Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@15:20:18 GMT

رونق فروش آش و حلیم اینترنتی

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۶۷۶۵۲

رونق فروش آش و حلیم اینترنتی

افزایش تقاضا برای خرید آش و حلیم در ماه مبارک رمضان، فروش این محصولات در سایت‌های اینترنتی را رونق داده است.

به گزارش مشرق، آش و حلیم از جمله غذاهای مخصوص ماه مبارک رمضان است که طرفداران زیادی دارد و به دلیل دردسرهای پخت آن در منزل و زمانبر بودن آن اغلب ترجیح می‌دهند این غذاها را به طور آماده از مغازه‌های سطح شهر خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

علت بوی بد دهان هنگام روزه داری

در این میان افزایش تقاضا باعث می‌شود که عده‌ای سودجو دست به کار شوند و بدون داشتن مجوز در مراکزی که مورد تایید بهداشت نیست اقدام به پخت غذاهای مخصوص این ماه کنند و با فروش آن با قیمت‌هایی کمتر از نرخ مصوب سود خوبی به جیب بزنند.

در همین زمینه با نگاه اجمالی به سایت‌های فروش اینترنتی این مساله روشن می‌شود که فروش راحت بدون مجوز آش و حلیم عمده در سایت‌های مختلف به واسطه قیمت پایین محصولات کسب و کار پر رونقی برای این افراد ایجاد کرده است و سخت بودن نظارت به فروش محصولات راه را برای آن‌ها هموار کرده است.

در این میان فروش حلیم با قیمت کیلویی ۳ هزار تومان هم به چشم می‌خورد و این سوال پیش می‌آید که وقتی یک کیلو حلیم با مخلفات ۱۵ هزار تومان قیمت دارد حلیم‌ها در مراکز غیر مجاز با چه مواد اولیه‌ای تهیه می‌شوند که فروش عمده حلیم با قیمت ۳ هزار تومان و دربرخی موارد با ارسال رایگان برای افراد سود آور است.

در بین آگهی‌ها قیمت‌های ۴ هزار تومان تا ۵ هزار تومان هم دیده می‌شود و اکثر آن‌ها شرط کیفیت را برای فروش محصولاتشان قرار داده اند. 

با رونق فروش اینترنتی آش و حلیم حال جای سوال دارد که چطور می‌توان به طور گستره بر سلامت این مواد غذایی نظارت کرد و واحدهای صنفی متخلف را شناسایی کرد.

این درحالی است که رونق فروش آش و حلیم در فضای مجازی تا جایی پیش رفته است  که مردم در صنف‌های مختلف بدون داشتن مجوز با خرید عمده آن از سایت های اینترنتی با قیمت حدود 3 تا 5 هزار تومان و عرضه آن با قیمت چند برابری سود خوبی کسب می کنند.

در همین راستا حسین محمدی رئیس اتحادیه کباب، حلیم، آش و غذاهای سنتی با انتقاد از فروش حلیم و آش در مراکز غیر مجاز تاکید کرد: به دلیل فاسد شدن سریع مواد غذایی مخصوص ماه مبارک رمضان، مردم برای حفظ سلامتی خود فقط از واحدهای مجاز که دارای بنرهای متحدالشکل اتحادیه با داشتن شماره عاملیت فروش، خرید را انجام دهند.

وی افزود: متاسفانه در این ماه کارگاه‌های کوچک، برخی از صنف‌های بی ارتباط به فروش آش و حلیم و حتی در پارکینگ برخی منازل افراد به تهیه حلیم و آش پرداخته و با عرضه آن در سطح شهر سلامت افراد را به خطر می‌اندازند.

محمدی در خصوص فروش آش و حلیم با قیمت ۳ تا ۵ هزار تومانی در سایت‌های اینترنتی خاطرنشان کرد: هر کیلو حلیم با مواد اولیه مرغوب حدود ۱۱ هزار تومان برای تولید کننده تمام می‌شود و با نرخ ۱۲ تا ۱۵ هزار تومان عرضه می‌شود و قیمت‌هایی کمتر از این نرخ نشان از استفاده مواد نامرغوب در تهیه این مواد غذایی است.

تهیه حلیم با سیرابی گوساله و آرد

رئیس اتحادیه کباب، حلیم، آش و غذاهای سنتی با بیان اینکه در تهیه حلیم در مراکز غیر مجاز از آرد و سیرابی گوساله استفاده می‌شود عنوان کرد: تشخیص این امر برای افراد ممکن نیست و فقط باید خرید را از مراکز مجاز انجام دهند.

وی در خصوص برخورد با افراد سودجو در زمینه تهیه آش و حلیم در مراکز غیرمجاز اظهار کرد: با کمک دستگاه‌های نظارتی با واحدهای متخلف برخورد می‌شود و در این زمینه مردم با خرید نکردن از مراکز غیرمجاز می‌توانند به ما کمک کنند.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی 2018 روسیه خروج آمریکا از برجام حمایت از کالای ایرانی آش افطاری حلیم فروش اینترنتی ماه رمضان ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۶۷۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد

منابع تجاری از احتمال افزایش قیمت رسمی فروش نفت خام عربستان به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، منابع تجاری روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت‌ماه) اعلام کردند پس از افزایش قیمت شاخص نفت خاورمیانه در ماه جاری میلادی احتمال می‌رود عربستان سعودی، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت، قیمت رسمی فروش انواع نفت خام را برای عرضه به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن به بالاترین سطح در پنج ماه اخیر افزایش دهد.

بر اساس نظرسنجی رویترز از هفت منبع پالایشگاهی، قیمت رسمی فروش نفت سبک عربی در ماه ژوئن ممکن است با ۷۰ تا ۹۰ سنت افزایش حدود ۳ دلار برای هر بشکه بیشتر از میانگین قیمت نفت خام شاخص‌های عمان/ دوبی تعیین شود که بالاترین سطح از ماه ژانویه تاکنون به‌شمار می‌رود.

داده‌های رویترز نشان داد افزایش قیمت‌ها پس از قرار گرفتن شاخص نفت دوبی و عمان در ساختار پیش‌بهین (Backwardation) برای نخستین و سومین ماه میلادی به‌وجود آمده و به‌ترتیب با ۸۳ و ۹۶ سنت افزایش از ابتدای ماه جاری نسبت به میانگین ماه گذشته رشد داشته است.

بیشتر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی پیش‌بینی می‌کنند که به‌دلیل محدودیت در عرضه نفت همزمان با کاهش تولید نفت خام اعضای اوپک‌پلاس و سود بالای نفت کوره، قیمت رسمی فروش نفت خام برای نفت متوسط و سنگین عربی هم‌تراز با نفت خام سبک عربی افزایش یابد.

شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) فرآوری نفت خام «آپر زاکوم» را در پالایشگاه نوسازی‌شده «روایس» آغاز کرده و صادرات نفت ترش نوع متوسط را کاهش داده است.

شرکت دولتی نفت سعودی آرامکو قیمت‌های نفت خام خود را بر اساس توصیه‌های مشتریان و پس از محاسبه تغییر ارزش نفت خود در ماه گذشته بر اساس بازده و قیمت محصولات تعیین می‌کند.

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری برنقش اصناف در مهار تورم
  • نابسامانی در ثبت نام اینترنتی تایر و کمبود تایر سواری رینگ ۱۳ و ۱۴
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • ورود شورای رقابت به نرخ گذاری تاکسی‌های اینترنتی به صلاح نیست
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!