Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعضی حاکمان عرب برخلاف منافع ملت و کشور خود، بر وابستگی کامل به غرب اصرار دارند.

گزارشگر شبکه تلویزیونی المیادین در این باره گفت: در روابط بین المللی دوستی، کشمکش و شاید جنگ وجود دارد، اما در همه این موارد اثرگذاری متقابل و داد و ستد وجود دارد. اما چنین رویکردی در روابط بعضی کشورهای عربی با غرب وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیا باید با همه سیاست های آمریکا هر چند به قیمت ویرانی کشورها، همراهی کرد؟ این رقابت برای به دست آوردن رضایت آمریکا و در پشت سر آن اسرائیل به قیمت زیر پا گذاشتن منافع ملت ها، چه علتی دارد؟ چه کسی می تواند ماجرای بی سابقه بازداشت سعد الحریری، نخست وزیر لبنان را در ریاض فراموش کند، به ویژه که پس از این ماجرا بیانیه ای را قرائت کرد که به نظر می رسید نخستین بار است در زندگی خود آن را می بیند. آیا ذهن مردم لبنان می تواند مضمون بیانیه استعفای الحریری را فراموش کند؟

در ادامه این گزارش آمده است: چهار کشور عربی در چارچوب رقابت برای نزدیک شدن به غرب و در نتیجه اسرائیل، قطر را تحریم کردند. چرا این بحران های ساختگی را به راه می اندازند؟ هر آنچه زیر میز صورت می گرفت، اکنون به روی میز آمده است و به دور از هر نوع ابهامی صورت می گیرد. در این چارچوب مصاحبه زیاد الدویلی با روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت به یک امر عادی تبدیل می شود و سخنان وزیر امور خارجه بحرین درباره ادامه کشتارهای اسرائیل در نواز غزه هم یک مسئله گذرا محسوب می شود. ابراز افتخار اسرائیل به روابط سری بین تل آویو با کشورهای عربی و اسلامی، به سخن تکراری تبدیل شده است که در آن چیز جدیدی وجود ندارد. مشکل طبقه سیاسی حاکم در کشورهای عربی مربوط به نگرانی حفظ سمت هایشان است که حاضرند برای حفظ کرسی قدرت، همه منافع صهیونیستی- آمریکایی را محقق کنند. اما جایگاه فرهیختگان عرب در این بین چیست؟ آیا به عنوان مثال با جایزه های جهانی، آنها را فریب می دهند؟ یا اینکه طبقه فرهیخته عرب رویکرد متفاوتی نسبت به تاریخ دارد که در آن روابط بین المللی مبتنی بر حقارت و اجرای دیکته های کشورهای قوی است.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شبکه تلویزیونی جنگ کشورهای عربی رقابت ذهن لبنان قطر مصاحبه وزیر امور خارجه غزه آمریکا اسرائیل حکام عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۴۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض

وزرای کشورهای عربی و اروپایی در نشست اخیر خود در ریاض بر لزوم توقف جنگ در نوار غزه و در پیش گرفتن اقدامات لازم برای اجرای راه حل 2 دولتی تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه عربستان در بیانیه‌ای ضمن پرداختن به جزئیات نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض درباره اجرای راه حل ۲ دولتی شامل به رسمیت شناختن کشور فلسطین، اعلام کرد که وزرای خارجه کشورهای عربی و اروپایی درباره لزوم توقف جنگ در نوار غزه و گرفتن اقدامات لازم برای اجرای راه حل ۲ دولتی توافق کردند.

ریاض، پایتخت عربستان روز دوشنبه میزبان نشستی با حضور وزرای خارجه کشورهای عربی و نمایندگان تعدادی از کشورهای اروپایی و نیز کمیته وزارتی مکلف از سوی سران کشورهای عربی اسلامی برای بررسی تحولات موجود در نوار غزه بود.

شرکت کنندگان در این نشست ضمن اعلام حمایت خود از تلاش‌ها برای رسیدن به یک آتش‌بس فوری در غزه، آزادسازی اسرا و گروگان‌ها، توقف جنگ و تمام اقدامات غیرقانونی یک جانبه در اراضی اشغالی فلسطین از جمله قدس شرقی، حل بحران انسانی موجود در این منطقه را خواستار شده و بر اهمیت انتقال به یک روند سیاسی شامل راه‌حلی برای اختلافات 2 طرف فلسطینی و اسرائیلی تاکید کردند.

در این نشست موضوع به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی کشورهایی که تاکنون این کار را انجام نداده‌اند و زمان و چگونگی این اقدام مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین شرکت کنندگان درباره آینده کشور فلسطین تاکید کردند لازم است حمایت‌ها از تلاش‌ها برای تشکیل کشور فلسطین افزایش یافته و از دولت جدید فلسطین حمایت شود و وجود دولتی یکپارچه در کرانه باختری از جمله قدس شرقی و غزه اهمیت دارد.

در همین رابطه شرکت‌کنندگان در این نشست بر اهمیت در پیش گرفتن رویکردی فراگیر، قابل اعتماد و بی‌بازگشت برای راه‌حل ۲دولتی طبق قوانین بین‌المللی و استانداردهای توافق شده از جمله قطعنامه‌های شورای امنیت در این رابطه و طرح صلح عربی تاکید کردند.

آنها ظهار کردند: این روند می‌تواند در منطقه صلح عادلانه‌ای که حقوق ملت فلسطین را تامین کند، برقرار کند.

در این نشست مشترک به ریاست «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان، علاوه بر همتای نروژی او، نمایندگان کشورهای بحرین، پرتغال، فرانسه، الجزایر، اردن، آلمان، امارات، اسپانیا، ایرلند، ایتالیا، بلژیک، ترکیه، اسلوونی، فلسطین، قطر، مصر و انگلیس و همچنین نمایندگانی از اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب حضور داشتند.

عربستان روز دوشنبه میزبان دیدارها و نشست‌هایی بود که در درجه اول بر حل مساله فلسطین و توقف جنگ در نوار غزه متمرکز بود.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ حملات ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده که نتیجه آن شهید و زخمی شدن ده‌ها هزار غیرنظامی بوده که بیشتر آنها زن و کودک هستند و همینطور فاجعه انسانی و ویرانی گسترده‌ای در این منطقه رقم خورده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • انتقاد از واکنش برخی کشورهای عربی بعداز حمله سپاه به اسرائیل (فیلم)
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • رسانه‌های عبری: السنوار قهرمان کشورهای عربی و اسلامی شده است
  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای