Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@17:19:37 GMT

گفت‌وگو پیرامون برابری جنسیتی در دریانوردی

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۶۴۷۴۹

گفت‌وگو پیرامون برابری جنسیتی در دریانوردی

تین‌نیوز | 

IMO، بنیاد One Earth Future و اداره مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد (UNODC) به تازگی میزبان رویداد «زنان، صلح و امنیت دریایی: فرصت‌های برابر در امنیت دریایی» بودند.

مشارکت زنان در اقتصاد و تصمیم‌گیری‌های سیاسی و جامعه، کلید رسیدن به چالش‌های دریایی هستند، اما اغلب عدالت جنسیتی در فضای دریایی نادیده گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین علت، در این رویداد کارشناسان بخش دریایی و امنیتی برای بحث پیرامون اهمیت زنان در امنیت دریایی، موانع مشارکت زنان و چگونگی برطرف کردن موانع، برنامه صلح و امنیت در فضای دریایی، گرد هم آمدند.

هلن بونی، مدیر بخش زنان در برنامه دریایی IMO گفت: «اگر زنان نتوانند دیده شوند، تحسین نخواهند شد و نمی‌توانند به‌عنوان یک نیرو شناخته شوند.» هدف از این برنامه، دستیابی به اهداف توسعه پایدار، به‌ویژه هدف شماره 5، که کمک به ایجاد محیطی است که در آن زنان شناسایی‌شده و برای فرصت‌های شغلی در ادارات دریایی، بندرها و مؤسسات آموزش دریایی، انتخاب شوند.

لری سمپلر، رئیس OEF در این رویداد گفت: تنوع، به‌ویژه تنوع جنسیتی، در هر موقعیت شغلی موجب بهبود کیفیت آن جایگاه خواهد شد. خصوصاً اگر این جایگاه نیاز به کار فکری و دیدگاه استراتژیک داشته باشد.

این رویداد، تلاشی برای برجسته کردن اهمیت زنان در دریانوردی و تشویق جهت گفت‌وگو درباره برابری جنسیتی در صنعت حمل‌ونقل است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: دریانوردی دریایی نقش زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۶۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان

آنچه در ادامه می‌خوانید انتشار گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص «سبک زندگی اسلامی در بخش خانواده» است که در شماره های مختلف تقدیم علاقه‌مندان می‌شود.

بخش حقیقی تمدن نوین اسلامی، آن چیزهائی است که متن زندگی ما را تشکیل می‌دهد که همان سبک زندگی است. این، بخش حقیقی و اصلی تمدن است، مثل مسئله‌ی خانواده، سبک ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، نوع خوراک، نوع آشپزی، تفریحات، مسئله‌ی خط، مسئله‌ی زبان، مسئله‌ی کسب و کار، رفتار ما در محل کار، رفتار ما در دانشگاه، رفتار ما در مدرسه، رفتار ما در فعالیت سیاسی، رفتار ما در ورزش، رفتار ما در رسانه‌ای که در اختیار ماست، رفتار ما با پدر و مادر، رفتار ما با همسر، رفتار ما با فرزند، رفتار ما با رئیس، رفتار ما با مرئوس، رفتار ما با پلیس، رفتار ما با مأمور دولت، سفرهای ما، نظافت و طهارت ما، رفتار ما با دوست، رفتار ما با دشمن، رفتار ما با بیگانه.

همه اینها آن بخشهای اصلی تمدن است، که متن زندگی انسان است. «بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالی، ۱۳۹۱/۰۷/۲۳»

مسئله‌ی فرزندآوری خیلی مسئله‌ی مهمی است. چند سال ما این مسئله را مطرح کردیم و گفتیم؛ خب یک عده از دخترخانم‌های خوب، خانمهای جوان قبول کردند و عمل کردند لکن در محیط عمومی جامعه اثری از این قضیه نیست. الان آمار فرزندآوری ما به قدر جانشینی هم نیست، یعنی کمتر از جانشینی است، الان این‌جوری است. این معنایش این است که ما تا سی سال دیگر یک جامعه‌ی پیر داشته باشیم.

خطر بزرگی است، این از همه‌ی خطرات بزرگتر است. این خیلی مهم است. این احتیاج به تلاش و کار دارد. مسلّماً راه‌هایی هم وجود دارد برای اینکه بشود این را درست کرد؛ باید بنشینید این راه‌ها را پیدا کنید.


یک [مسئله] هم ازدواج مجرّدان است. «وَ أَنْکِحُوا الْأَیامی‌ مِنْکُمْ وَ الصَّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ إِمائِکُمْ»(۱) این الان واقعاً [لازم است.] گاهی دخترهایی بدون آوردن نام یا گاهی هم با نام، به من نامه می‌نویسند که طالب ازدواجند و برایشان فراهم نمی شود. یکی از دعاهایی که بنده دائم میکنم برای ازدواج دخترها و پسرهایی است که مایل به ازدواجند و امکان ازدواج ندارند. فکر کنید ببینید چه کار باید کرد؟ همه‌ی اینها قابل علاج است. بایستی این را [علاج کرد].


در مسائل خانواده به نظر من روی این چند موضوع بخصوص باید تکیه کرد و باید راه‌های عملی پیدا کرد. یکی از کارهای بسیار اساسی در این زمینه فرهنگ‌سازی است؛ باید فرهنگ‌سازی کنید. ببینید چگونه می‌شود فرهنگ‌سازی کرد؛ بالاخره بروید افکار عمومی را درست کنید، یعنی یک کار بزرگ این است.

کار مردمی هم -که اشاره شد کارهای مردمی و اینها- کاملاً درست است. باید کار از دست مردم گرفته نشود، اگر چه دستگاه حکومت مسئولیت دارد، ما هم مسئولیت [داریم]، در مورد مسائل خانواده ما مسئولیت داریم، دولتها مسئولیت دارند، همه‌ی دستگاههای مختلف حکومتی مسئولیت دارند و باید به وظایفشان عمل کنند لکن این پویش مردمی و حرکت عمومی مردمی نبایستی متوقف بشود؛ کار اساسی را این می‌کند و دولتها بایستی کمک کنند. «بیانات در دیدار با فعالان و کارشناسان خانواده، ۱۳۹۸/۰۵/۲۴»

دیگر خبرها

  • توضیحات پیرامون پیدا شدن یسنا ۴ ساله
  • نجات ۲۹ دریانوردی هرمزگانی/ ۳ فوتی و ۷ مجروح در سانحه آتش سوزی لنج
  • واکنش صریح درویش به شایعه تغییر نام پرسپولیس
  • گفتگوی رهبران قطر و مصر پیرامون شرایط غزه
  • چین رزمایش دریایی ۹ روزه برگزار می‌کند
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • نیروی دریایی امنیت شاهرگ اقتصادی کشور را تضمین کرده
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است