Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@20:43:48 GMT

ارتباط روزه‌ و کاهش ابتلا به بیماری‌ها

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۸۷۶۸۹

محققان دریافتند که روزه‌داری منجر به کاهش روند پیری و همچنین کاهش ابتلا به انواع بیماری‌ها می‌شود. ناطقان: به نقل از نیوز، علاوه بر اینکه در ماه مبارک رمضان، میزان همدلی با افراد گرسنه و تشنه افزایش می‌یابد، روزه‌داری، از سلامت جسم و روح نیز حمایت می‌کند.
برخی از کارشناسان سلامت بر این باورند که روزه‌داری منجر به بهبود سیستم ایمنی بدن می‌شود و افراد سالم‌تر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که در موش‌ها و بیماران سرطانی که ساعاتی غذا نخوردند، سلول‌های قدیمی آنها از بین رفته و سلول‌های جدید جایگزین شدند.
برخی از کارشناسان بر این باورند که روزه‌داری توانایی ذهنی را افزایش می‌دهد.
پژوهشگران در حال بررسی این مطلب هستند که دریابند آیا روزه‌داری می‌تواند سلامت قلب را تامین کند و یا منجر به کاهش ابتلا به سرطان شود؟
روزه گرفتن در میان افرادی که تمایل به از دست دادن وزن دارند نیز محبوبیت پیدا کرده است.
محققان معتقدند که این نوع رژیم غذایی ممکن است در کاهش روند پیری موثر باشد و همچنین باعث کاهش ابتلا به بیماری هم خواهد شد.
از دیگر فواید روزه‌داری می‌توان به این موارد اشاره کرد؛ متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد، باعث طول عمر می‌شود، الگوی غذایی را بهبود می‌بخشد، باعث بهبود عملکرد مغز می‌شود، به پاکسازی پوست و جلوگیری از آکنه کمک می‌کند.
صرفا یک روز روزه‌داری علاوه بر پاکسازی بدن از سموم، به تنظیم عملکرد اعضای بدن مانند کبد، کلیه و سایر قسمت‌ها کمک می‌کند.
همچنین روزه گرفتن در  افراد مبتلا به دیابت، می‌تواند تغییرات گلوکز را بهبود بخشد.
منبع: ایسنا برچسب ها: روزه گرفتن ، کاهش پیری ، بیماری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روزه گرفتن کاهش پیری بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۸۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • معجزه آب سیب‌زمینی برای سلامت کلیه و کبد
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