Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرعامل شرکت خودروسازي سايپا گفت: در دور جديد تحريم هاي آمريکا، هيچ بحثي از ممنوعيت ورود خودرو به ايران ديده نمي شود اما تجارت قطعات منفصله مشمول جريمه هاي اين کشور مي شود تا صنعت خودرو آسيب ببيند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، «محسن جهرودي» شامگاه سه شنبه در ضيافت افطاري با خبرنگاران در محل هتل المپيک افزود: آنچه از بررسي تصميم رئيس جمهوري آمريکا در خروج يکجانبه از برجام بر مي آيد، اين است که اين تحريم ها صنعت خودروي ايران را نشانه رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وي، آمريکا صنعت خودروسازي و قطعه سازي کشورمان با بيش از يک ميليون و 100 هزار نفر اشتغال مشتقيم را هدف قرار داده و به عبارتي، هدف گيري آن ضربه زدن به اشتغال در کشور است.
جهرودي تصريح کرد: هرچند از تحريم هاي گذشته عبور کرديم، اما با توجه به تجربه اي که غربي ها از فشارهاي سياسي و اقتصادي وارد شده به ايران کسب کردند، پيش بيني مي شود دور جديد تحريم ها سخت تر باشد.
** خروج پرايد از خط توليد
وي گفت: طبق برنامه حداکثر تا پايان امسال پرايد از چرخه توليد حذف مي شود، اما توليد آن محدود به 14 تا 15 هزار دستگاه براي صادرات به عراق، سوريه و برخي کشورهاي مستقل هم سود (CIS) ادامه خواهد يافت.
کشورهاي مستقل مشترک‌المنافع اتحاديه‌اي شامل برخي از جمهوري‌هاي مستقل اتحاد جماهير شوروي سابق است.
مديرعامل سايپا با بيان اينکه منکر نقص و کاستي در صنعت خودروي کشور نيستيم، ادامه داد: با اين حال اجازه نمي دهيم دشمنان نظام بخواهند با توسل به صنعت خودرو سر ملت را پايين بياورند.
به گزارش ايرنا، پس از تصميم هجدهم ارديبهشت رييس جمهوري آمريکا براي خروج از توافق هسته اي برجام و اعمال دوباره تحريم ها عليه ايران در دوره هاي 90 و 180 روزه، ديگر امضا کنندگان برجام يعني فرانسه، انگليس و آلمان به همراه روسيه و چين بر حفظ اين توافق که تيرماه 1394 با حضور نماينده اتحاديه اروپا امضا شده بود، تاکيد کردند.
سران اتحاديه اروپا بيست و ششم ارديبهشت ماه در صوفيه بلغارستان اعلام کردند به حمايت از همکاري شرکت هاي تجاري خود با ايران ادامه مي دهند.
کميسيون اروپا در بيانيه اي اعلام کرده است روند تجديد «قانون انسداد» را آغاز کرده تا شرکت هاي اروپايي فعال در ايران را از تحريم هاي آمريکا محافظت کند.
بر پايه اين بيانيه، قرار است اين تمهيدها تا پانزدهم مردادماه امسال و پيش از آغاز دور نخست اعمال دوباره تحريم هاي آمريکا اجرا شود.
اقتصام*3065*2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۶۷۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • (تصاویر) این خودروی چینی به جنگ تسلا می‌رود
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • وزارت دادگستری آمریکا به دنبال تحریم گوگل است