Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید پرویزی، قاری بین‌المللی در گفت‌وگو با ایکنا با بیان این مطلب گفت: نمایشگاه قرآن می‌تواند در ترویج فرهنگ قرآنی موثر باشد، ولی در کنار آن باید رسانه، قوی کار کند. نمایشگاه به شرطی موثر است که رسانه در تبلیغ و اعلام برنامه‌های نمایشگاه خوب عمل کند، تعداد ساعتی که رسانه در نمایشگاه حضور دارد و به صورت زنده برنامه‌ها را پخش می‌کند، موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این که چه شبکه‌هایی نمایشگاه را تحت پوشش قرار می‌دهند نیز اهمیت دارد. اینکه آیا شبکه‌های یک، دو و سه هم نمایشگاه را پوشش می‌دهند یا فقط شبکه قرآن و ... حضور دارند، اینها مهم است. یک بُعد دیگر هم کیفیت نمایشگاه است. کیفیت برنامه‌ها و محتوا و کیفیت اجناسی که به فروش می‌رسد نیز مهم است، بنابر این، یک بُعد، کیفیت نمایشگاه است و یک بُعد کیفیت تبلیغ است که می‌تواند، موثر باشد.
وی گفت: در وهله دوم بحث تلاوت قرآن در نمایشگاه است که البته قاریان ممتاز و بین‌المللی به صورت زنده تلاوت می‌کنند و در اینکه مردم با تلاوت قرآن آشنا شوند، موثر است. اما سیاست‌گذاری کلی جامعه و مسئولان باید به این نحو باشد که مردم جذب تلاوت قرآن شوند که در حال حاضر به این نحو نیست. چند روز قبل خدمت وزیر اقتصاد بودم و گفتم به نظر شما امکان دارد، تیم فوتبال ایران مسابقه داشته باشد و بخواهد وارد استادیوم آزادی شود، اما آنها را راه ندهند و مسئولان بگویند برای چه چیزی به اینجا آمده‌اید، آیا اصلا چنین چیزی امکان دارد؟
پرویزی افزود: این اتفاق نمی‌افتد و همه آنها را می‌شناسند، این در حالی است که سال قبل که می‌خواستم در فینال مسابقات بین‌المللی تلاوت کنم من را نمی‌شناختند و می‌گفتند، شما را نمی‌شناسیم و این نشان می‌دهد که مهجوریت قرآن بیشتر از حد تصور ماست و عمق فاجعه بیشتر از این حرف‌ها است. در نتیجه یکی از ملزومات شناساندن تلاوت قرآن، رسانه است و مطلب بعدی وجود کرسی‌های تلاوت است. اینکه قاریان نباید حضورشان کمتر از مداحان باشد و جلسات قرآن نیز باید پا به پای هیئات مذهبی پرشور و با جمعت زیاد برگزار شود، چون قرآن، ثقل اکبر است.
وی گفت: در جلسات و محافل قرآن می‌بینیم که جمعیت خیلی کمتر است و می‌توان گفت در هیئات، جمعیت 50 برابر جلسات قرآن است. البته خوب است که جمعیت هیئات زیاد هستند، اما این اختلاف، جالب نیست و نشان دهنده خیلی از مطالب است، خیلی اشکالات را وارد می‌کند و خیلی از کمبودها را می‌رساند. در جلسات قرآن، نهایت 100 نفر حاضر می‌شوند، اما در هیئات به همین مقیاس هزار نفر می‌آیند و می‌بینیم که در کوچه و ... نیز مردم نشسته‌اند، این اختلاف معنادار است.
پرویزی افزود: وقتی به جایگاه قرآن توجه کنیم، می‌توانیم این اختلاف را کم کنیم. جایگاه قرآن اینقدر بالاست که مردم باید برای شنیدن آن شوقشان بیشتر باشد و البته مسئولان باید در ساعت خوب و در مکان‌های خوب این برنامه‌های قرآنی را اجرا کنند. مثلا یک قاری مطرح که در نمایشگاه قرآن وارد می‌شود، هیچکس او را نمی‌شناسد، یک عده خیلی کمی می‌شناسند و قشر مذهبی هم، قاری قرآن را نمی‌شناسند پس باید برنامه‌ای باشد برای اجرای هنر تلاوت آنها چنان که خیلی از کشورها از این جهت از ما برتر هستند.
وی گفت: یکی از دوستانم که در مالزی مقام آورده بود، می‌گفت همه او را می‌شناختند که نفر اول از ایران شده است، اما در ایران نماینده خودشان را نمی‌شناسند. حتی شاهد بودم که بعد از مسابقات چند نفر از مسئولان فرهنگی می‎گفتند مگر مسابقات قرآن برگزار شده است؟ و می‌گفتند ما نمی‌دانستم که شما اول شدید و نمی‌دانستند که برگزار شده یا نشده است. البته انگیزه‌ای هم برای گفتن این حرف‌ها نیست، چون از این مصاحبه‌ها انجام شده، اما اثر ناچیزی داشته است و اراده‌ای برای انجام آن توسط مسئولان نیست و شاید نهایتا اینها را بشنوند. باز هم ایکنا خوب عمل کرده و با قاریان جوان و ... خوب ارتباط گرفته و درگاهی برای ورود مردم به جمع قرآنی است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن سعید پرویزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۸۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان گفت:این کارگاه چه به منظور آشنایی و استفاده بهینه از سامانه جامع امور قرآنی با حضور مدیران موسسات قرآن و عترت استان برگزار شد. امین درخشان افزود: یکی از نکات برگزاری این کارگاه ساماندهی و بسط و گسترش نظام‌مند امورات قرآنی در استان بوده است به نوعی یک سامانه راهبر و پشتیبان برای موسسات قرآن و عترت می‌تواند گام و نقش بسزایی در این زمینه ایفا نماید. درخشان اظهار داشت:این چنین برنامه‌هایی می‌تواند شروع یک جریان سازی قرآنی در استان و به تبع آن کشور باشد و به نوعی رصد مسائل قرآنی در سطح کلان می‌تواند گام مهمی برای تحقق مسائل قرآنی و تصمیم‌گیری‌های کلان برای متولیان و مروجان امورات قرآنی درجامعه باشد. رئیس گروه قرآن و عترت هم گفت: در این کارگاه ضمن اشاره به اینکه سامانه حمد می‌تواند چتر مناسبی برای افراد قرآنی باشد و از این طریق بیمه فعالان قرآنی، ساماندهی کلاس‌های قرآن، ارائه تسهیلات، بهره‌مندی اتحادیه‌هاو تشکل‌های قرآنی و همچنین هیئت‌های رسیدگی به صدور مجوز‌های قرآنی می‌تواند نقطه قوتی برای متولیان وجامعه قرآنی باشد. مصلحی افزود :تقویت و هدایت فعالیت‌های موسسات قرآن عترت سراسر کشور منوط به توجه ویژه مسئولان و در ادامه مدیران موسسات قرآن و عترت سراسر کشور به این سانه می‌باشد.  درپایان مدیران موسسات به بیان مشکلات خود در سامانه حمد اشاره کردند.

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر