Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@15:21:56 GMT

کشورهای رکورددار تعرض به دانش‌آموزان در جهان

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۷۷۸۱۰

کشورهای رکورددار تعرض به دانش‌آموزان در جهان

آزار و اذیت جنسی و تعرض، بزرگ‌ترین دغدغه کنونی مدارس در کشورهای مختلف است؛ کشورهای آمریکا، انگلیس، برزیل و هند رکورددار تعرض به دانش‌آموزان در سطح جهان هستند.

به گزارش مشرق، ماجرای آزار و اذیت جنسی بیش از هشت دانش‌آموز پایتخت در دو هفته گذشته از سوی خانواده آنها خبرساز شد؛ در این حادثه که در یکی از دبیرستان‌های پسرانه غیردولتی منطقه 2 شهر تهران رخ داد، معاون انضباطی مدرسه بیش از هشت دانش‌آموز را مورد اذیت و آزار قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع افکار عمومی را به حدی جریحه دار کرد که مقام معظم رهبری خود دستور مستقیم برای ورود به این پرونده را به رئیس قوه قضاییه دادند و فرمودند: «جنایت در یکی از مدارس غرب تهران موجب اندوه و تأسف شد. مقتضی است پس از محاکمه سریعاً حدود الهی را در رابطه با محکومین اجرا نمایید.»

بیشتر بخوانید:

دستور آیت الله آملی لاریجانی برای رسیدگی سریع به پرونده آزار و اذیت دانش‌آموزان

در تاسف آور بودن این ماجرا و لزوم مقابله با چنین افراد مجرمی که آینده کودکان و فرزندان سرزمین مان را تهدید می‌کنند شکی نیست اما موج سواری ضد انقلاب از چنین حوادثی بر علیه نظام دینی قابل پیش بینی بود.

«مسیح علینژاد» با انتشار فیلم اعترافات ناظم مدرسه به دروغ مدعی شد این فرد از نزدیکان مرحوم آیت‌الله حائری شیرازی امام جمعه سابق مرکز استان فارس بود و تنها شباهت فامیلی موجب جوسازی ضدانقلاب علیه مرحوم حائری شیرازی شد.

بیت امام جمعه اسبق شیراز با صدور اطلاعیه‌ای، خبر منتشر شده در برخی شبکه‌های اجتماعی مربوط به انتساب فرد متجاوز به دانش‌آموزان در یکی از دبیرستان‌های تهران به خاندان این روحانی را تکذیب کرد.

رسانه‌های خارجی و مخالف و برخی خبرنگاران اپوزسیون در رفتاری قابل پیش‌بینی با ماهیگیری از آب گل‌آلود اقدام به قلب واقعیت مساله تعرض به نوجوانان کرده و این جنایت را حاصل پیاده نکردن سند 2030 در ایران دانستند.

در حالی که شواهد گویای واقعیتی غیر این بود؛ به گفته والدین یکی از قربانیان، شواهد و اعترافات این متجاوز نشان می‌دهد متهم قصد ترویج «همجنس گرایی» را داشته است. امری که غرب هر روز در تلاش برای ترویج و قبح زدایی آن است.

*ماحصل اجرای اسناد  سند 2030 یونسکو در غرب     

در جامعه کنونی بسیاری از کشورها، امنیت غریب‌ترین واژه برای دانش‌آموزان است؛ آنها در مدارس ضربه‌هایی می‌خورند که گاه تا پایان عمر همراه آنها است و منجر به تبعات منفی متعددی برای دانش‌آموزان می‌شود. 

این روزها،  آزار و اذیت جنسی و تعرض، مهم‌ترین و پررنگ‌ترین مشکل مدارس بسیاری از کشورهاست که نه تنها دختران، بلکه پسران را قربانی خود می‌کند.

در زیر به آمار تعرض در کشورهای مختلف می‌پردازیم:

1. آمریکا

* سالانه 321 هزار محصل قربانی تعرض در آمریکا

براساس آمار و ارقامی که به تازگی منتشر شده است، سالانه نزدیک به 321 هزار و 500 دانش‌آموز قربانی تعرض جنسی در آمریکا هستند.

