Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@08:02:17 GMT

در سینما چه خبر است؟

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۷۹۳۱۳

حکم‌های جدید در جشنواره فیلم سلامت، موافقت با عرضه 3 فیلم در شبکه نمایش خانگی، فراخوان جشنواره‌ی منطقه‌ای ملایر و... از جمله خبرهای سینما است. آفتاب‌‌نیوز : «ارد عطارپور» و «دکتر شهرام کجوری» به عنوان مدیر بخش فیلم‌های مستند و تلویزیونی سومین جشنواره فیلم سلامت حکم گرفتند.
به گزارش ستاد خبری سومین جشنواره فیلم سلامت، «ارد عطارپور» با حکم دکتر محمدکیاسالار مدیر بخش فیلم‌های مستند این دوره از جشنواره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«ارد عطارپور» مستندساز و از فعالان این حوزه دارای مدرک کارشناسی اقتصاد از دانشگاه شهیدبهشتی است که سه دهه مستندسازی را در کارنامه خود دارد و از آثار او می‌توان به تصویر گم‌شده، عاشورا در ابیانه، پرنیان، مریم، بر گیسوان بلقیس، صد و یک سال بلدیه، خلیج فارس؛ به‌عنوان تهیه‌کننده: مجموعه‌های طب حاشیه، گنج‌های پنهان، بیست شب، میدان بی‌حصار و... اشاره کرد. او عضو هیات مدیره انجمن تهیه‌کنندگان سینمای مستند نیز بوده است.
«دکتر شهرام کجوری» به عنوان مدیر بخش تلویزیونی سومین جشنواره فیلم سلامت حکم گرفت. او دارای مدرک دکترای پزشکی عمومی است و تهیه‌کنندگی برنامه‌های مناسبتی شبکه دو سیما (پردیس)، اجرای برنامه‌های پزشکی در شبکه‌های دو، سلامت و آموزش، مدیریت پخش و مدیریت گروه دانش شبکه چهار سیما، مدیریت طرح و برنامه شبکه آموزش سیما و گروه اجتماعی شبکه ورزش سیما را در کارنامه دارد. کجوری در دو دوره گذشته جشنواره فیلم سلامت نیز عضو هیأت داوران بوده است.
براساس فراخوان منتشر شده توسط دبیرخانه جشنواره، پنج بخش‌ِ سومین جشنواره فیلم سلامت را بخش فیلم‌های سینمایی، بخش فیلم‌های مستند، بخش فیلم‌های کوتاه، بخش برنامه‌های تلویزیونی و بخش دانشجویی تشکیل می‌دهند.
سومین جشنواره فیلم سلامت به دبیری دکتر محمد کیاسالار شهریور امسال برگزار خواهد شد.
موافقت با عرضه سه فیلم برای شبکه نمایش خانگی
شورای صدور پروانه نمایش خانگی با عرضه سه عنوان موافقت کرد.
 به گزارش روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، در جلسه اخیر شورای پروانه نمایش خانگی که با حضور اکثریت اعضاء برگزار شد،با عرضه سریالهای «ساخت ایران فصل 2 قسمت6» به تهیه کنندگی مشترک منصورسهراب پور/ سید امیر پروین حسینی و کارگردانی برزو نیک نژاد ،« گلشیفته قسمت 12» به تهیه کنندگی علی اکبر نجفی و کارگردانی بهروز شعیبی و  فیلم ،« آرپا چای نغمه جدایی» به تهیه کنندگی و کارگردانی علی ابدالی موافقت شد.
همچنین در این جلسه برای فیلم سینمایی ایرانی؛ « بیدار شو آرزو» به تهیه کنندگی و کارگردانی کیانوش عیاری پروانه نمایش خانگی صادر گردید.
این گزارش میافزاید: با عرضه شش عنوان فیلم خارجی ، هشت عنوان فیلم مستند و آموزشی  و یک عنوان فیلم مراکز فرهنگی و جشنواره ها موافقت به عمل آمد.
فراخوان شصتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان- ملایر منتشر شد.
شصتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان  از تاریخ 15 الی 18 شهریورماه سال 1397به مدت چهار روز در استان همدان، شهر ملایر با حضور استان‌های (همدان، مرکزی، قم، اصفهان،یزد، خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و هرمزگان) توسط انجمن سینمای جوانان ایران و فرمانداری ویژه شهر ملایر برگزار می‌شود.
به گزارش روابط عمومی انجمن  سینمای جوانان ایران، این جشنواره با هدف حمایت از تولیدات حرفه‌ای و نیمه‌حرفه‌ای هنرجویان استان‌های سراسر کشور، شناسایی و معرفی استعدادهای سینمایی در خارج از مرکز، تثبیت جایگاه فیلم کوتاه به عنوان یکی از مقوله‌های مهم فرهنگی و ارتباط هرچه بیشتر میان مسئولین استانی و ستاد مرکزی سینمای جوانان ایران در جهت همکاری‌های دوجانبه، در سه بخش فیلم کوتاه، عکس و فیلمنامه برگزار می‌شود.
بخش فیلم این رویداد شامل 3 بخش مسابقه،جنبی‌ و ویژه است و حداکثر زمان فیلم‌ها در بخش مسابقه برای آثار30 دقیقه اعلام شده است.
دربخش ویژه، در راستای اهداف «همدان 2018» و انتخاب عنوان « پایتخت  مبل منبت» برای شهر ملایر، به آثار تولیدی مرتبط با این موضوع جایزه‌ای از سوی حامیان جشنواره اهدا خواهد شد.
تاریخ تولید آثار باید پس از فروردین 1395 باشد و آثاری که در این جشنواره موفق به دریافت تندیس به عنوان بهترین فیلم داستانی، مستند، تجربی، پویانمایی  و بهترین فیلم جشنواره شوند، مستقیماً به بخش مسابقه « سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران » راه می‌یابند.
بخش فیلمنامه جشنواره منطقه‌ای ملایر به منظور کشف استعدادهای جوان در زمینه فیلمنامه‌نویسی و با توجه به اهمیت این حوزه به عنوان زیرساخت تولید فیلم در دو بخش آزاد و اقتباسی برگزارمی‌شود.فیلمنامه‌های ارسالی باید بر مبنای زمان حداکثر ۲۵ دقیقه نوشته و نباید تولید شده باشند.
بخش عکس جشنواره نیز شامل 3 بخش مجموعه‌عکس، تک‌عکس و بخش ویژه است. در این بخش به مفاهیم والای فرهنگی براساس باورها و ویژگی‌های فرهنگی مناطق مختلف ایران اسلامی، ارائه اندیشه‌ای نو بر پایه پژوهشی جامع برای دستیابی به بیانی صریح و قدرتمند در ارائه یک اثر ناب پرداخته می‌شود و شرکت در آن برای عموم آزاد است.
در بخش ویژه عکس، در راستای اهداف «همدان 2018» و انتخاب عنوان «پایتخت  مبل منبت» برای شهر ملایر، به عکس‌های  مرتبط با این موضوع جایزه‌ای اهدا خواهد شد.
شرکت همه‌ فیلم‌سازان، نهادها، سازمان‌های دولتی و تهیه‌کنندگان بخش خصوصی آزاد و ثبت‌نام در جشنواره تنها از طریق اینترنت امکان‌پذیر است. درخواست‌کنندگان با مراجعه به سایت www.iycs.ir می‌توانند شرایط کامل شرکت در جشنواره را مطالعه و فرم تقاضا را تکمیل کنند؛ مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار 16تیرماهسال‌جاری است.
شصتمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان- ملایر، 15 الی  18 شهریورماه 1397 توسط انجمن سینمای جوانان ایران و فرمانداری ویژه شهر ملایر برگزار می‌شود. کد خبر: ۵۲۶۳۵۹ تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۱

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سینما سینما و تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۷۹۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک

ایسنا/همدان رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر گفت: در حال حاضر فقط بیماران قلبی و آنژیوگرافی برای درمان به مرکز استان اعزام می شوند که امیدواریم با راه اندازی مرکز آنژیوگرافی این مشکل نیز حل شود که دستگاه آنژیوگرافی به همت یک خیر خریداری شده و با کامل شدن فضای فیزیکی مرکز، در آینده ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

دکتر کریم میرزایی روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه ملایر ضمن اشاره به هفته سلامت و برنامه های این شبکه به مناسبت هفته سلامت، اظهار کرد: شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر در این هفته با شعاری جهانی «مردمی سازی سلامت» برنامه های متعددی اجرا کرده است.

میرزایی افزود: خدمات ارائه شده مراکز بهداشتی در دور افتاده ترین روستاها از ابتدای تولد و طرح غربالگری رایگان دیابت و فشار خون از جمله خدمات شبکه بهداشت و درمان شهرستان است.

وی با تاکید بر اهمیت عدالت در سلامت بیان کرد: خوشبختانه در تمامی حوزه های پزشکان متخصص، تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی در سطح کشور به خودکفایی رسیدیم.

میرزایی به رشد محدود جمعیت و خطر کهنسالی جمعیت طی سال های آینده اشاره و خاطرنشان کرد: کشوری موفق است که جمعیت آن جوان و سلامت باشند. بنابراین یکی از وظایف مهم ما در حوزه بهداشت و درمان، پرداختن به موضوع جوانی جمعیت است و همه مجموعه ها باید کمک کنند تا این مشکل برطرف شود.

وی با بیان اینکه نرخ باروری از عدد هفت در سال ۱۳۵۷ امروز به عدد ۱.۲ کاهش یافته است، تصریح کرد: در سال ۱۴۲۰ جمعیت سالمند دو برابر می شود و تا سال ۱۴۲۹ از هر چهار نفر یک نفر سالمند است، در نتیجه در ایران یک چهارم جمعیت سالمند خواهند بود.

میرزایی یادآور شد: خوشبختانه امید به زندگی در کشور طی ۴۵ سال گذشته افزایش یافته و به ۷۵ سال رسیده است که نشان دهنده اقدامات مناسب بهداشت و درمان در حوزه سلامت است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر غربالگری سرطان و ارائه خدمات ماموگرافی، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، مرکز ناباروری و درمانگاه دیابت را از جمله بخش های بیمارستان مهر برشمرد که به مردم خدمات ارائه می دهند.

وی مرکز غربالگری سرطان بیمارستان مهر را نخستین مرکز غربالگری در سطح استان خواند و گفت: مرکز ناباروری نیز با حضور متخصصان زنان، طب سنتی، کارشناسان مامایی و پاتولوژی با هدف جوانی جمعیت خدماتی در سطح دو ارائه می دهد که امیدواریم با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی همدان سطح این خدمات به رتبه سه برسد.

میرزایی همچنین به افزایش تعداد تخت های بخش نوزادان بیمارستان مهر از ۲۰ تخت به ۴۰ تخت به همت خیرین و افزایش تعداد تخت های بخش آی سی یو نوزدان از ۱۲ تخت به ۱۸ تخت اشاره کرد و افزود: بخش پاتولوژی بیمارستان مهر نیز در آینده ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شیمی درمانی بیماران سرطانی در ملایر انجام می شود، گفت: همه این فعالیت ها در راستای سلامت مردم است.

میرزایی از افزایش تعداد اتاق عمل های بیمارستان امام حسین(ع) از ۴ اتاق به هشت اتاق خبر داد و بیان کرد: دو پایگاه فوریت های پزشکی یکی در میدان طالقانی و دیگری در روستای حسین آباد ناظم به همت خیرین در حال ساخت است و با بهره برداری از آنها تعداد پایگاه های فوریت های پزشکی در ملایر به ۱۲ پایگاه می رسد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر به بروز شدن تمامی دستگاه های موجود در بیمارستان های مهر و امام حسین(ع) اشاره و بیان کرد: در حال حاضر فقط بیماران قلبی و آنژیوگرافی برای درمان به مرکز استان اعزام می شوند که امیدواریم با راه اندازی مرکز آنژیوگرافی این مشکل نیز حل شود.

میرزایی ادامه داد: دستگاه آنژیوگرافی به همت یک خیر خریداری شده و با کامل شدن فضای فیزیکی مرکز، در آینده ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

وی از خریداری تجهیزات پزشکی برای بیمارستان امام حسین(ع) به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان توسط یک خیر خبر داد و افزود: موانع بهره برداری از بیمارستان امیرالمومنین(ع) روستای گوراب برطرف و تجهیزات بیمارستان خریداری و مجوز انشعابات اخذ شده است و در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.

میرزایی در بخش دیگری ضمن اشاره به پیگیری های مختلف برای ارتقا دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی گفت: در حال حاضر نامه ای مبنی بر ارتقاء دانشکده پرستاری به علوم پزشکی به دست ما نرسیده است اما سعی می کنیم بتوانیم دانشکده علوم پزشکی مستقلی داشته باشیم.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر از تامین زمین برای ساخت بیمارستان آموزشی در ملایر خبر داد و یادآور شد: در حال اخذ مجوزهای لازم هستیم تا عملیات اجرایی این بیمارستان را آغاز کنیم.

۶۶.۷ درصد جمعیت شهرستان ملایر غربالگری دیابت و فشارخون شدند

رئیس مرکز بهداشت ملایر نیز در ادامه حفظ سلامت را یک وظیفه شرعی دانست و گفت: اولین هدف شبکه بهداشت و درمان ارائه مراقبت های اولیه بهداشتی یعنی همان خدماتی است که در مراکز بهداشت انجام می شود و خوشبختانه بهداشت در همه شاخص ها، تغییر و تحولات خوبی داشته است.

علی حیدری به اجرای طرح پزشک سلامت خانواده اشاره و مطرح کرد: در این طرح یک مراقب سلامت که همان بهورز است در کنار پزشک حضور دارد تا با تلفیق طرح پزشک خانواده با بهداشت، نتیجه بهتری داشته باشیم؛ زیر ساخت های این طرح در حال انجام است و سال ۱۴۰۴ در شهرستان اجرا خواهد شد.

حیدری به طرح جوانی جمعیت اشاره و بیان کرد: جامعه سالمندی یکی از تهدیدات بهداشتی است  البته خوشبختانه از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ تعداد تولدها از ۳۵۳۹ به ۳۵۸۸ رسیده و یک درصد افزایش یافته است.

وی با تاکید بر ضرورت ترویج ازدواج به موقع و آسان توسط دستگاه ها و ادارات گفت: در حال حاضر ازدواج رشد منفی دارد و باید ازدواج به موقع، به هنگام و آسان را در جامعه به یک فرهنگ تبدیل کنیم.

حیدری از آمار بالای بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی که به شیوه زندگی مربوط می شود، خبر داد و گفت: امسال ۵۱ درصد جمعیت در سطح شهر ملایر و ۹۷.۲ درصد جمعیت روستاها غربالگری دیابت و فشار خون شدند.

وی با بیان اینکه در مجموع ۶۶.۷ درصد جمعیت شهرستان ملایر غربالگری دیابت و فشارخون شدند، گفت: ۲۹.۳ درصد بیماران دارای فشار خون و ۲۴.۸ درصد افراد دارای استعداد دیابت که هنوز مبتلا نشدند را شناسایی کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • نگاه به سینما جدی نیست/ بررسی پیدایش هالیوود در مستند «پشت صحنه»
  • آغاز جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر 
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک