Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- در اولین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی در سال ۹۷، مطالعات طرح توسعه گردشگری شهرستان خمین تصویب شد.

 به گزارش قدس آنلاین ،به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی، اولین جلسه کارگروه میراث فرهنگی استان در سال جاری، ۹ خرداد ۹۷ به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون عمرانی استاندار در این جلسه گفت: «مطالعه ای جامع در خصوص طرح توسعه گردشگری شهرستان خمین، ذیل محور گردشگری چهار شهرستان خمین، شازند، دلیجان و محلات در سال جاری صورت گیرد تا بتوان هدف گذاری مطلوب و اجرایی را در این خصوص درنظر گرفت.»

مهدی زندیه وکیلی افزود: « طرحی که باید در این خصوص تهیه شود نباید صرفا با نگاه مشاور شهرسازی باشد زیرا باتوجه به قابلیت های گردشگری این چهار شهرستان، تهیه طرحی مبنی بر نظرات مشاور اقتصادی اولویت بیشتری دارد.»

  وی در ادامه گفت:«در این میان لازم است که شهرداری خمین اجرای طرح میدان امام این شهر را نیز هرچه سریعتر در دستور کار قرار دهد تا جذابیت های شهری در کنار جذابیت های تاریخی و معنوی این شهر، پکیجی جامع را در اختیار گردشگران قرار دهد.»

در ادامه این جلسه مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز گفت:«یکی از مصوبات دولت در سال ۸۱ ، طرح توسعه شهرستان خمین بود که یکی از قسمت های مهم آن توسعه از مسیر گردشگری در نظر گرفته شد اما متاسفانه هیچگاه این مصوبه اجرایی نشد در صورتی که محور گردشگری این چهار شهرستان به طور قطع محور اصلی گردشگری استان به شمار می رود.»

  حسینی افزود: « سال گذشته تفاهم نامه ای توسط اداره کل میراث فرهنگی استان مرکزی و با حضور سه استاندار اصفهان، قم و مرکزی به امضا رسید که اهداف کیفی و بزرگی را مدنظر دارد. در صورتی که بتوان اعتبارات لازم جهت توسعه گردشگری محور خمین را جذب کرد، قطعا فرصت مناسبی برای استان پیش خواهد آمد تا با پیوند این دو فرصت، مسیری جدید در توسعه پایدار گردشگری استان رقم خورد.»

وی ادامه داد: « در نوروز سال جاری بیش از ۱۱۰ هزار نفر گردشگر در شهرستان محلات اقامت داشته اند که در صورت توسعه طرح مذکور، می توان داشته های ۳ شهرستان دیگر که شامل گردشگری تاریخی، مذهبی، معنوی و طبیعی است را به داشته های گردشگری منطقه اضافه کرد تا با توسعه گردشگری این محور، به توسعه اقتصادی منطقه و استان دست یابیم.»

در این جلسه که با حضور مدیران، مسوولان و سرمایه گذاران برگزار شد ضمن تاکید بر تعریف عوارض واحدهای زیر مجموعه هتل ها، ۱۶ طرح جدید سرمایه گذاری در حوزه گردشگری استان نیز بررسی شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اراک استان مرکزی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۰۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • اختصاص ۶۰ میلیارد تومان به توسعه گردشگری شادگان
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان