Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه سه شنبه نشست شورای آموزش و پرورش قروه با محوریت تدوین برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان برگزار شد.

این نشست که مثل همیشه به دنبال ارائه گزارش عملکرد و آمار و ارقام بود آغاز شد و در ابتدا سرپرست آموزش و پرورش قروه از دایر بودن ۵ پایگاه رسمی اوقات فراغت در روزهای تابستان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته «جعفر عبدالملکی» سال گذشته ۵۸۰ دانش آموز در فعالیت های تابستانی آموزش و پرورش شرکت کردند و همچنین ۲۸۰ نفر هم در طرح هجرت حضور یافتند.

وی از تخصیص ندادن اعتبارات برای برگزاری هرچه بهتر برنامه های اوقات فراغت در قروه گفت و خواستار توجه به این مهم توسط مسئولان شد.

در ادامه رئیس مرکز فنی و حرفه ای قروه هم به جبران خلاء آموزشی در تعطیلات تابستان با مهارت آموزی اشاره کرد. به گفته «فردین نامور» باید به دنبال نهادینه کردن فرهنگ مهارت و آشنایی با بازار کار بود و به جای پر کردن اوقات فراغت با کلاس های تئوری از کسب مهارت و دانش فنی بهره ببریم.

وی از ایجاد ۱۲ کارگاه فنی و حرفه ای در مرکز برای این مسئله و آموزش مهارتی به دانش آموزان خبر داد.

ضرورت آسیب شناسی برنامه های اوقات فراغت

بیان همین مسایل کلیشه ای و تنها صرف آمار بود که واکنش فرماندار قروه را به همراه داشت. «موحد امان اللهی» با بیان اینکه قبل از هرگونه برنامه ریزی باید آسیب شناسی شود، افزود: آسیب شناسی مبنی بر اینکه در سال های قبل چه نظارت هایی صورت گرفته و بهره های برده شده تا چه میزان بوده است.  

به گفته وی پس از آسیب شناسی و حرکت در این مسیر گام بعدی نیازسنجی است که باید نیاز دانش آموزان براساس فرهنگ، نوع اشتغال و اینکه در کدام منطقه شهر زندگی می کنند بررسی و کلاس ها بر پایه پارامترهای تعیین شده برگزار شوند.

«امان اللهی» با اشاره به اینکه دانش آموزان در سن حساس و تأثیرگذاری هستند لذا ضرورت دارد تا با تدوین برنامه های مناسب خانواده ها را کمک کرده و کیفیت کار را بالا ببریم.

وی توجه به رعایت عدالت در اجرای برنامه ها و حضور دانش آموزان بدون تبعیض را مهم دانست و خواستار رفع مشکلات مرتبط در این حوزه شد.

رئیس شورای آموزش و پرورش قروه در ادامه گریزی داشت به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان دانشگاه های مختلف و اظهار داشت: در اوایل انقلاب اعتماد مردم به مسئولان بالا و در واقع فاصله دولت و مردم کم بود و باید دانست که معیار سنجش مردم در حال حاضر تطبیق رویکرد ما با عملکرد ماست.

«امان اللهی» مطابقت حرف با عمل را برای مسئولان مهم خواند و تصریح کرد: این مسئله توسط مردم دیده می شود و بالا رفتن اعتماد مردم هم بر می گردد به عملکردی که ما مسئولان از خود نشان می دهیم.

کد خبر 4309565

منبع: مهر

کلیدواژه: اوقات فراغت شهرستان قروه شورای آموزش و پرورش فصل تابستان مهارت آموزی بوشهر ماه مبارك رمضان شیراز گرگان سوم خرداد فتح خرمشهر شهرکرد مشهد یاسوج خرم آباد بیرجند خطبه های نماز جمعه کرمانشاه بارش باران مراسم گلریزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۶۳۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم با معرفی نفرات برتر در استان به کار خود پایان داد.

دبیر جشنواره گفت: این جشنواره در زمینه فرهنگی، هنری، علمی و پژوهشی با محوریت نوجوان سالم، یاری گران زندگی و مدیریت مورد با کُلیات خودمراقبتی دانش اموزان در مقابل با کاهش، کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برگزار شد.

منصوری افزود: بیش از شش هزار و ۵۰۰ اثر از فرهنگیان و دانش آوزان استان به دبیرخانه با محوریت نوجوان سالم ارسال شد که بیش از ۱۰۰ اثر برگزیده شدند و از آنها تجلیل شد.

او گفت: در کنار برترین‌ها یاری گران زندگی مدارس و همچنین مدیریت مورد نیز دانش آموزان توانمند در زمینه شغل‌های علمی، فناوری و افتخارات علمی و پزوهشی و اجتماعی آثار خود را ارسال کردند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در این آیین، جشنواره نوجوان سالم را فرصتی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و خود مراقبتی دانست و گفت: تلاش ما بر این است با سالم سازی محیط و با استفاده از تاثیر گروه همسالان، مربیان و معلمان بتوانیم دانش آموزان را به سمت مسیر صحیح زندگی، هدایت و زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را در جامعه فراهم کنیم.

مولوی مدیر کل آموزش و پرورش استان هم در این آیین آشنایی دانش آموزان با مشارکت اجتماعی و ترویج زندگی سالم و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی را از اهداف این جشنواره بیان کرد و گفت: یاری گران زندگی در مدرسه باید دانش آموزان سالم باشند و نگذارند آسیب‌های اجتماعی چه در مدرسه و چه در جامعه گسترش یابد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب