Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

العبادی عصر سه شنبه در نشست مطبوعاتی هفتگی پس از جلسه شورای وزیران عراق گفت: این که برخی خواهان ابطال نتایج انتخابات هستند کار درستی نیست.

وی همچنین از ابراز نظر کمیسیون عالی مستقل انتخابات مبنی بر احتمال ورود کشور به جنگ داخلی در صورت ابطال نتایج انتخابات ابراز شگفتی کرد. 

وی سخن بیشتری در این باره نگفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

العبادی که بعنوان نخست وزیر عراق، فرماندهی کل نیروهای مسلح را نیز بر عهده دارد همچنین در بخش دیگری از سخنانش در این کنفرانس خبری، از تداوم عملیات پاکسازی از تروریسم داعش خبر داد و درعین حال تاکید کرد که بخش اعظم خط مرزی با سوریه تامین امنیت شده است. 

وی در بخش دیگری همچنین از کاهش ساعت های خاموشی برق و بهبود خدمات برق در کشورش طی دو هفته آینده و با ورود خط های جدید تولیدی خبر داد. 

در دو هفته گذشته با افزایش یکباره گرما و همزمان با ایام آغازین ماه مبارک رمضان، خاموشی ها در مناطق مختلف عراق به اوج خود رسید و در برخی مناطق به بیش از 15ساعت می رسد. 

همین امر در بغداد، کربلا و برخی مناطق دیگر موجب اعتراضات مردمی شد. 

** اعتراضات درحال رسیدگی

سخنان امروز العبادی در انتقاد از مطالبه ابطال نتایج انتخاباتی درحالی است که در پی گسترش اعتراض ها به نتایج انتخابات در برخی حوزه های انتخابی، شورای وزیران عراق روز پنجشنبه یک کمیته عالی مرکب از روسای مراکز نظارتی و امنیتی تشکیل داد گزارش ها و اطلاعات مربوط به تخلفات انتخاباتی را بررسی کنند. 

با اعلام نتایج اولیه و بویژه پس از اعلام نتایج قطعی انتخابات، برخی فعالان سیاسی و احزاب خواستار ابطال کل انتخابات 22 اردیبهشت ماه به دلیل آنچه تخلفات و تقلب های گسترده در روند رای گیری و شمارش آراء خواندند شدند. 

پیش تر کمیسیون عالی مستقل انتخابات عراق نیز ضمن استقبال از دریافت گزارش ها و شکایت های مربوط به تخلف های انتخاباتی و بررسی و ارجاع آن به دادگاه عالی انتخابات به ضمیمه پاسخ خود، با ابطال نتایج انتخابات مخالفت کرد. 

168 نماینده پارلمان عراق روز دوشنبه سرانجام پس از چند روز تلاش ناکام، جلسه فوق العاده پارلمان را تشکیل دادند که طی آن بازشماری دستی 10 درصد مجموع آراء و ابطال نتایج انتخابات در مراکز رای گیری خارج از کشور بدلیل آنچه حجم بالای تخلفات خوانده شد، به تصویب رسید. 

در این مصوبه همچنین مقرر شد، در صورتی که شمارش دستی این بخش از آراء نشان داد تخلف و تقلب تا یک چهارم آراء را در بر می گیرد، باید آراء مربوط به همه مراکز رای گیری به صورت دستی شمارش شود. 

چهارمین انتخابات عراق بصورت ثبت و شمارش الکترونیکی انجام شد اما برگه های رای نیز پس از ثبت در سیستم الکترونیک شمارش آراء در صندوق رای انداخته می شد. 

برخی احزاب و شخصیت های سیاسی ضمن رد صلاحیت پارلمان برای مداخله در امر تخلفات انتخاباتی، نمایندگان متعرض را متهم می کنند بدلیل شکست در انتخابات سعی در بی اعتبار کردن نتایج آن دارند. 

درهمین حال با گسترش و ادامه اعتراض های سیاسی به نتایج انتخابات بویژه در سطح نزدیک به نیمی از نمایندگان پارلمان کنونی عراق، برخی نگرانی ها از احتمال بطلان انتخابات با فشار و حمایت برخی طرف های خارجی برای ورود این کشور به دوران جدیدی از بی ثباتی مطرح شده است. 

یک ناظر عراقی که نخواست نامش ذکر شود به خبرنگار ایرنا گفت که این نگرانی وجود دارد طرف های خارجی از جمله واشنگتن و ریاض که پیش از انتخابات بشدت دنبال وارد کردن عراق در مرحله خلاء سیاسی از طریق تعویق تاریخ برگزاری انتخابات بودند تا بتوانند تغییرات دلخواه خود را در روند سیاسی این کشور انجام دهند، اکنون بخواهند همان اهداف را طریق بطلان نتایج انتخابات و تشکیل و استقرار دولت موقت دست کم به مدت چند ماه دنبال کنند. 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جنگ نیروهای مسلح تروریسم تامین امنیت برق کربلا پارلمان عراق الکترونیک واشنگتن دولت انتخابات عراق پارس العبادی پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

برای افتتاح اجلاس مسئولان آموزش عقیدتی-سیاسی بسیج، به حسینیه عاشقان ثارالله در ستاد مرکزی سپاه رفتم. آقای محسنی، [نماینده ولی‌فقیه در بسیج تهران] گزارش داد که در ۳۶ هزار پایگاه بسیج، برای امور فکری و عقیدتی و سیاسی آموزش داده می‌شود و من در یک سخنرانی مفصل راجع به تقویت عقاید و نیز تربیت سیاسی و مفید و جهاد دائمی صحبت کردم؛ جمعیت زیادی جمع بود و پُر احساسات.

در دفتر با آقای احمد جبرئیل، [دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین]، از رهبران فلسطینی ملاقات داشتم. تحلیلی ارائه داد، از شکست [ایهود] باراک، [نخست‌وزیر سابق اسرائیل]، در پیگیری صلح و توجه زیاد اسرائیلی‌ها به [آریل] شارون که او را آخرین پادشاه یهود می‌دانند و مشت آهنی او و عدم حمایت جدی جهان اسلام و اعراب از فلسطینی‌ها و خطر خسته‌شدن آنها تحت فشارهای زیاد را نجات‌دهنده [قلمداد می‌کنند]. از کنفرانس تهران گله داشت که به شعار اکتفا کرده و تصمیم اجرایی قابل توجهی نگرفته است؛ مثل تشکیل صندوق کمک و پیش‌قدمی ایران در ارائه کمک از طریق آن صندوق که پیشنهاد شد و عملی نشد. من هم گفتم مبارزه محدود به مردم داخل اراضی اشغالی شده و فلسطینی‌های بیرون و آواره با دولت‌های عربی و اسلامی، ‌شرکت ندارند و باید مبارزه را به خارج از فلسطین بکشانید. گله داشت که در پنج سال گذشته به ایران دعوت نشده است. گفتم نیازی به دعوت نیست؛ خودتان بیایید.

عصر آقای دکتر [شهاب] صدر، رئیس سابق [سازمان] نظام پزشکی آمد. از نحوه انتخابات و انحصارطلبی دوم‌ خردادی‌ها گله‌مند است و دربارۀ نامزدی در انتخابات [ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. آقای [ابراهیم] اصغرزاده، [عضو شورای اسلامی تهران] آمد. گفت، مایل است نامزد شود و می‌داند که چند میلیون از آرای آقای [سیدمحمد] خاتمی را تصاحب می‌کند؛ با توجه به شعارهای خود که روی دست آقای خاتمی می‌زند. با من مشورت کرد. گفتم، بعید است پیروز شود و دشمن برای خود درست می‌کند؛ احتمال ردشدن در شورای نگهبان هم هست. درعین‌حال برای رونق انتخابات بد نیست. گفت، اختلاف شدیدی بین دوم خردادی‌ها بروز کرده است.

آقای محسن رضایی، [دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام] آمد و برای نامزدشدن [در انتخابات ریاست‌جمهوری] مشورت کرد. گفتم، پیروز نمی‌شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت. گفت، اگر به پنج میلیون رأی برسد، خوب است. از برخورد دوم خردادی‌ها انتقاد داشت. نام‌نویسی انتخابات شروع شد و ۶۷ نفر، من‌جمله [عبدالله] جاسبی و [محسن] سازگارا، امروز ثبت‌نام کرده‌اند. در [ناآرامی‌های دانشجویی در منطقه کابیلای] الجزایر، کشتار زیاد شده؛ از دو طرف.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901821

دیگر خبرها

  • واکنش جالب نویدکیا به غیبت منتظر محمد
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • بررسی آراء و اندیشه های علامه مصباح یزدی در حوزه تعلیم و تربیت
  • چالش‌ها و راهکار‌های مشارکت سیاسی آگاهانه
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها