Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – معاون پارلماني رييس جمهوري ضمن تبريک به علي لاريجاني براي انتخاب مجدد به عنوان رييس مجلس شوراي اسلامي بر اتحاد مجلس و دولت براي حل مشکلات کشور تاکيد کرد.

به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، «حسينعلي اميري» روز چهارشنبه در پاسخ به سئوالات خبرنگاران درباره انتخاب هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي گفت: انتخاب رييس و نواب رييس مجلس شوراي اسلامي را تبريک عرض مي کنم و توقع داريم کماکان تعامل فزاينده اي نسبت به دوره هاي گذشته بين دولت و مجلس برقرار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: ما در شرايطي هستيم که نياز به اتحاد، انسجام و همکاري قواي سه گانه کشور داريم و بويژه، همکاري دولت و مجلس در اين مقطع بسيار مهم و اساسي است.
اميري با بيان اينکه براي ارتقاي تعاملات بين مجلس و دولت در سال سوم مجلس دهم تلاش خواهد کرد،ابراز اميدواري کرد: در سايه همکاري، همراهي و همدلي بين قوا و بويژه بين مجلس و دولت مشکلات کشور حل شود.
معاون پارلماني رييس جمهوري در پاسخ به سئوالي درباره نقش دولت در انتخاب هيات رييس مجلس شوراي اسلامي گفت: موضوع انتخاب رييس و هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي موضوع داخلي اين نهاد و مربوط به خود مجلس و نمايندگان است بنابرين دولت در انتخاب رييس و هيات رييسه اين نهاد هيچ مداخله اي نداشت.
وي افزود: خود نمايندگان مجلس شوراي اسلامي تشخيص دادند که علي لاريجاني به عنوان رييس و مسعود پزشکيان و علي مطهري به ععنوان نواب رييس انتخاب شوند.
به گزارش ايرنا، علي لاريجاني در دور دوم انتخاب رياست مجلس با کسب 147 راي براي سومين سال پياپي رييس مجلس شوراي اسلامي در دوره دهم شد.
در اين انتخابات، محمدرضا عارف از مجموع 279 راي اخذ شده، 123 راي کسب کرد و آراي باطله نيز 9 راي بود.
همچنين، مسعود پزشکيان و علي مطهري در انتخابات هيات رئيسه مجلس به عنوان نايبان اول و دوم انتخاب شدند.
در اين راي گيري از کل 279 راي ماخوذه، پزشکيان با 157 راي و علي مطهري با 143 راي به ترتيب به عنوان نايبان رئيس اول و دوم برگزيده شدند.
معاون پارلماني رييس جمهوري همچنين در پاسخ به سئوالي درباره مخالفت برخي نمايندگان با لايحه الحاق جمهوري اسلامي ايران به کنوانسيون مقابله با تامين مالي تروريسم نيز گفت: دولت قبل از ارائه هر لايحه اي به مجلس شوراي اسلامي آن را مورد کارشناسي دقيق قرار مي دهد و در ارائه آن مصالح کشور را در نظر مي گيرد.
وي گفت: لايحه الحاق جمهوري اسلامي ايران به کنوانسيون مقابله با تامين مالي تروريسم در قوه قضائيه و در شوراي عالي امنيت ملي هم بررسي شده و اکنون هم اگر نمايندگان درباره آن سئوالي داشته باشند دولت آماده پاسخگويي است.
لايحه الحاق جمهوري اسلامي ايران به کنوانسيون مقابله با تامين مالي تروريسم در جلسه روز سه شنبه کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي تصويب شد.
سيام**9191**1553
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد

حبیب الله بوربور دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره برنامه این حزب برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت:  در مرحله اول انتخابات در لحظات پایانی روز تبلیغات انتخابات لیستی به عنوان دلسوزان انقلاب ارائه دادیم که این اقدام برای آن بود که لیست ائتلاف لیست جامعی نیست و خودمان به عنوان جمعیتی مستقل  می توانیم لیستی ارائه دهیم.

وی درباره لیست مستقل این جمعیت برای دور دوم انتخابات گفت: از آن لیست  ۵ نفر در دور اول به مجلس رفتند و ۱۰ نفر در دور دوم حضور دارند و از لیست‌های دیگر ۶ نفر را انتخاب کردیم و ۱۶ نفر نهایی لیست خودمان را برای دور دوم انتخابات با عنوان جریان وفاق انتخاب کردیم.  

بوربور عنوان کرد: لیست این افراد قطعی شده و تمام موضوعات برای تبلیغات هم نهایی شده است.  

وی تاکید کرد: برای تکمیل لیست افراد حاضر شدند و درخواست هایی برای حضور در لیست نهایی داشتند . با کارشناسی‌هایی که انجام دادیم این لیست ۱۶ نفره را نهایی کردیم.

وی افزود: قواعد و قوانین ما آن بوده که کسانی که مردم به آن‌ها رای بالاتری داندند به احترم این رای در لیست قرار دادیم و ۶ نفر باقی مانده هم بر اساس نیاز کمیسیون‌ها و تخصص و تجربه آن‌ها انتخاب شده اند.  ۱۰ نفر، اما جز افرادی هستند که در لیست دلسوزان انقلااب در دور اول حاضر بودند.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: ما اعتقاد داریم که بالای دو سوم این ۱۶ نفر رای خواهند آورد.

وی درباره مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: ۴۵ نفر باید برای مجلس شورای اسلامی انتخاب شوند و برای همین مردم کار آسان تری را نسبت به دور اول انتخاب از میان چندین هزار نفر دارند.

وی اظهار کرد: در تهران ۱۶ نفر باید انتخاب شوند. که اهمیت زیادی دارد. چرا که اصولا نماینده‌های تهران در مجلس بسیار مهم و تاثیرگذار هستند و این تاثیرگذاری باعث می‌شود که در تهران مردم از لیست‌ها و افرادی که می شناسند برای انتخاب نهایی خود استفاده کنند. البته ما سعی کردیم بدون در نظر گرفتن جریاناتی که مربوط به لیست‌های متفاوت است ۱۰ نفر از لیست دلسوزان خود انتخاب کنیم و ۶ نفر هم بر اساس نیاز کمیسیون‌های مجلس و رای آوری احتمالی آن‌ها قرار داددیم تا به رای مردم هم احترام گذاشته باشیم.

با اعلام حبیب الله بوربور اسامی لیست ۱۶ نفره  جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی به عنوان فهرست وفاق به شرح زیر است.  

۱. احمد نادری ۲. ابراهیم عزیزی ۳. سمیه رفیعی ۴. ابوالفضل ظهره وند ۵. حسین نجابت ۶. عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی ۷. زهره سادات لاجوردی ۸. زینب قمصری ۹. علیرضا سلیمی ۱۰. محمد حسین حسین زاده بحرینی ۱۱. حسن خجسته باقر زاده ۱۲. مهدی عسگری ۱۳. مجتبی زارعی ۱۴. علی اصغر پور محمدی  ۱۵. سید نظام الدین موسوی ۱۶. مجتبی رحماندوست 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • معاون پارلمانی رئیسی: از مجلس آینده انتظار داریم همکاری خوبی با دولت داشته باشد؛ البته ما از مجلس فعلی هم راضی هستیم
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • تاکید امیر عبداللهیان بر لزوم تفاهم احزاب و گروه‌های لبنانی برای انتخاب رئیس‌جمهور
  • واکنش ایران به ادعای مجدد کویت درباره میدان آرش
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد