Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@22:44:23 GMT

بحرانی جدی در کمین سلامت هزاران گردشگر

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۶۶۲۹۳

بحرانی جدی در کمین سلامت هزاران گردشگر

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ آتش فشان کیلوئه آ (Kilauea) در یکی از جزیره‌های هاوایی آمریکا از چندی پیش شروع به فوران کرده و ستونی از دود، خاکستر و مواد مذاب از دهانه آن خارج شده است.
 
ستون دوده حاوی گاز‌های سمی دی اکسید کربن و دی اکسید گوگرد است که بر اثر ترکیب با اکسیژن، نور خورشید، رطوبت و سایر گاز‌ها می‌توانند سبب واکنش در اتمسفر کره زمین شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
 
این گاز‌ها بسیار سمی هستند و تولید حجم زیادی از آن‌ها می‌تواند سبب سوزش چشم، سردرد، گلودرد، مسمومیت با گاز سمی و نیز بروز حمله آسم و سایر مشکل‌های تنفسی در افراد شود.
 
کارشناسان از تولید نوعی مه در دامنه‌های کوه کیلوئه آ خبر داده اند که حاوی مواد سمی و ترکیب گاز‌های مختلف است که می‌تواند سبب مسمومیت و انواع مشکل‌های سلامت در افراد ساکن در آن منطقه و گردشگران شود.
 
 
این کوه آتش فشانی روزانه ۱۵۰۰۰ تن (۱۳,۶۰۷ metric tons) گاز را از زمان فوران در تاریخ ۶ ماه می‌سال جاری به اتمسفر کره زمین ارسال کرده است.
 
پ
اکنون وضعیت قرمز در این جزیره از مجموعه جزیره‌های هاوایی که کوه آتش فشان در آن قرار دارد ایجاد شده است و بیشتر مراجعه به بیمارستان‌ها را افراد دچار مشکل‌های تنفسی تشکیل داده اند.
 
 
کارشناسان آب و هواشناسی در این منطقه هشدار داده اند که به دلیل کاهش ورزش باد امکان تشدید عارضه‌های سلامت برای افراد در آینده وجود دارد، زیرا حجم بیشتری از مواد سمی را تنفس می‌کنند.
 
 
حتی امکان آلودگی آب‌های این جزیره‌ها به گوگرد و مواد سمی نیز وجود دارد، بسیاری از گردشگران سفر‌های خود به این مقصد گردشگری را لغو کرده اند، همچنین پرواز بسیاری از خطوط هواپیمایی به دلیل امکان آسیب به موتور و دیگر موارد فنی لغو شده است.
 
 
کارشناسان این آتش فشان را خطری برای جزیره‌های دوردست نمی‌دانند، اما ورزش باد می‌تواند موادسمی و گاز‌ها را به سوی آن‌ها انتقال دهد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست گردشگر آتش فشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۶۶۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!

 
به گزارش تابناک به نقل از نوریج، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه تورنتو،  مشخص کرد که چگونه علاقه افراد به قهوه، همراه با ترکیب ژنتیکی آنها می‌تواند بر سلامت کلیه‌ها تاثیر داشته باشد.

تاثیر قهوه بر سلامتی همیشه موضوع بحث بوده است. مطالعات قبلی تصاویر متناقضی را ترسیم کرده‌اند، با برخی هشدارها درباره اثرات مضر کافئین بر سلامت کلیه‌ها، در حالی که برخی دیگر مزایای محافظتی آن را پیشنهاد می‌کنند.

با این حال، این تحقیق جدید ملاحظاتی را مطرح کرده که تعامل بین مصرف کافئین و ژنتیک نام گرفته است.

این مطالعه با تمرکز بر افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کنند، معادل حدود 300 میلی‌گرم اسپرسو، نقش مهمی را که ژن‌های ما در نتایج سلامت ایفا می‌کنند، شرح می‌دهد.

نکته قابل توجه، در جاهایی مانند کانادا و ایالات متحده، میزان مصرف روزانه کافئین توصیه شده برای بزرگسالان به 400 میلی گرم محدود شده است.

در مطالعه جدید مسئله ژنتیک افراد و میزان متابولیسم کافئین در بدن مطرح شده و ثابت شده که میزان تجزیه و متابولیسم مواد موجود در قهوه در افراد متفاوت است و باید به میزان آن توجه کرد.  

امروزه، با در دسترس بودن آزمایش‌های ژنتیکی برای تغییراتی مانند ژن CYP1A2، افراد می‌توانند توصیه‌های شخصی در مورد مصرف کافئین خود و پیامدهای بالقوه آن برای سلامتی دریافت کنند.

محققان با بررسی شاخص‌های سلامت کلیه‌ها مانند آلبومینوری، هایپرفیلتراسیون و فشار خون دریافتند که متابولیسم‌های کندی که قهوه مصرف می‌کنند با خطر بیشتری برای مشکلات کلیوی روبرو هستند.

این مطالعه با سرپرستی احمد السوهمی استاد دانشگاه تورنتو  در مجله پزشکی JAMA Network  منتشر شد، که نشان می‌دهد که تاثیر انتخاب‌های غذایی ما، مانند مصرف قهوه، میان همه مردم جهان مشترک نیست، بلکه عمیقاً شخصی است و تحت تاثیر ژنتیک است.

درک استعدادهای ژنتیکی ما می‌تواند منجر به انتخاب‌های سبک زندگی سالم‌تر شود که به طور خاص برای نیازهای فردی ما طراحی شده است و راه را برای تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر و موثرتر تغذیه هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • ببینید | ادعای تکان‌دهنده میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج جامعه ادامه دارد