنوز در آن پیام‌رسان‌ها باقی مانده‌اند یا ترجیح داده‌اند به جای پیام‌رسان‌های داخلی از شبکه‌های دیگری استفاده کنند.»

بنا بر آماری که در همین جلسه ارائه شده، 7.5میلیون کاربر در کل پیام‌رسان‌های داخلی عضو هستند اما با توجه به اینکه ممکن است بعضی از آنها، همزمان از چند پیام‌رسان استفاده کنند، در مجموع 10.5میلیون حساب کاربری روی پیام‌رسان‌های داخلی فعال‌اند. تقویت پیام‌رسان‌ها و کمک به پیشرفت امور آنها، مسئله‌ای تکراری که پیش‌تر هم جلسه‌هایی در سطوح بالای کشور درباره آن برگزار شده بود، ‌این‌بار نیز در سطح کمیسیون‌های مجلس به بحث گذاشته شد.

بانک مرکزی و آموزش و پرورش داخلی‌ها را نمی‌خواهند

یکی از پرمناقشه‌ترین بحث‌های جلسه، درباره همکاری نکردن سیستم بانکی و وزارت آموزش و پرورش بود. عزیز اکبریان، نماینده مجلس و رئیس کمیسیون صنایع و معادن در این‌باره به همشهری می‌گوید: «دو مجموعه دولتی مثل بانک مرکزی و آموزش و پرورش بخشنامه کرده‌اند که از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده نشود.

این تصمیم، درست نیست. در شرایط فعلی، نظام در این فکر است که پیام رسان‌های داخلی را تقویت کند. حالا که حاکمیت تصمیم گرفته تلگرام نباشد، فارغ از اینکه تصمیم خوبی هست یا نه، اداره‌ها یا سازمان‌های دولتی نمی‌توانند بگویند فلان‌ پیام‌رسان باشد یا نباشد.»

او با بیان اینکه ‌این یک تصمیم در حوزه کاری است و ربطی به زندگی شخصی کارمندان ندارد، تأکید کرد: «فرض کنید دولت بگوید باید کارمندانش در محل کار از خودکار ایرانی استفاده کنند. در عین حال، همین کارمند وقتی به خانه‌اش می‌رود، ممکن است از خودنویس آلمانی استفاده کند و اشکالی هم ندارد. اما شرایط خانه با محل کار متفاوت است.‌»

سیده‌حمیده زرآبادی، نماینده دیگری است که طبق گفته خودش، با «تصمیم گرفتن به جای کاربران» مخالف است و می‌گوید: «معتقدم باید از تولید داخلی حمایت کرد اما فیلتر‌کردن راه درستی نیست چون نوعی اجبار در آن وجود دارد. وقتی اجبار باشد، رغبت از بین می‌رود. در بحث پیام‌رسان‌ها مردم باید خودشان به این نتیجه برسند که به یک پیام‌رسان دیگر بروند و تبلیغات و حمایت‌ها، فقط می‌تواند روی این تصمیم‌گیری تأثیر بگذارد. دولت نمی‌تواند به جای دیگران تصمیم بگیرد.»

فراهم کردن زیرساخت و ایجاد رقابت داخلی

در حین این جلسه، هرچند حرفی از یک وام جدید برای پیام‌رسان‌ها به میان نیامده اما روی توسعه زیرساخت‌ها توسط دولت به‌شدت تأکید شده است؛ تعبیری که عزیز اکبریان، درباره آن می‌گوید: «باید همه‌چیز از داخل خود نظام شروع شود. ما تأکید کرده‌ایم دولت باید زیرساخت‌ها را برای حضور پیام‌رسان‌ها فراهم کند. این‌کاری است که در بقیه جاهای دنیا هم انجام شده است. خود پیام‌رسان‌ها هم باید روی جذب مخاطب کار کرده و اعتماد مردم را قوی کنند.»

سیده‌حمیده زرآبادی، نماینده مجلس با بیان اینکه حمایت از همه پیام‌رسان‌ها باید طوری باشد که خود آنها با هم رقابت کنند، می‌گوید: «زمانی که تلگرام آمد، وایبر هم بود و کسی حذف نشد. تلگرام امکاناتی را فراهم کرد که کاربرها می‌پسندیدند و در نهایت جذب شدند. انتقادهایی به ما می‌رسد که کاربران پیام‌رسان‌های داخلی فقط می‌توانند متن بفرستند و سرعت ارسال عکس و فیلم در آنها به‌شدت پایین است. جذب کاربر در چنین فضایی ممکن نیست. با زور هم حل نمی‌شود.»

در همین زمینه: خطر در کمین ایمیل‌های سازمانی فیلترینگ به فیلترشکن‌ها رسید جدال دولت و استارتاپ‌ها با پیام‌رسان‌های داخلی اتکای پیام‌رسان‌های داخلی به دولت فیلترینگ و سانسور با جهان امروز سازگار نیست

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۸۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول

قیمت برخی از خودروهای موجود در بازار آزاد ۱۲ اردیبهشت ماه را در این خبر مشاهده می‌کنید.

به گزارش مشرق، قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روزهای گذشته به شرح زیر است؛

خودرو قیمت به تومان
پژو پارس سال (LX) ۱۴۰۲ ۸۶۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ TU۳ مدل ۱۴۰۳ ۶۷۳،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۱۴۰۲ ۶۵۸،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P مدل ۱۴۰۳ ۱،۰۸۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای ۱۴۰۳ ۸۰۵،۰۰۰،۰۰۰
تارا اتوماتیک v۲ مدل ۱۴۰۳ ۹۷۰،۰۰۰،۰۰۰
تارا دنده ای v۱ مدل ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
رانا پلاس سقف شیشه‌ای ۱۴۰۳ ۶۴۵،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس EF۷ اتوماتیک توربو آبشنال مدل ۱۴۰۳ ۹۵۵،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس ۵ دنده‌ توربو ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس۶ دنده توربو چهار ایربک ۱۴۰۲ ۹۲۵،۰۰۰،۰۰۰
ام وی ام X۲۲ دنده‌ای اسپرت لاکچری ۱۴۰۲ ۸۰۵،۰۰۰،۰۰۰
اطلس G دنده‌ای ۱۴۰۳ ۵۸۰،۰۰۰،۰۰۰
پراید SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۲ ۳۴۹،۰۰۰،۰۰۰
ساینا s دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ ۴۳۸،۰۰۰،۰۰۰
سمند سورن پلاس ۱۴۰۳ ۸۱۸،۰۰۰،۰۰۰
تیبا صندوق دار sx بنزینی ۱۴۰۱ ۳۹۷،۰۰۰،۰۰۰
تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ ۴۰۲،۰۰۰،۰۰۰
شاهین G مدل ( ۱۴۰۳)اتومات

۸۵۰،۰۰۰،۰۰۰

کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ ۴۴۸،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان بنزینی آپشنال ۱۴۰۱ ۵۷۵،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز آپشنال ۱۴۰۲ ۶۲۰،۰۰۰،۰۰۰

جدیدترین قیمت خودروهای وارداتی در بازار

مدل خودرو قیمت به تومان
رنو کولیوس ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
رنو تالیسمان E۳ مدل ۲۰۱۸ ۵،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰
میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۵ ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سونت ۱.۵ لیتر ۲۰۲۳ ۳،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا۲k۵لیتر

۵،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰

کیا سورنتو ۴ سیلندر GT لاین مدل ۲۰۱۷ ۵،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو ۲.۰ لیتر اتوماتیک ۲۰۱۸ ۳،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو (مونتاژ) ۲.۰ لیتر آپشنال ۱۳۹۸ سایپا ۲،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای النترا ۱.۶ لیتر مدل ۲۰۲۳ ۳،۰۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای سانتافه (ix۴۵)۴ سیلندر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۶،۱۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای توسان (ix۳۵) ۲ لیتر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۵۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰
لکسوس NX۳۰۰ H هفت کلید مدل ۲۰۱۷

۱۰،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • حجم تجارت خارجی ایران در سال قبل ١۴٠ میلیارد دلار بود
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • قیمت خودروهای داخلی و خارجی +جدول
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • ژاوی: تصمیم‌ به ماندن در بارسلونا ساده بود؛ همه باید در فصل آینده پیشرفت کنیم