Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: این روز‌ها احتمال سرقت اطلاعات موجود در سیستم‌ها و گوشی‌های تلفن همراه شهروندان به دلیل استفاده از فیلتر شکن‌ها بیشتر از قبل است .

به گزارش گروه اجتماعی رکنا، سرهنگ دوم مهدی شکیب گفت:برخی از افراد سودجو و مجرم برای دست‌یابی به اطلاعات ذخیره شده در حافظه تلفن‌های همراه و سیستم‌های کامپیوتری، به ترفند‌های متفاوتی دست می‌زنند تا بتوانند با دستیابی به اطلاعات شهروندان آن‌ها را به فروش رسانده و یا از طریق آن‌ها اهداف مجرمانه خود که همان اخاذی از کاربران است را پیش ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ترفند‌های مجرمان سایبری می‌توان به بدافزار‌های جاسوسی جدید اشاره کرد که با جا زدن خود در قالب vpn‌ها و فیلترشکن‌ها به دستگاه قربانیان نفوذ می‌کند.

سرهنگ شکیب ادامه داد: این‌گونه بدافزار‌ها بعد از نصب، یک در پشتی ایجاد می‌کند و از این راه به سرور خود وصل می‌شود و دستورات لازم برای سرقت Stealing اطلاعات را دریافت می‌کند.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس Police فتا ناجا گفت: مجرمین با استفاده از این بدافزار‌ها می‌تواند با فعال کردن دوربین و میکروفن، صدا و تصویر را ضبط کرده، متن‌های روی دستگاه و لیست تماس‌ها را ببیند، فایل‌ها را دست‌کاری کرده و درنهایت راه را برای ورود بدافزار‌های باج‌گیر باز کند.

سرهنگ شکیب ادامه داد: این‌گونه بدافزار‌ها اطلاعات دستگاه را به سرقت برده و دستگاه را کنترل می‌کند، در ادامه با بررسی تماس‌ها، پیامک‌ها، مخاطبان گوشی، مکان گوشی، تاریخچه مرورگر و همچنین جاسوسی از قربانیان را با ضبط ویدیو و صدا دنبال می‌کنند و با داشتن این اطلاعات برنامه‌های اخاذی خود را پیش می‌برند.

وی در ادامه گفت: برخی از این بدافزار‌ها می‌توانند صفحه لاگین سیستم را قفل کند، رمز عبور را ریست کرده و دستگاه را روت کند و در حین انجام کار نیز می‌تواند اطلاعات بیشتری سرقت کند و به سرور خود ارسال نماید.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: اولین و ضروری‌ترین اصل برای حفاظت از اطلاعات مهم و خصوصی این است که این اطلاعات را به صورت رمز شده در حافظه‌های جانبی نگهداری کنیم. قطعاً این امر نه تنها مانع از سرقت اطلاعات مهم ما می‌گردد، بلکه حتی از دست باج افزار‌ها نیز در امان می‌ماند.

سرهنگ شکیب تأکید کرد: نکته دیگری که کاربران باید به آن توجه نمایند این است که از دانلود اپلیکیشن‌های غیرضروری خودداری نمایند و حتماً برای دانلود اپلیکیشن‌های کاربردی نیز از سایت‌ها معتبر استفاده نمایند.

وی با اشاره به فیلتر شدن شبکه اجتماعی تلگرام Telegram و افزایش استفاده از فیلترشکن‌ها گفت: برخی از افراد سودجو از فرصت استفاده کرده و با طراحی اپلیکیشن‌های جعلی و انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی سعی دارند با سرقت اطلاعت کاربران زمینه سوءاستفاده و جاسوسی از آن‌ها را فراهم نمایند.

این مقام مسئول در توصیه به کاربران تأکید کرد: هم‌وطنان گرامی سعی کنند برنامه‌های کاربردی موردنیاز خود را از طریق مارکت‌های معتبر دریافت و از رفتن به لینک‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی و یا سایت‌های غیر معتبر ارائه می‌شود، خودداری نمایند. این کار می‌تواند باعث حفظ حریم خصوصی آن‌ها شده و در نهایت امنیت بیشتری در فضای مجازی داشته باشند.

رئیس اداره پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا ناجا در انتها از هم‌وطنان عزیز خواست در صورت مواجهه با هرگونه مورد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی با ما در میان بگذارند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت سرقت Stealing پلیس Police پلیس فتا تلگرام Telegram فضای مجازی جاسوسی سرقت سیستم اطلاعات عکس حوادث فیلم قتل دانش آموزان مدرسه تهران بچه دختر غرب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۸۰۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران همزمان با برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه، چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان را نیز با افتخار اعلام می‌کند.

وی با بیان اینکه جامعه جراحان یکی از قدیمی ترین و عظیم‌ترین تشکل‌های علمی گروه پزشکی است و از سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را با برگزاری کنگره‌های علمی سالیانه آغاز کرده، افزود: در کنگره امسال از مشارکت ۱۶ انجمن علمی و تخصصی برخوردار هستیم که برنامه‌های خود را طی هفته پیش رو در هشت سالن مختلف مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران اجرا خواهند کرد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نیز در سالن اصلی طی پنج روز برپایی کنگره برنامه‌های علمی متنوعی خواهد داشت که در این برنامه‌ها ۱۸ میزگرد (پانل) و چهار سخنرانی کلیدی اجرا می‌شود.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران افزود: سعی شده موضوعات روز و مبتلابه رشته‌های جراحی، بیشتر مورد توجه قرار گیرد تا همکاران رشته‌های مختلف فرصت تبادل نظر داشته باشند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه انجمن‌های علمی در سالن‌های فرعی برنامه‌های اختصاصی و تعیین شده خود را با حضور اعضا اجرا می‌کنند، ادامه داد: امیدواریم برنامه‌های علمی کنگره امسال، موجب توجه ویژه و افزایش رضایتمندی همکاران رشته‌های مختلف قرار بگیرد.

دبیر اجرایی جامعه جراحان ایران با بیان اینکه امسال چهل و پنجمین کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران ۱۷ تا ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد، گفت: سال ۱۳۶۳ با همت بزرگان رشته‌های مختلف جراحی، جامعه جراحان ایران تشکیل شد و از آن زمان به طور سالانه یک کنگره بزرگ در تهران و یک کنگره میان دوره‌ای به همت شاخه‌های استانی در شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این کنگره تبادل اطلاعات علمی و تکنیک‌های جراحی میان همکاران جامعه جراحان در رشته‌های مختلف است، تاکید کرد: ضمن مطرح شدن مسائل علمی و پزشکی که در نهایت به نفع بیماران و جامعه خواهد بود، مشکلات جراحان کشور به ویژه جراحان جوان نیز مطرح خواهد شد.

افشارفرد گفت: جامعه جراحان ایران نماد جراحان کشور است و از تمامی همکاران در رشته‌های گوناگون جراحی تقاضا دارم در این همایش بزرگ شرکت کرده و توان علمی و اجتماعی خود را مطرح کنند.

وی در پایان گفت: ثبت نام برای کسب امتیاز بازآموزی این کنگره به صورت آنلاین برقرار است و روز کنگره نیز امکان ثبت نام وجود دارد ولی بهتر است همکاران هر چه سریع‌تر به طور آنلاین ثبت نام کنند.

کد خبر 6095623 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • دانشجوی آمریکایی سارق در فرودگاه مهرآباد به دام افتاد/ عکس
  • دانشجوی آمریکایی سارق در رودگاه مهرآباد به دام افتاد/ عکس
  • مجازات واتس‌اپ برای کاربران خاطی!
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • ۶ سال زندان برای هکری که اطلاعات ۳۳ هزار بیمار را سرقت کرد