* دختران بیشترین قربانی تجاوز جنسی

پژوهش‌ها نشان داده است، 82 درصد از تمام قربانیان دختران کودک و نوجوان هستند؛ همچنین دختران 16 تا 18 سال، 4 برابر بیشتر از جمعیت عمومی قربانی تجاوز جنسی می‌شوند.

* خودکشی سرانجام دانش‌آموزان دختر قربانی تعرض جنسی

به گفته کارشناسان، بیش از 33 درصد از دانش‌آموز دختری که قربانی تعرض جنسی بوده‌اند، به خودکشی اقدام کرده‌اند و 13 درصد دیگر نیز خودکشی کرده‌اند. 

* افسردگی 70 درصد دانش‌آموزان قربانی

سی‌دی‌سی گزارش کرده است: تقریباً 70 درصد از قربانیان تجاوز جنسی، دچار افسردگی متوسط ​​تا شدید هستند؛ بررسی‌ها نشان داده است، افرادی که مورد تجاوز جنسی قرار گرفته‌اند، بیشتر احتمال دارد از مواد مخدر استفاده کنند.

* افشای نام معلمان متعرض به کودکان

در اولین ماه سال 2016، یک معلم آمریکایی به علت تعرض به دو دانش آموز پسر خود دستگیر شد؛ این حادثه منجر شد تا پایگاه «world net daily» از فساد معلمان و رفتارهای غیراخلاقی آنها گزارش تهیه کند و در این گزارش نام بیش از 400 معلم فاسد را افشا کند تا خانواده‌ها بدانند که کودک آنها حتی در مدرسه هم در معرض آزار و اذیت جنسی قرار دارد.

2. انگلیس

* شکار دانش‌آموزان در مدرسه و مسیر مدرسه

گزارش پلیس انگلیس نشان می دهد، تعرض جنسی کودکان و نوجوانان این کشور به یکدیگر به شدّت افزایش یافته است. 

بر اساس آمار و ارقام موجود، بسیاری از آزار و اذیت های جنسی یا در مدرسه یا بعد از مدرسه در مسیر مدرسه به خانه رخ می دهد؛ پلیس انگلیس هشدار می‌دهد که شکایات تعرض جنسی کودکان نسبت به دو سال گذشته با افزایش چشمگیری روبه رو بوده است. 

* مواد مخدر محرک تعرض دانش‌آموزان به یکدیگر

براساس داده‌های موجود، نوجوانان محصل مواد مخدر استعمال می کنند که این موضوع یکی از محرک‌های آنها برای آسیب رساندن به هم کلاسی ها و هم مدرسه‌ای‌هایشان است.

* افزایش بی‌سابقه تعرض جنسی در مدارس 

تعداد گزارش های آزار و اذیت دانش‌آموزان به یکدیگر در انگلیس 71 درصد رشد یافته؛ از 4 هزار و 603 مورد در سال 2013 تا 2014 به 7 هزار و 866 مورد در سال جاری رسیده است. 

* 922 مورد آزار جنسی در سال 2017/ 225 مورد تعرض جنسی

طبق گزارش پلیس انگلیس، آمار آزار و اذیت جنسی در مدرسه از 386 مورد در سال 2014 به 922 مورد در اواخر سال 2016 و اوایل سال 2017 رسیده که در 225 مورد، تعرض رخ داده است. 

* مدرسه ناامن‌ترین مکان برای دانش‌آموزان

پلیس انگلیس باور دارد، بنیان خانواده های انگلیسی در حال فروپاشی است؛ افزایش استعمال مواد مخدر و الکل در بین والدین انگلیسی و تماشای فیلم هایی با محتوای نامناسب موجب شده تا هر روز آمار اعتیاد، خودکشی و تعرض در این کشور افزایش یابد. 

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش انگلیس می گوید: « مدارس باید امن‌ترین مکان ممکن برای دانش آموزان باشد؛ حتی تهدید به آزار و اذیت جرم است و باید به اطلاع پلیس برسد؛ وظیفه مسؤلین مدارس و پلیس این است که از تمام دانش آموزان مراقبت کنند و از نگرانی های آنها درباره این مسائل آگاه باشند».

* تعداد زیاد قربانیان و ترس از شکایت

پلیس انگلیس با اعتراض به این موضوع که افرادی که مورد خشونت جنسی قرار می‌گیرند، از در جریان گذاشتن پلیس واهمه دارند، یادآور شد: «تنها 15 درصد افرادی که در سال 2016 مورد خشونت جنسی قرار گرفته‌اند، به پلیس اطلاع داده‌اند».

* خشونت جنسی برای یک پنجم دختران زیر 16 سال 

طبق آمار که در گزارش بررسی اجمالی تخلفات جنسی در انگلیس و ولز توسط وزارت دادگستری در سال 2013 منتشر شد، حدود 85000 تجاوز جنسی در این سال صورت گرفته بود که 73000 تجاوز به زنان و دختران و 12 هزار تجاوز به مردان شده بود.

* نوجوانان 13 تا 18 ساله قربانی خشونت جنسی

به گزارش «NSPCC» در بین دختران و پسران با رنج سنی بین 13 تا 18 سال در انگلیس و ولز، یک سوم دختران و 16 درصد پسران مورد خشونت جنسی قرار گرفته‌اند و همچنین 250 هزار دختر نوجوان حداقل یک بار مورد سواستفاده جنسی قرار گرفته است.

* پلیس انگلیس مبهوت از آمار تعرض

سخنگوی پلیس انگلیس بعد از انتشار جدیدترین آمار تجاوز جنسی در گفت‌وگو با رسانه‌ها اظهار داشت: «ما واقعا دلیل این میزان از افزایش جرایم جنسی را نمی‌دانیم».

3. برزیل

* افزایش شمار دانش‌آموزان دختر قربانی تعرض

بر اساس آمار و ارقامی که سال گذشته منتشر شد، تجاوز جنسی به دختران دانش‌آموزان برزیلی هم رو به افزایش است و تعداد زیادی از آنها نیز در ترس از حمله جنسی زندگی می‌کنند. 

* دانش‌آموزان بیش از بزرگسالان قربانی تعرض

بررسی‌های صورت گرفته نشان داده، میزان تعرض به دانش‌آموزان بسیار بیشتر از بزرگسالان است؛ پژوهش وزارت بهداشت برزیل نیز نشان داد، 70 درصد آزار و اذیت جنسی این کشور مربوط به کودکان و نوجوانان می‌شود.

* ترس از تعرض جنسی گریبانگیر 90 درصد دختران دانش‌آموز

بر اساس نظرسنجی که توسط انجمن خشونت‌های جنسی در ماه اکتبر برای امنیت عمومی برگزار شد، از هر 10 دختر، 9 نفر از خشونت جنسی ترسیده‌اند.

* هر 11 دقیقه یک تعرض جنسی

طبق آمار رسمی، در سال 2016، بیش از 47 هزار تعرض جنسی در برزیل رخ داده؛ به عبارت دیگر، در هر 11 دقیقه یک نفر مورد سوء استفاده جنسی قرار گرفته است؛ یک منبع دولتی اظهار کرده که تنها 10 درصد خشونت‌های جنسی به پلیس این کشور گزارش می‌شود و آمار واقعی بسیار بالاتر از آنچه که گزارش شده، است.

* شمال کشور رکوددار آمار تعرض

بیشترین آزار جنسی در کشور برزیل مربوط به شمالی‌ترین ایالت این کشور می‌شود که بر اساس داده‌های موجود، آمار تعرض در آن، دو برابر میانگین ملی است. 

* دانش‌آموزان پایین‌تر از 13 سال بیشترین قربانی تعرض

بر اساس آمار موجود، بیش از نیمی از قربانیان خشونت جنسی در کشور برزیل دانش‌آموزان زیر 13 ساله هستند. 

4. هندوستان

* افزایش 336 درصدی تعرض به دانش‌آموزان

براساس داده‌های منتشر شده از سوی مراکز رسمی آمار ملی، در طول یک دهه گذشته، آمار تعرض به دانش‌آموزان در ایالت‌های مختلف این کشور، بیش از 336 درصد افزایش یافته است.

* بیش از 48 هزار تعرض به دانش‌آموزان در یک دهه

پلیس هندوستان باور دارد، طی یک دهه گذشته، بیش از 48 هزار 338 موردتعرض جنسی تنها برای دانش‌آموزان رخ داده است؛ این درحالیست که آمار تعرض در هندوستان به سالیانه 35 هزار مورد می‌رسد. 

* 48 هزار تعرض به دانش‌آموزان تنها قطره‌ای از اقیانوس

این گزارش که توسط مرکز آسیایی حقوق بشر ارائه شده است،‌نشان می‌دهد این آمار تنها بخش بسیار کوچک و ناچیزی از آمار تعرض به دانش‌آموزان در کشور هندوستان است. 

* ایالت مادایا پرادش رکورددار تعرض جنسی به دانش‌آموزان

براساس آمار موجود، ایالت مادیا پرادش با ثبت 10 هزار تعرض رکورددار آمار تعرض به دانش‌آموزان دختر و پسر است. 

* روزانه 92 تعرض سهم دختران هندی

تازه‌ترین آماری که توسط اداره ملی جرایم هندوستان منتشر شده است، حکایت از آن دارد که دست کم هر روز به 92 دختر در این کشور تعرض می‌شود. 

* تعرض به دانش‌آموزان معضل کشور هند

تعرض به دختران و دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات اجتماعی کشور هند است که هر روز به آمار آن افزوده می‌شود و می‌توان گفت کنترل این معضل از عهده دولت خارج شده است. 

* خانه‌نشین شدن دانش‌آموزان دختر هندی پس از تعرض

اداره بهداشت هند نیز در پایان می‌گوید:‌ «‌بسیاری از دخترانی که مورد تعرض قرار گرفته‌اند، بعد از این حادثه خانه‌نشین می‌شوند و از ترس اینکه مبادا مورد تعرض قرار بگیرند، در خانه می‌مانند و همین موضوع موجب شیوع افسردگی بین آنها شده است».

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی 2018 روسیه خروج آمریکا از برجام حمایت از کالای ایرانی آزار و اذیت جنسی آمریکا انگلیس برزیل تجاوز جنسی تعرض جنسی دانش آموزان مدارس هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۷۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان

ماه هوای پاک، هر سال از ابتدای می آغاز می‌شود و در طول یک ماه تلاش‌ها برای کاهش آلودگی هوا افزایش پیدا می‌کند. استرالیا، استونی، فنلاند، ایسلند و نیوزلند دارای پاک‌ترین هوا و چاد، عراق، پاکستان، بحرین، بنگلادش و هند نیز کشورهایی با آلوده‌ترین هوا در جهان هستند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، هوای پاک هیچ‌گونه آلاینده مضری ندارد و مردم می‌توانند با صرف زمان و تلاش، کمک قابل‌توجهی به پاک‌تر شدن هوای داخل و خارج خانه‌هایشان کنند. سردرد، سرفه و بیماری‌های تنفسی مانند آسم ناشی از هوای کثیف است و تنفس آلودگی هوا می‌تواند باعث آلرژی، حملات قلبی، سرطان و سکته شود. ماه هوای پاک جشن مهمی است که مردم را تشویق می‌کند تا سیاره را برای نسل‌های آینده سبزتر، سالم‌تر و قابل زندگی‌تر کنند.

تاریخچه ماه هوای پاک

ماه هوای پاک که هر سال در ماه می برگزار می‌شود، نخستین بار به‌عنوان یک رویداد یک‌هفته‌ای در سال ۱۹۷۲ آغاز شد و در سال ۱۹۹۴ به یک رویداد یک‌ماهه تبدیل شد. در این ماه کمپین‌های آگاه‌سازی ماه هوای پاک با هدف آموزش همگانی در مورد تأثیر آلاینده‌های هوا و اهمیت هوای پاک برای زندگی سالم تشکیل می‌شود. مصوبه هوای پاک در سال ۱۹۷۰ با هدف بهبود سلامت انسان و محیط زیست تدوین و امضا شد. مراسم هوای پاک مردم را تشویق می‌کند تا اقداماتی را برای بهبود کیفیت هوا، هم در سطح محلی و هم در سطح جهانی انجام دهند. پیشرفت‌هایی که کمپین‌ها برای پالایش هوا در ۴۰ سال گذشته به دست آورده‌اند، در ماه هوای پاک جشن گرفته می‌شود.

عواقب آلودگی هوا

تنفس ذرات آلودگی در هوا به مرور باعث سردرد، بیماری‌های تنفسی مانند آسم، آلرژی، ناراحتی‌های ریوی، حملات قلبی و سرطان می‌شود. کیفیت نامناسب هوا، علاوه بر خطراتی که برای سلامت جسمی دارد، می‌تواند با پایین آوردن سطح رفاه اجتماعی و روانی، عواقب جدی بر سلامت روان افراد داشته باشد. به همین دلیل ماه هوای پاک، مردم را از تأثیر فعالیت‌های روزانه بر کیفیت هوای محیط آگاه می‌کند و در روزهای خاص مانند روز دوچرخه‌سواری تا محل کار و روز اشتراک‌گذاری خودرو آنها را به ترویج فعالیت‌های پایدار تشویق می‌کند. همچنین در این ماه آموزش‌های گوناگونی برگزار می‌شود درباره اقداماتی که هر فرد می‌تواند در سطح فردی و اجتماعی برای بهبود کیفیت هوا انجام دهد.

نکاتی در مورد هوا

هوا فقط گاز نیست بلکه حاوی ذرات جامد ریزی به نام آئروسل است. هوا با انتقال ارتعاشات صدا به پروسه شنیدن صوت کمک می‌کند. وسایل نقلیه بزرگترین آلاینده‌های هوا هستند که مونوکسید کربن، اکسید نیتروژن، هیدروکربن‌ها و سایر سموم را در هوا منتشر می‌کنند. هوا به جنگل‌کاری کمک می‌کند، وزش باد دانه‌ها را به نقاط مختلف می‌برد و باعث رشد گیاهان جدید می‌شود.

پاک‌ترین کشورهای جهان

یک گزارش جدید نشان می‌دهد که رعایت نکردن استاندارد بین‌المللی کیفیت هوا موجب آلودگی‌های مرگبار به‌ویژه در مکان‌هایی می‌شود که افزایش فعالیت‌های اقتصادی و دود سمی آتش‌سوزی‌ها تأثیر مهمی در کیفیت هوا دارند. از ۱۳۴ کشور و منطقه مورد بررسی در این گزارش، تنها هفت کشور شامل استرالیا، استونی، فنلاند، گرنادا، ایسلند، موریس و نیوزلند محدودیت دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی (WHO) را برای ذرات ریز معلق در هوا که توسط خودروها، کامیون‌ها و فرایندهای صنعتی دفع می‌شوند، رعایت می‌کنند.

آلوده‌ترین کشورهای جهان

چاد، عراق، پاکستان، بحرین، بنگلادش، بورکینافاسو، کویت، هند، مصر و تاجیکستان به عنوان آلوده‌ترین کشورهای جهان محسوب می‌شوند.

کد خبر 749691

دیگر خبرها

  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • معلم‌ها تحولات جهان را برای دانش‌آموزان تبیین کنند
  • بازیگر سرشناس به اتهام تعرض جنسی بازداشت شد
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • تاجگذاری باشکوه والیبال ایران: قهرمان جهان شدیم
  • دانش‌آموزان نابغه ایرانی بر بام والیبال جهان ایستادند