Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، دکتر سیدعلیرضا فیض‌بخش عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری امروز با اشاره به رویکرد تربیتی والدین در کشور، افزود: درصد بسیار کمی از والدین نسبت به فرزندان خود نگاه «بذر» را دارند تا بتوانند از طریق مهارت‌افزایی فرزندان خود را برای آینده آماده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی ادامه داد: بر این اساس دانشگاه صنعتی شریف در تابستان امسال دو طرح مدرسه تابستانی کسب و کار و تست استعدادیابی و توان‌افزایی رهبران آینده با عنوان ستاره شریف را برگزار می‌کند.
 
برگزاری رویداد ستاره شریف
 
فیض‌بخش با اشاره به جزئیات طرح استعدادیابی و توان‌افزایی رهبران آینده، اظهار کرد: در این طرح دانشگاه صنعتی شریف قصد دارد تست جامعی تحت عنوان ستاره شریف (استعدادیابی و توان‌افزایی رهبران آینده) را در سطح کشور بین دختران و پسران در سنین 13 تا 20 سال برگزار کند.
 
به گفته وی تست ستاره شریف،‌ تست دقیق و علمی است که توانمندی‌های لازم برای تبدیل شدن به یک آدم موفق در دنیای متفاوت 15 تا 20 سال آینده را می‌سنجند.
 
عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف مهلت ثبت نام برگزاری این تست را تا 31 خرداد ماه امسال عنوان کرد و یادآور شد: این تست و مجموعه فعالیت‌های آموزشی و تربیتی و پرورشی که توسط دانشمندان و محققان برجسته انجام می‌شود، با هدف استعدادیابی و توان‌افزایی رهبران آینده و شناسایی استعدادهای برتر برای سرمایه‌گذاری‌های بعدی که از سوی دفتر خلاقیت و گسترش کارآفرینی این دانشگاه صورت می‌گیرد، برگزار می‌شود.
 
وی یادآور شد: ستاره شریف با سنجش و ارزیابی ناخودآگاه افراد نقاط ضعف و قوت افراد را تشریح می‌کند و راهکارهایی عملیاتی به منظور تقویت نقاط قوت هر فرد و اصلاح نقاط ضعف آن‌ها را ارائه می‌دهند. راه‌حل‌های تحقیقی ارائه شده در این تست مستقل از شرایط تحصیلی فرد است و ارتباط مستقیمی با توانمندی‌ها و نقاط ضعف سیستم آموزشی کشور نیز ندارد.
 
فیض‌بخش با تاکید بر اینکه این تست برای هر ویژگی در مهارت‌ها، راهکارها و استراتژی‌هایی در راستای توسعه و بهبود آن ارائه می‌دهد، اظهار کرد: شناخت توانمندی‌های زیرمجموعه هوش هیجانی و توسعه بهبود آن در هر فرد شانس موفقیت او را در زمینه شغلی آینده فرد و همچنین هدایت تحصیلی آن‌ها افزایش خواهند داد.
 
وی با بیان اینکه این تست در نیمه دوم تیر ماه امسال برگزار خواهد شد، اظهار کرد: اعلام موضوعات و عناصر مورد نیاز در یک فرد برای تحول تبدیل شدن وی به فردی موفق در آینده،‌ تعیین وضعیت هر فرد در هر موضوع و جایگاهی که فرد در آن موضوع خاص نسبت به حالت ایده‌آل نظری دارد، رتبه‌بندی افراد با یکدیگر و ارائه راه‌هایی برای توسعه فردی بر مبنای روش‌های عملی از جمله خروجی‌های برگزاری‌های این تست به شمار می‌رود.
 
فیض‌بخش با تاکید بر اینکه بعد از برگزاری این تست افرادی که در آینده بتوانند به چشم‌اندازهای مورد نظر دانشگاه صنعتی شریف کمک کنند، سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد،‌ یادآور شد: این سرمایه‌گذاری‌ها در قالب برگزاری دوره‌های آموزشی، تربیتی و نظارتی به صورت بلند مدت (15 سال) خواهد بود.
 
عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف افزود: با توجه به اهدافی که در این طرح ترسیم شده است، پس از شناسایی استعدادها و توانمندی‌های افراد، ضمن سرمایه‌گذاری عمومی بر روی مستعدترین، مناسب‌ترین و همخوان‌ترین افراد با اهداف و چشم‌انداز دانشگاه سرمایه‌گذاری‌های خاص تربیتی از طریق دفتر خلاقیت و گسترش کارآفرینی دانشگاه صورت خواهد گرفت.
 
به گفته وی، این تست طی یک مرحله در مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ انجام می‌شود و پاسخنامه توسط کامپیوتر قرائت شده و طی یک مرحله بازنگری نتایج در قالب دفترچه‌ای تحلیلی به شرکت‌کنندگان ارائه خواهد شد. در کنار دفترچه تحلیلی برگه خلاصه وضعیتی نیز در اختیار افراد قرار می‌گیرد که قابلیت ارائه به مدارس و نهادهای مربوط را دارد.
 
برگزاری مدرسه تابستانی کسب و کار
 
فیض‌بخش با اشاره به برگزاری سومین دوره مدرسه تابستانی کسب و کار شریف، اظهار کرد: در این دوره، دانش‌آموزان و دانشجویان به سمت و سویی هدایت می‌شوند تا ذهن خود را به صورت منسجم در جهت انتخاب آینده‌ای موفق‌تر هدایت شوند.
 
وی با بیان اینکه این مدرسه دارای یک سری فعالیت‌های گروهی و تفریحی است، خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این دوره در سه حوزه تفکر، ارتباطات و فضای کسب و کار مهارت‌های لازم را فراخواهند گرفت.
 
عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف فراگیری مهارت‌های کارآفرینی،‌ پرورش خلاقیت‌، ایده‌پردازی، کار تیمی و فراگیری رویکردهای حل خلاقانه مساله، یادگیری برنامه‌ریزی شخصی بلند مدت،‌ تقویت و یادگیری مهارت‌های ارتباطی و فنون مذاکره و آشنایی با مبانی امور مالی و حسابداری را از جمله مزایای برگزاری مدرسه تابستانی کسب و کار عنوان کرد.
 
فیض‌بخش با تاکید بر اینکه شرکت کنندگان در این دوره به عضویت باشگاه کارآفرینان جوان دانشگاه شریف در خواهند آمد، اظهارکرد: کسانی که موفق به دریافت کارت عضویت ویژه شوند، می‌توانند برای ایده‌های کارآفرینانه خود به مدت یک سال از خدمات مشاوره‌ای‌ اساتید دوره بهره ببرند.
 
وی تاکید کرد: این دوره به غیر از دانشگاه شریف در تهران به صورت مجازی در سایر شهرستان‌ها نیز برگزار می‌شود.
 
عضو هیات علمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف همچنین خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای حضور در این دوره باید فیلم 90 ثانیه‌ای از خود تهیه کنند و در آن دلایلی که دانشگاه شریف باید برای آن‌ها سرمایه‌گذاری کنند را اعلام کنند.
 
به گفته وی این دوره در نیمه تیر ماه امسال برای افراد 13 تا 20 سال آغاز به کار خواهد کرد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست دانشگاه شریف مهارت افزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۹ درصدی آموزش فنی و حرفه‌ای در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان مرکزی با اشاره به اینکه در سال گذشته تلاش بر توسعه تعلیم مهارت پایه بوده است گفت: قریب به شش میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت آموزش ارائه شده که نسبت به سال ما قبل ۱۹ درصد رشد داشته است.

رستمی ادامه داد: آینده مشاغل و مشاغل آینده همواره مورد توجه است و در خصوص مشاغل آینده در سال گذشته قریب به شش هزار دانشجو و دانش آموز در این حوزه مورد تعلیم قرار گرفتند.

او افزود: در حوزه آینده مشاغل به شاغلین بنگاه‌های اقتصادی و صنعتی توجه شده تا این افراد بتوانند با تغییرات فناوری و اتفاقات پیش رو بازآموزی و دوره‌های ضمن خدمت را بگذرانند.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان مرکزی تأکید کرد: در سال جدید نیز با توجه به شعار سال، توسعه سطح مهارت مورد توجه و تأکید است تا رشد ۱۵ درصدی حاصل شود. 

رستمی با اشاره به اینکه سه طرح عمرانی و آموزشی امسال افتتاح می‌شود گفت: در این طرح‌ها، رشته‌ها و کارگاه‌های جدید مدنظر است که دانش بنیان بوده و تغییرات فناوری در آن مورد توجه است. 

او با اشاره به رشته‌های مختلف فرهنگ، صنعت، خدمات و کشاورزی ادامه داد: با توجه به بافت صنعتی استان تلاش بر این است که بتوان در حوزه صنعت بنگاه آموزش مهارتی را توسعه داد. 

رستمی گفت: طبق قانون رده سنی کارآموزان حداقل ۱۵ سال است که در سال گذشته طرح تابستانه مهارت برای دو هزار دانش آموز اجرا شد.

دیگر خبرها

  • برگزاری دومین دوره رقابت‌های طناب‌زنی نابینایان به مناسبت روز شیراز
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • برگزاری ۷۰ رویداد ملی ورزش موتورسواری و اتومبیلرانی طی سال گذشته
  • قاسمی: سند تحول دانشگاه آزاد سکوی جهش از دانایی به توانایی است
  • پذیرش طرح تغییر اقلیم و تاب آوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف در "یونسکو"
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • ۱۵ اردیبهشت؛ برگزاری سیزدهمین دوره جشنواره تیتر دانشجویی
  • رشد ۱۹ درصدی آموزش فنی و حرفه‌ای در استان مرکزی
  • نارضایتی دبیران و آموزگاران از پرداخت شهریه جهت گذراندن دوره‌های مهارت آموزی
  • مهارت آموزی سربازان وظیفه اصفهان در پادگان نظامی + فیلم