Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل احمدی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، ازاهدای هزار جلد کتاب کمک آموزشی به کتاخانه‌های عمومی استان کردستان به همت بانوی سنندجی خبر داد و اظهار کرد: این تعداد کتاب توسط شهین سیف، مدیرآموزشگاه زبان‌های خارجی سروش به منظور استفاده علاقمندان به کتابخانه‌های عمومی استان اهدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این کتاب‌ها بر اساس آخرین ویرایش و دارای موضوعات متنوع است که پس از ارسال و ثبت در کتابخانه‌های عمومی استان در دسترس علاقمندان قرار می‌گیرد.
احمدی بیان کرد: وقف کتاب به منظور کمک به ارتقای آگاهی و بصریت جامعه و توسعه فرهنگی بسیار ارزشمند و پسندیده بوده و که نتیجه آن توسعه کشور و سعادت جامعه است.
وی با تأکید بر اینکه اهدای کتاب اهدای اندیشه است، افزود: فرهنگ اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی به منظور استفاده همگانی باید در جامعه به عنوان یک فرهنگ نهادینه شود و بخش های مختلف می توانند این فرهنگ را در جامعه ترویج دهند.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان با اشاره به اهدای 4 هزار جلد کتاب به کتابخانه های عمومی کردستان در سال گذشته؛ بیانن کرد: این کتاب‌ها با موضوعات متنوع در شهرستان‌های استان توسط مردم و برخی ادارات و سازمان‌ها اهدا شده است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین کتاب‌های اهدایی مربوط به شهرستان‌های سنندج و مریوان بوده است، عنوان کرد: در این میان کتابخانه‌های عمومی شهید برهان عالی سنندج و امام خمینی (ره) مریوان فعال‌تر بوده‌اند و بیشترین تعداد کتاب‌های اهدایی را از علاقه‌مندان به وقف کتاب دریافت کرده‌اند.
احمدی درباره نحوه بهره‌گیری از کتاب‌های اهدایی در کتابخانه‌ها بیان کرد: بنا بر نیاز کتابخانه‌ها کتاب‌های کاربردی و قابل استفاده در کتابخانه‌های عمومی توزیع و بخشی را که فرسوده و یا بدون مخاطب و فاقد محتوا هستند وجین می‌شوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به 900 هزار نسخه کتاب در کتابخانه‌های عمومی کردستان موجود است، افزود: بر این اساس به ازای هر دو نفر یک کتاب در کتابخانه‌های وجود دارد که مطلوب نیست.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان با اشاره به وضعیت منابع در سند 1404 نهاد کتابخانه‌های عمومی، عنوان کرد: در این سند چشم انداز باید به ازای هر فرد چهار کتاب در کتابخانه‌ها وجود داشته باشد و ما تا رسیدن به این میزان فاصله زیادی داریم.
وی در پایان یادآور شد: افراد و اقشار مختلف می‌توانند با اهدای کتاب، کتابخانه‌های عمومی استان را در نیل به اهداف سند چشم انداز یاری کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان فرهنگی کتابخانه های عمومی اسماعیل احمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: اکنون کتابخانه به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج،  مهدی رمضانی عصر امروز در دیدار با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: شبکه کتابخانه‌های عمومی در کشور یک شبکه گسترده و اثرگذار است و قریب به 3800 کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد.

وی با ذکر اینکه بعد از مساجد و مدارس، گسترده‌ترین شبکه فرهنگی جمهوری اسلامی کتابخانه‌ها هستند، گفت: خدمات متنوع و اثرگذار فرهنگی و اجتماعی امروزه در کتابخانه‌ها ارائه می‌شود در حالی‌که قبلاً نگاه اینگونه بود که کتابخانه یک سالن مطالعه است!

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: اکنون کتابخانه به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده و کتابخانه مرکزی سنندج نیز بر همین پایه و اساس  شکل گرفته است که تنوعی از خدمت در آن وجود دارد که همین تنوع خدمت اثرگذاری را هم به دنبال دارد.

وی با اشاره به تعداد قابل توجهی کتابخانه‌های عمومی در سطح کشور عنوان کرد: ایران از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها جزو 20 کشور اول دنیاست و در منطقه جایگاه نخست و در آسیا هم جزو 5 کشور اول است. در حوزه توسعه خدمات اتفاقات خوبی را توانستیم رقم بزنیم و پیشروی مطلوبی داشته‌ایم.

تولید بیش از 4700 ساعت محتوای قرآنی در کشور

رمضانی از برگزاری محافل قرآنی در ماه رمضان امسال خبر داد و اظهار کرد: یکی از مواردی و مسائلی که راجع به کتاب هست مربوط به قرآن کریم است حتماً باید در این حیطه کار شود، ما در پی اهمیت آن محافل  قرآنی را در کتابخانه‌های عمومی کشور راه‌اندازی کردیم که با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شدیم.

وی اضافه کرد: در ماه مبارک رمضان امسال بیش از 4700 ساعت محتوای قرآنی در کشور تولید و به دست مردم عزیز کشورمان رسید که بی‌شک اتفاق مهمی بود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح، ابراز داشت: تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

وی با بیان اینکه تمام تلاشمان فراهم کردن دسترسی آسان مردم به کتابخانه‌ها است، خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم مسئله کتابخوانی را حل کنیم باید به حوزه مدارس و کودک نوجوان توجه کنیم.

نگاهمان به همه قومیت‌ها و مذاهب یکسان است

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به افزایش قیمت در حوزه کتاب و شعار دولت مبنی بر عدالت فرهنگی افزود: یکی از زمینه‌هایی که می‌تواند عدالت فرهنگی را برقرار کند، راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار است که در حال پبگیری و جذب خودرو و تجهیزات هستیم که یقیناً با اجرای دستور رئیس‌جمهور مبنی بر اختصاص خودروها، کردستان نیز ویژه دیده خواهد شد.

به گفته رمضانی، کردستان، استانی است که مردمان فرهنگی و نویسندگان و هنرمندان توانمندی دارد که نگاهمان توجه به این ظرفیت‌هاست، البته محدودیت‌هایی هم از حیث تولید منابع داریم اما نگاهمان به همه قومیت‌ها و مذاهب یکسان است و امیدواریم بتوانیم منابع و قرینه‌سازی مناسب هر گروه هدف را فراهم کنیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است